desperate mys!

vi myser i soffan nu, efter middag och en snabb städning här hemma, med en kopp te och saffrans sockerkaka och kollar på desperate.
tror att mitt lilla målar projekt får vänta tills imorgon, för nu har vi har en mysig tisdags kväll, bara jag och santoz.





 jätte gott te!

ikea dag

har varit med carro hela dagen idag. först så lunchade vi hemma hos henne, i hennes nya lägenhet. sen så åkte vi ut på ikea och shoppade lite, mest carro men även jag kom hem med lite saker som ljus, glödlampor, nya köks blommor och målar färg. ska ta tag i ett litet målar projekt här hemma. efter shoppingen for vi tillbaka till henne och satte upp lite gardinstänger. det kommer att bli så fint hos henne!

ikväll är jag och santoz solo, peter jobbar, men det gör inget eftersom jag kanske ska ta tag i mitt lilla projekt ikväll, att slipa och måla om en gammal gammal byrå/skänk som peter fått efter sin pappa/farmor. och den kommer att bli jätte fin som vit!



nya blommor i köks fönstret



ute i solen

plus tio grader står det på termometern idag, och såklart har vi varit ute och busat i den härliga solen, tyvärr så blåser det ganska så bra,
men vad gör det,
solen är ju här!




trötta familjen

ligger i soffan och bara kollar på tv. peter ligger här bredvid mig och halv sover och santoz nedanför oss på golvet och sover. jag är då också trött, efter en hel jobb helg. men nu är man ledig två nätter, skönt med ledighet, lediga hemma kvällar!
nu ska jag se på spårlöst sen blir det kanske film och en tidig kväll ikväll...





mysigt kvälls fika med älsk, tjejerna och jocke!



snyggaste tjejerna ever! :)

tjej besök!

vi har besök av jocke och mina små tjejer bella och miranda. vi har ätit middag tillsammans och nu håller vi tjejer på och göra chockladbollar medans killarna sitter i soffan och kollar på tv. nu ska vi snart överraska dom med fika, som bella säger :)





baking time!



miranda, bella och santoz..
kompisarna!



överraskad!

när jag kom hem från stan idag så låg det ett paket i hallen till mig, från min älskade peter!
han hade köpt en super super fin jacka till mig som kommer att användas flitigt!



TACK älskling! du är min bästa!
Jag älskar dej!

lördagen

denna dag har bara swischat förbi, klockan är redan efter sju och snart är det dags att åka till jobbet igen! är redan små trött, bara sovit fyra timmar i morse, så jag får se hur denna natt slutar :)
idag har jag varit med min carro på stan och shoppat lite och så tog vi en mysig fika på charm. vi gottade till det med en bit smörgåstårta. visste inte att dom sålde det bitvis på café men det gjorde dom. och jag som älskar smörgåstårta vart ju helt nöjd med dagens fika!



gott!


torsdag

har varit ute och flängt mycket idag. varit och handlat mat till santoz med santoz, hämtat min röda fjällräven jacka som varit på lagning och sen lämnat in den till kemtvätt, varit och klippt igenom håret så nu är det frächt igen och så har jag och santoz varit i petersvik och gått i blåsten. jäklar vad det blåser ute, fast inte så konstigt när vi var vid vattnet, men det är inte alls så härligt ute idag. men sol har vi i alla fall, så man får väl vara nöjd ändå. nu ska jag och martina åka ut på birsta och spana lite och bara umgås!
ikväll ska vi till fia och markus som idag flyttat in i deras hus, spännande!




jag och santoz i blåsten

 
      
               killen full av energi!                                                    santoz hittat en stock


kvällsfika

nyss myst framför tv:n med gott kvällsfika och sett klart på filmen Underworld the rise of the lycans, som vi började se på för nästan en vecka sedan. en jätte bra vampyr film, brukar inte gilla sånna filmer, men denna är väldigt bra!
nu ska vi se filmen Marley and me, om jag orkar hålla mig vaken :)



peter suprisade mig med kvällsfika som han handlat! och så köpte han två energi drycker...
han tyckte väl kanske att jag var lite väl tystlåten och trött :)



våffeldagen

vi har varit hos min mamma och stig idag och ätit våfflor, massor av våfflor! så himla gott med glass, sylt, grädde... och så hade min duktiga mamma gjort någon super god skinkröra med fetaost och tomater som jag testade att ha på våfflan. och det var jätte gott! en lite mera matig våffla :) jätte gott och jätte mätta blev vi!

här hemma har vi nu städat och håller på och tvättar. är så himla trött nu, har jobbat två nätter, så det känns som om jag går i sömnen!
så ikväll blir det bara till att vara hemma och ligga i soffan sen lägga mig tidigt!




