Glad Valborg!

här hemma håller jag på att städar och poppar musik, santoz ligger på soliga balkongen med två ? ben som jag köpte idag.
ska efter städningen börja med middagen tills ikväll. köttet har legat i marinad sedan igår kväll, men jag ska göra god färskpotatis i ugn med färska kryddor och havssalt och en fetaost sallad till. är fasen redan hungrig!
ikväll ska vi till fia och markus och grilla och dricka lite vin, spela spel, hoppas på kubb, och umgås med alla vänner. ska bli jätte trevligt!
meen jag ska ta det ganska lungt eftersom vi ska upp tidigt imorgon och vara tävlingspigga!



en santoz som inte alls vill vara med på bild :)



Glad Valborg alla!


Beyonce - Halo


riktigt bra låt!



lunch time!

sitter på balkongen i solen och äter lunch från Baguetterian, godare baguetter finns det ju inte, inte i sundsvall i alla fall! idag är det ännu en varm dag, härligt! och imorgon ska det bli upp till tjugo ! grader och strålande sol, sommar värme! och vi ska vara ute hela dagen, på lydnads tävling! är smått nervös inför tävlingen, men det viktigaste är ju att jag och santoz har roligt. det är ju bara våran andra tävling så...
meen jag vill ju såklart också att vi ska klara tävligen, vinna allt! :)


god morgon på balkongen

nästan nyss vaknat, efter natt jobb, och sitter just nu på våran soliga och varma balkong och äter för första gången i år, jordgubbar!
vilken sommar känsla!


tisdagen

tråkigt väder det är idag! grått och trist och lite små kallt. och jag som köpte jordgubbar igår för att jag skulle sitta på balkongen iag och sola och äta jordgubbar och bara vara, meen det får nog bli imorgon. för då ska det bli fint väder, hoppas jag!
har inte gjort så mycket idag, har jobbat natten som var, så jag vaknade efter klockan ett idag, sen har jag och santoz varit på en promenad... ska lägga mig i badet nu innan middag. korvstrofanoff och ris står det på menyn idag, gott!
sen blir det jobb igen.

Den sista föreläsningen av Randy Pausch

Jag har klickat hem en bok idag. Är egentligen inte så mycket för att läsa böcker, men denna bok kände jag bara att jag måste läsa!

Professorn Randy, en 47-årig trebarnsfar som lider av en obotlig cancer i bukspottkörteln. Han bestämmer sig för att hålla en sista föreläsning, om livet, inför 400 personer på sitt universitet. Föresläsningen blev en succe och lades ut på internet där miljontals människor såg den. Det blev upptakten till denna bok som kom ut i april 2008 endast tre månader innan Randy Pausch dog.
Boken är en kärleksförklaring till barndomsdrömmarna, föräldrarna och vännerna, och inte minst en hyllning till hans älskade familj.


"Tid är allt du har. Och en dag kanske du upptäcker att du har mindre tid än du tror."



måndag

har nyss kommit hem från lydnads träning uppe på klubben med sara och andreas. gick jätte bra idag, full fokus, meen vi har ju som sagt några moment som vi måste klara av. lite för lite tid men... vet inte riktigt vad jag ska göra idag. trodde det skulle vara finare väder ute än vad det är, så jag kunde sitta på balkongen och sola lite. men det är lite för mycket moln för det. skulle kunna ta tag i lite saker som jag måste göra. ja så får det bli, en fixar måndag.

våran helg!

sliten och trött är vi idag! har haft en alldeles underbar helg med massor av skratt! och vilket kanon väder vi haft i helgen, strålande sol och plus 17 grader! just nu så sitter jag i soffan med godis skålen och kollar på tv. älsk är på något möte med fiskeklubben, hoppas han kommer hem snart, då ska vi mysa med popcorn och film!
imorgon är det måndag igen och det ska bli fint väder! då blir det långpromenad med santoz och sola lite på balkongen. härligt!



 




jag, peter och lasse redo för GoKart, på Nöjeshallen!

 



bowling!

  

grillat!





träffade min syster ute!


ÄNTLIGEN helg!

håller på att fixa med det sista hemma nu innan jag ska åka ut med santoz till peters mamma och janne. han ska vara där i helgen när vi har besök.. STRÅLANDE sol ute och varmt! underbart! pratade med hanna förut och dom kommer till sundsvall vid fem tiden så då ska vi grilla och äta och dricka gott. sen ikväll får vi se vad som händer, något roligt ska vi då hitta på!
har längtat så mycket till denna helg, och nu är den här!



lycka!

på språng

har massor med att göra idag, och ändå är jag kvar hemma.. meen jag är ju klar och redo för att besöka birsta och ikea. ska inhandla en extra dubbel säng, vart vet jag då inte :) sen lite färska fina blommor, och kanske jag hinner med att springa in och kolla på Gina och HM efter lite fina kläder... när peter slutat ska vi åka och handla lite tills imorgon. vi tänkte att vi skulle grilla när hanna och lasse kommer! imorgon kommer dom! och det ska bli FINT väder hela helgen!
vilken bra helg detta kommer att bli!

ha en bra dag!

dagens shopping!

detta inhandlade jag idag, en tunnare randig tröja, ett par svarta höga shorts med skärp och ett par sandaler. Nöjd är jag!
Har precis satt mig i soffan och ska kolla på tv och fika lite. Peter är hos en kompis och kollar på fotboll. har lust att se på en bra film ikväll och bara mysa, Australia vill jag se! måste bara försöka att övertala peter :)





köpte även denna fina skylt, med en bra text!
Fånga Dagen!


En Ängel Har Fått En Ängel

Efter jag varit på stan med angelica "blengis" och shoppat, umgåtts och fikat så åkte jag ut till Maddes minneslund och "hälsade" på...
Det är så fint och fridfullt där!



Saknar dej Madde, våran fina ängel!



våran vår förmiddag

Jätte jätte fint väder är det idag, strålande sol! Vår blommorna tittar fram och nästan all snö är helt borta...
helt jäkla UNDERBART!












 

tisdag kväll

Kollar på mitt favorit program Hell´s Kitchen i soffan och bara myser och kurerar mig lite med te och färska apelsiner! 
Kände mig lite smått hängig i morse när jag vaknade men det har inte blivit värre, och det ska det fasen inte bli!
Får inte bli sjuk nu, för vi ska nämligen få fin besök i helgen av Lasse och Hanna! Och vi längtar så mycket... ska bli hur roligt som helst! 
Vi har planerat in lite roliga saker som vi ska göra :) så imorgon är det en lite fixing day, inhandla extra sängar och lite mera som vi inte har. hoppas hoppas det blir fint väder också, så kanske man kan grilla på lördagen...



gott fika hos Jenny idag!

Bullar i mängder!




Jag är hemma hos Jenny och umgås!
Hon har varit duktig nu på morgonen och bakat mycket bullar som vi ätit, har säkert ätit fem ! stycken redan...
Gott!

årets första!

ikväll har vi grillat! grillat hemagjorda hamburgare! och herregud så gott det var! martina och wiktorsson är här och har ätit med oss och myst vid middagsbordet! allt för längesedan vi umgicks, det blir lätt så när vi alla har jobb och massor av saker att göra... meen när vi väl ses igen så så har vi det så himla roligt tillsammans! planerat lite inför sommaren har jag och martina gjort, längtar längtar! :) 
du är bäst du martina!



 



GOTT!



eftermiddags vila!

ligger i sängen nu och ska till och vila lite innan jag ska jobba i natt igen. klev upp ganska så tidigt idag, därför jag är trött, och varit ute hos peters farmor med peter och santoz och hälsat på. sen när vi kom hem tog vi en lång prommis ner till stan och gick runt och så tränade vi också... ett moment som går bättre och bättre, oftast!, är apporteringen... är faktiskt lite smått nervös inför tävligen, som inte är än på ett tag, men jag känner att vi kanske har lite lite för lite tid på oss. meen strunt i samma, man måste ju testa och utmana sig själv litegrann! :)
imorgon har vi kurs igen så då blir det till att kliva upp tidigt igen.. men man får väl ta igen det med lite eftermiddags vila, pensionären jag!



mina allra bästa förra sommaren! som jag längtar efter värmen nu...



fredag och helg!

nästan nyss kommit in efter en blåsig långpromenad med santoz. soligt och fint ute idag men det blåser ju!
ska äta sen frukost nu sen ska jag göra lite nytta. tänkte jag skulle åka och kolla på en cyckel, har länge velat haft en men har liksom bara inte tagit mig tid till att hitta någon... sen vill jag inte lägga ut så himla mycket pengar på en, så jag tänkte jag skulle göra ett besök hos cyckel-nisse, han säljer bra fina begagnade cycklar. och jag behöver ju ingen värsting cyckel direkt..
sen ska jag ta tag i lite mera to do´s som jag skjutit upp!

ha en bra fredag! äntligen är det helg!

popcorn mys med tjejerna!