 

dagarna som går så fort

har inte hunnit med att blogga på ett tag, eller rättare sagt, jag har inte riktigt kännt för att blogga...
helgen som var gick så fort. jag och tjejerna, fia, carro och sandra var ut i lördags sen så bara försvann hela söndagen. den dagen spenderades med min älsk och jocke. vi åt lite dagen efter mat och kollade på film... vi tjejer hade väldans skoj ute, men nu ska jag inte gå ut på ett bra tag. det ÄR roligt ute, men tyvärr oftast samma sak, samma folk och samma musik. tror jag ska satsa mera på mysa hemma med spel, vara ute i skogen, äta god mat, umgås med vänner och familj hemma... det är lika trevligt det, om inte trevligare ibland!
jag längtar till sommaren nu!


jag och min bästa fia innan utgång!

lunch ute i skogen

i morse när vi vaknade så gjorde vi i ordning lite god lunch, som vi grillade till på plats, och begav oss ut i skogen!
jocke och nova följde också med oss ut på en skogstur. härligt väder, sol och plus fem grader...





 



 





 

äntligen helg!

haft en trevlig dag med martina på stan idag. alltid lika roligt att vara med henne!
nu ska vi snart upp till henne och wiktorsson och se en film, får se vad det blir. jag hoppas i alla fall på att det blir Benjamin Buttons :)
längtar tills imorgon, för då är det party!

ha en trevlig fredags kväll!

dagens shopping

hade en mycket trevlig dag idag med min mamma. gick först och åt god lunch på Innergården. sen gick vi och tittade och shoppade lite. fick (även fast jag inte vill) frisör shampoo och balsam av mamma. mitt är totalt slut så det var välbehövligt! har inte testat just detta märke, men frisören sa att det var jätte bra, mycket uppbyggande, vilket är bra för mitt hår. TACK tack älskade mamma!
sen shoppade jag en t-shirt där det står "I love my boyfriend" på, tyckte den var ganska så små söt. två hårband och en halsduk fick också följa med mig hem.



GOD lunch!
kyckling, klyftpotatis och peppar sås.



nu ska jag göra mig i ordning för natt jobb, var egentligen ledig hela veckan men jag tog på mig ett extra pass, vilket jag ångrar lite lite just nu. meen det är bara en natt så!
imorgon ska jag ha en lunch dejt med min bästa tina, längtar! och så är det ju helg!


skidor i solen

japp, jag och santoz begav oss ut i skidspåret i morse. soligt och fint väder idag igen, jag är lycklig, det är vår!
har aldrig åkt skidor med santoz, tror inte han någonsin åkt skidor med någon. men allt gick bara bra. dom första 20 metrarna ville han bara busa och skälla på skidorna och stavarna, men sen så gick det mycket bättre! han sprang bredvid mig och var så nöjd, fast han hade stor koll på skidorna och stavarna :)
fasen det var inte alls så lätt som jag trodde att åka längd! vet inte om det berodde på underlaget, isigt var det, eller om det bara är så där svårt att få in rätt teknik på skidorna och stavarna...
när man var liten så tyckte man inte alls att det var någe svårt, faast då satt man mest på huk och körde järnet :)

meen det var roligt ändå att åka lite skidor, även fast det var jobbigare och svårare än jag trodde :)






 




nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar för att träffa upp min älskade mamma på stan.
vi ska äta lunch och spana runt lite på kläder och inredning!

bilder sen dagen ute i skogen




mammas kille, santoz

 





 
 
nova                                                                                    santoz



söta nova


nu ska vi mysa till det här hemma. 
tända ljus, göra god fruktsallad och se filmen Forgetting Sarah Marshall.

dagen

gud vad vi har varit på språng hela dagen. först nästan en och en halv timmes morgon prommis. sen var jag och jocke på birsta och åt lunch på charm och shoppade lite. sen begav vi oss ut i skogen med santoz och deras hund nova, vi var då ute mer än en och en halv timme. jag har varit ute och flängt hela dagen och det känns nu, är lite små trött och santoz med, han sover redan :)
har nyss ätit middag och ska snart åka och träna tänkte jag. sen blir det mys kväll med mina killar!

och ja, jag köpte valla idag till mina skidor, så jag tänkte försöka ut och åka lite imorgon förmiddag..
hoppas jag fortfarande kan, det var ju några år sedan jag åkte :)

vårkänslor!

jisses vilket fint väder det är idag! humöret är på topp och likaså vädret!
nästa nyss kommit in med santoz efter en lång lång prommis i det härliga vädret... nu är jocke här och vi ska åka ut på birsta en liten sväng och spana och shoppa lite och äta lunch. sen efter det ska han, jag och våra hundar ut i skogen, härligt!

idag ska jag handla valla till mina längdskidor, kanske man tar en skidtur med santoz imorgon, om det är fint väder såklart!
nu stressar jocke mig, så nu ska jag göra mig klar.

älskar VÅREN!

våran tisdag ute i solen

träningen idag gick ganska så bra. från början hade santoz lite svårt att koncentrera sig, han ville bara titta på alla andra hundar och vad dom sysslade med... men sen gick det jätte bra! så roligt att träna när allt bara flyter på. håller på att lära in honom lite nya lydnads moment som vi knappt gjort innan, roligt att se framsteg!

efter våran träning så for vi ut till skogen...
och ingen var nöjdare än santoz!












mammas älskling!


nu ska vi laga lite middag, köttfärssås och spaghetti. ikväll ska jag träna och hälsa på Sandra, vi ska se desperate och bara umgås. jag har haft en UNDERBAR dag med sol, hoppas det blir

soliga tisdag!

sitter och äter god frukost i vårat soliga vardagsrum. har nyss kommit in med santoz från en lite längre morgon prommis. så himla härligt ute! sol sol och plus grader! våren är nog här!
klev upp tidigt med älsk som idag är och fiskar i Ljungan. idag ska jag och snatoz åka upp till klubben och träna med sara, andreas och syster. vi kunde inte valt en bättre tränings dag! är på super bra humör idag, tack vare det fina vädret och att jag har mina bästa killar! :)

ha en bra dag!

apelsinsaft!

är hos syster och myser i soffan med hennes killar och ett glas apelsinsaft, med sugrör! :)


söndag

jag och santoz har varit på kurs idag, eller ja imorse. allt gick jätte bra för oss och santoz blev så trött på slutet och han är fortfarande lite små trött. han ligger här berdvid mig i soffan och snarkar :) mammas lill kille!
efter kursen så for vi hem och väckte peter. vi for ut till svärmor, för han ville se en Chelsea match, på en kanal som inte vi har. så jag lämnade av honom där och så for jag och svärmor ut på birsta och gick runt i butiker och små shoppade lite. sen blev vi bjuden på söndsgsmiddag! vilket lyx!

sitter och kollar på parlamentet just nu, funderar på om jag ska se beck filmen på fyran 21.00. eller om jag ska se någon annan film, som jag inte sett.. men jag gillar ju verkligen svenska filmer, så det kan nog bli beck filmen...
ha en trevlig söndags kväll!

schlager kväll

var inte helt nöjd med denna schlager vinnare, La Voix, från början... men nu när jag lyssnade på den, utan då att titta på tv:n, så var den faktiskt bra! så ja, nu är jag nöjd med schlager finalen...
vi alla tjejer sitter här i soffan med ett glas vin och har bara så mysigt. nu när schlagern är slut så ska vi fortsätta att bara umgås och bara ha det tjej trevligt :)



FINA rosa rosor från från bästa fia och sara


fick fint av bästaste martina!

nu kom min sandra, lotta och johanna på besök!
vilken underbar lördag jag har haft!
ha en bra kväll!



tjejmiddag!

håller på och förbereder våran tjejmiddag. har nyss lagt in kyckligen i marinad och ska till och skära lite grönsaker. lite senare kommmer fia, martina, carro och sara hit. vi ska äta god middag och dricka lite vin, kolla på schlager och umgås. det ska bli jätte mysigt! har då tyvärr inte sett så himla mycket av melodifestivlen i år, men jag hoppas på att Agnes vinner..
det är den låten som jag gillar mest, utav dom jag hört hittills.

nu ska jag snart hoppa in i duschen sen gå ut med en mycket trött santoz innan tjejerna kommer!

tre timmar ute i skogen med santoz och svärmor

åkte ut till svärmor i morse när jag vaknade. vi skulle bara ta en lite längre prommis tillsammans...
men tre timmar senare, en mil senare kom vi tillbaka! trötta i ben och rumpa, lite små kall och rödrosig om kinderna... så himla härligt!
ute idag är det plus fem grader i skuggan och strålande sol!
älskade norrland!



 



  





  



skakar på sig och snöbollen flyger!