igår kväll när jag var hos jocke så var mina bästa små tjejer vakna och satt och kollade på barnprogram. och glad blev jag såklart!
pappa jocke poppade popcorn till tjejerna, gott tyckte dom! en annan som också gillar popcorn är santoz.
och det visste tjejerna, för dom satt och matade han, tog en själv, matade han, tog en själv... och så höll dom på tills skålen var tom.
och ingen var nöjdare än santoz som också fick smaka :)



miranda och santoz kramas, bästa vännerna!



santoz sugen på popcorn :)



japansk tv-show

vilket roligt program! förstår inte hur japaner kan ha sån konsig humor :) meen det ärju fördjävla roligt att titta på!
väntar på att älsk ska komma hem, längtar efter honom. vi har inte umgåtts med varann, myst en kväll, på jag vet inte hur länge.. sen förra tordagen tror jag. så ikväll blir det mys med fruktsallad och film! längtar!



ljus tända...

fixar dagen

idag har jag varit duktig! i morse var jag och tränade med santoz uppe på klubben med sara, jenny och andreas. och det gick bra, känns som om vi, i alla fall idag, kommit en bit längre i lydnaden. snart ska vi tävla igen, spännande! sen har jag bara varit hemma och fixat med papper, ringt lite samtal som jag skjutit upp, sålt peters gammla hallmöbel och så har jag ätit middag, solo middag idag igen eftersom peter jobbar...
solen skiner ikväll så jag och santoz ska ut på en prommis. skulle vilja vara ute länge, men klockan åtta ska jag se programet
Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show,
men vi hinner ju vara ute i nästan en timme ändå...

glass!

jag och santoz är hos jocke och umgås, peter stannade hemma och kollade på fotboll. vi kollar på tv och pratar och äter glass, popcorn och chocklad. sitter och kollar på Mittuniversitetets hemsida och kollar lite på olika kurser. vill börja plugga något, fast vet inte vad. och så är jag inte så sugen på att plugga i tre år eller mera... så jag håller på och kollar in kursutbudet och ser om något intresserar mig...
vill ju liksom ha en bra riktigt jobb nu, och en utbildning!



god glass!

onsdag!

har jobbat nätter nu måndag och tisdag därför jag inte bloggat. orkar inte och har liksom ingen lust att blogga då. jag är mest bara trött och gör inget speciellt då... men nu är jag ledig två kvällar innan det blir natt jobb hela helgen igen!
igår så var jag och santoz ute på en lång prommis i det fina vädret och så tränade vi lydnad! vi ska ju tävla snart ! så vi måste kunna alla moment, lite svårt har vi med två moment, men hoppas vi hinner att träna det så det sitter! eller, det ska vi ju göra!

ikväll ska vi till våran jocke och umgås. kanske se en film, hoppas inte bara det blir någon dålig kill film, som det tyvärr ofta blir!
nu ska jag äta tidig middag, korv med bröd blir det bara för mig idag, mumsigt!

soliga promenad!

STRÅLANDE sol ute och plus 14 grader! underbara våren är verkligen här nu!
jag och santoz åkte till carro och nova i morse och tog en lång prommis på två timmar! underbart att vara ute och känna solen i ansiktet. nu har vi kommit hem och jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar.
svärmor ska hämta upp mig snart så ska vi åka ut och hälsa på peters farmor...
ha en bra dag!


 

vi stannade till i skuggan och köpte en glass...
gott tyckte santoz och nova!



påskdagen

jag och santoz har besök av carro och nova. vi myser i soffan och ska nog slå på en film.
har varit en tok härlig dag idag! vaknade i bra tid i morse, soligt var det ute, så jag och santoz for upp till klubben och tränade lydnad... sen hem och gjorde oss i ordning för att åka ut till peters mamma och janne på påskmiddag. jätte gott var det och jag åt såklart på tok för mycket! :) och jag fick en jätte fin regnjacka av bästa svärmor i påskpresent, tack!




nu ska vi fortsätta att mysa!
ha en bra kväll!

påskägg!




finaste påsk buketten vi fått av min mamma!

vi myser fortfarande i soffan och kollar på filmen The Wedding Date på fyran. har nyss tagit fram vårat påskägg och äter lite, även fast jag ännu är mätt! imorgon ska jag och santoz träna lydnad på dagen innan vi ska till peters mamma och janne på påskmiddag.
ännu en till dag med god mat!


påskafton!

har haft en jätte trevlig middag hemma hos mamma med familjen! är tok mätt och tok trött just nu!
har ätit för mycket påskmat och godis idag så nu lär man ju sitta kvar här i soffan hela kvällen.. och det gör inget! fia, min kompis ska ut ikväll, funderade först på om jag också skulle följa med, meen har inte sån himla lust eller ork, så jag blir hemma, jag och santoz
peter jobbar tyvärr,
så vi ska bara mysa, bara vi...
och det är inte dåligt det!