 



trött kväll!

har nästan nyss kommit hem från Sara, varit på kalas och ätit god tårta! så nu är man tok mätt och tok trött...
tror jag snart ska gå och lägga mig, eller jag måste ju försöka vara uppe ett litet tag till, det är ju faktiskt fredag!

sitter och myser med santoz i soffan, peter jobbar i helgen igen! lite smått tråkigt att han jobbar men jag har lite inplanerat denna helg, som vanlig, så det kommer nog att gå fort ändå. var med peter och svärmor idag i farmors lägenhet och packade och plockade,
så nu är man ägare till ett plättjärn och en rikigt fin tulpanvas :)

efter det gick vi in på fannys och kollade lite eftersom dom hade utförsäljning. men hittade inget till mig, inte riktigt min smak på kläder, men jag shoppade en jätte fin tunika till min älskade mamma. efter shoppingen åt vi god middag på tandoori, perfekt nu är det äntligen helg middag!

imorgon är det tjejmiddag här hemma med tjejerna med vin och slager. längtar!





mitt favorit kort på santoz älsklingen!
vi längtar till SOMMAREN!

fredag!

herregud vad veckorna går fort! det är redan helg, underbart!
idag ska jag, peter och svärmor åka till peters farmors lägenhet och plocka ihop dom saker peter ska ha och det som är hans, eftersom hon flyttat så är lägenheten till salu och måste tömmas...
sen ska vi ut och äta tydligen! vet då inte vart, men tippar på att det blir något gott eftersom det är fredag!
nej, nu ska jag ut med santoz sen göra mig klar för denna dag!

och GRATTIS Sara på din födelsedag!

ute i snön

har ju som sagt varit ute hos hanna och oskar idag och umgåtts. alltid lika trevligt att ses och dom har fått det så fint i deras hus! längtar tills vi, om vi någon gång, ska köpa hus! vilket vi ska göra om några år, enligt mig :)


oskar och santoz busar på gården



har nyss ätit middag, själv eftersom peter jobbar. jag åt pasta med laxsås. blev så inspirerad av anna när hon igår lagat det till middag.
även fast jag gjorde en lite nyttigare version än hennes :) så blev det jätte god!
nu ska jag vila, för sen är det jobb jobb jobb som väntar...
suck!

snö oväder

hua nyss varit ute med santoz i snö ovädret! tänkte egentligen att vi skulle ta en lång prommis idag men ingen utav oss vill vara ute så länge när det är sånthär väder! huvva, vart är våren?!
så jag ska åka och träna nu i stället sen ska jag och santoz åka ut till nolby och hälsa på min vän hanna med familj. var så längesedan vi sågs och vi jobbar om varann så mycket, men idag är vi lediga båda två.
trevligt ska det bli!

kyckling á la alex




nu blir det tv med peter. jag vill se spårlöst på 4an nu klockan 21, men såklart, inte han...
önskar ibland att vi hade två tv apparater, eller att han vill se samma program som mig!
typiskt!


måndag

har varit en bra måndag idag. vaknade upp med älsk och var på ett strålande humör :)
tagit en lång prommis med santoz på morgonen och hämtat ut ett paket på posten, sen var vi till peters farmor och hälsade på. lill farmor, hon är ju bara för söt! och så har jag varit och tränat och lagat god middag till oss, kyckling sallad med eget hemgjort vitlöksbröd.
snodde alex recept från i lördags, så nu kallar jag den för kyckling á la alex. så himla god!
ska kanske ta och bjuda på den på lördag när jag och fia ska ha en mys tjej kväll med slager, vin, mys och färga hennes hår kväll :)
girl´s night home!

hemma mys!




mammas hjärta är hemma igen, puss!



en trött sliten jag sitter i soffan och myser med santoz och godis skålen
och kollar på Beck, som är så bra!

slapp söndag

idag har jag verkligen haft en slapp söndag, härligt! bara varit hemma och myst på, ätit pizza, varit ut till peters mamma och janne och hämtat santoz och så stannade jag kvar på middag, super gott! jag har nog världens bästa svärmor :)
så nu är jag hemma igen, bara jag och santoz hemma. peter jobbar, så vi ska väl slappa på lite mera!

kvällen igår var jätte rolig! längesedan jag hade så skoj ute. meen idag mår man som man förtjänar, men ja, det var fasen värt det! :)
tack tjejer för en rolig tjej dag och kväll!






  



   






girls party!

nu så har vi slirat om till party kläder och vi, angelica, sandra och ylva, sitter och dricker vin, pratar gamla minnen och kollar på slager...
jag har haft en underbar dag med mina tjejer, och den blir bara bättre och bättre!
älskar er, ni är bäst!



super GOD middag som angelicas kille alex, som är kock, gjorde till oss!



vi alla, lite små konstigt kort på oss, inte alls beredda som ni ser, men vi bjuder på den ändå :)
vi saknar dej majsan, kom hem!

hemma hos blengis

haft en trevlig dag på stan med mina tjejer, sandra och angelica "blengis". shoppat och fikat och surrat massor av skit :) shoppat två tröjor, vin och skönhetsgrejjor. nu är vi hemma hos angelica och alex och ska göra oss klara för kvällen...
jag längtar!




gott fika!





en oberedd otillfixad jag och lilla sessan

tjejdag och kväll!

sitter och tittar på let´s dance, inte själv, utan med peter. han skulle tydligen inte jobba i natt, kom han på när han redan var på jobbet, så det blev ingen solo egen kväll ikväll, men det gör såklart inget! :)
längtar så himla mycket till imorgon! jag, sandra och angelica "blengis" ska ha en hel dag tillsammans med shopping och lunch, sen ska vi äta middag tillsammans och dricka vin, umgås och såklart gå ut :) jag ska göra mig klar hemma hos angelica imorgon, så vi ska verkligen ha en hel tjej dag tillsammans, tok mysigt och roligt ska det bli! mina underbara bästa vänner som jag aldrig skulle klara mig utan!



hos oss just nu, ljus tända!

mätt!

nu har vi nyss ätit middag, fläskfilé, pressad potatis, stekt äpple, squash, lök och färska champinjoner, och till det tre olika goda såser.
jätte gott var det och nu är jag tok mätt! ska snart lägga mig i badet och sen bara mysa framför tv:n.
jag är totalt solo ikväll. santoz är ju borta och peter ska jobba natten. så ikväll är det min alldeles egna kväll...

nej nu väntar badet, skrubb och hårinpackning!


fina rosa tulpaner som står på vårat köksbord


höns mamma, jag?

vi har en städ och tvättar dag idag, skönt! tänkte ut och promenera om ett tag, en långis. vill ut i friska luften... men tyvärr så är inte santoz hemma, han har åkt till peters mamma och janne idag på förmiddagen, så jag får gå själv, med peters Ipod. jag har jobbat två nätter (därav dålig uppdatering) och känner mig små trött idag, men nu är jag ledig ända tills på tisdag! ska bli fruktansvärt skönt! klev upp tidigt idag, redan klockan halv tolv, för att säga hej då till santoz innan han skulle åka till alnön.
hua, mammas hjärtat brister när han åker hemifrån, men det är ju bara till på söndag, men ändå...
höns mamma, ja det är jag!

kalas bilder

vi var ju på kalas hos miranda i måndags. trevligt var det och gott fika! det är ju så roligt när man får ge bort presenter och att man ser att dom blir så glada! det bästa var nog att santoz själv lämnade sin present, som han hade runt halsen, och det pratar hon om ännu idag :)
"mosters" lill tjej!







miranda och santoz, bästisar!



blåser ut ljusen på tårtan



   



dom leker med prestent snöret!

jemma och santoz

jag och santoz var hos sandra och jemma igår kväll och bara myste. kollade på tv, desperate housewifes såklart :)
jemma är världens sötaste, men jisses vad arg hon var på santoz. morrade och han fick knappt gå in till köket, för där stod ju hennes matskål, på biskbänken! stackars santoz, han var lite knäckt efter gårdagen när han gång på gång blev utskälld...
men så snäll som han är så lät han jemma hålla på och tönta sig :)
en mycket bestämd ung dam det där!


 

jemma vaktar





mys hos sandra


ett paket till miranda från santoz




nu ska vi fara på kalas!

trött santoz igår kväll



ryggläge som vanligt :)


nu ska vi ut och uträtta lite ärenden sen hem och göra oss kalas fina, kalas hos Miranda i eftermiddag.
Miranda är Santoz bästa lill kompis :)


dagens shopping



nu ska vi snart se en film, tända ljus och bara mysa, vet då inte vad för fim men hoppas på någon mycket bra! är egentligen sugen på att se en svensk bra film, älskar svenska filmer, men tror inte peter har någon på sin dator... men hoppas kan man ju göra :)

söndag kväll

har varit igång hela dagen idag. varit på kurs med santoz som förövrigt gick jätte bra idag, himlans roligt!! sen åkte jag och carro ut på birsta och shoppade lite, två tröjor och en hår grej, och fikade på waynes. gott gott och mycket trevligt sällskap.
har nyss satt mig i soffan efter ett långt härligt bad. ikväll ska jag bara umgås med min lilla familj.
jag och peter har jobbat om varann så mycket på slutet så ikväll ska vi mysa.. våran kväll, du och jag!

GRATTIS till bästa Miranda som idag fyller fyra år, stor tjejen!




RSS 2.0