 


tre påskägg till tre stiliga killar...
santoz, alf och cino

tack bästa bästa mamma för allt!

kollar just nu på en film på TV 10000 Family
Stomp The Yard heter den, och den är verkligen jätte jätte bra! jag kan se den om och om igen!
så ni där ute, se den!!


fiske!

När vi kommit in från våran prommis så ville vi bara ut i solen igen!
Så jag och santoz for ut till älsk som var och flugfiskade i Ljungan, vid "stocken".







min duktiga fiskare!





en underbar långfredag har vi haft ute i solen!


våran soliga promenad

när jag kom hem från frisören så gick jag och santoz ut i solen. vi tog en lång prommis på två timmar!
helt underbart var det!


sundsvall!


lite träning hann vi också med under promenaden.


mammas hjärta!

vår!

nyss kommit hem från frisören. bokade en snabb tid igår eftermiddag så nu är man fräsch igen i håret, jätte härligt!
har nu tagit på mig träningsbyxorna och min soft shell jacka och ska bega mig ut i solen med santoz.
verkligen vår väder idag, plus tio grader och strålande sol! som vi längtat!

hoppas ni har en bra långfredag i solen!

tråkiga väder!

fy attans vad tråkigt väder det är ute! det har varit sånthär dystert, kallt, dimmigt, regningt väder hela veckan! kan vi få lite sol?! jag vill ut i skogen med santoz, ta med lite fika och sitta i solen och mysa... men icke!
idag händer det inte så mycket, inte så mycket roligt i alla fall. håller nu på att tvätta massor av sängkläder och handukar, och ska ta tag i dammningen och damsugningen som jag inte orkade göra igår...



grått ute!

kalas

Vi var ju på kalas hos Bella förut ikväll. Det bjöds på jätte god hemagjord tårta av pappa jocke och gott fika bröd.
Gott fika, mycket presenter och glada barn, precis som det ska vara på kalas..



 



lillasyster miranda, som var en påskkärring :) ville direkt ha ett ljus från tårtan efter bella blåst ut dom.
och såklart ville hon ha det rosa ljuset!

Chelsea vann matchen ikväll, så här hemma har vi just nu en tok glad Peter = glad jag! :)
vi ska gå ut sista svängen med santoz nu sen blir det bara mys och tittande framför tv:n innan läggdags.

God Natt!


fotbollskväll hemma

japp här hemma är det fotbollskväll. och det är bara jag och älsk som sitter bänkad framför tv:n. vi hejjar såklart på laget Chelsea, peters favoritlag, som just nu spelar. och sån bra sambo/flickvän som jag är, så sitter jag också spänt och kollar, och ja, det är faktiskt ganska så spännande! just nu ligger det ligger nu lika mellan lagen och peter är än så länge på bra humör..
meen vi får se hur denna kväll slutar, hur glad han är senare. jag hoppas såklart på att Chelsea vinner!



hejja hejja hejja!

ordning och reda.

håller på att plockar och organiserar för fullt här hemma. mest då i våran stor garderob! vi har så mycket där inne så man får knappt plats med allt. men nu har jag lagt in alla sängkläder i vårat nya skåp i vardagsrummet. så nu snart är det ordning och reda där inne också.
håller på att tvättar lite också och ska ta och damma och damsuga sen. jäklar vad jag är effektiv idag!
ikväll ska vi på kalas hos bella som fyllt sju år! grattis igen mosters lill tjej! :)

God Morgon!

vi har nyss ätit en god mysig onsdags frukost. inte så ofta vi äter frukost tillsammans.
så ibland är det trevligt att mysa till det med tända lite ljus på frukostbordet..


god morgon!

skåpet är färdigt!

nu är skåpet äntligen klart!
och jag är jätte jätte nöjd med den, den blev mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli!
den är helt perfekt, vit och fin, så som jag vill ha det!



mitt målar projekt!







tisdag

sitter i soffan med älsk och jocke, och gör inget alls, bara pratar och umgås! vi har ätit middag tillsammans, god taco paj med sallad. så vi är mätta och belåtna. idag har jag jag inte gjort något speciellt. plockat ihop alla målar saker här hemma, varit och tränat lydnad med santoz och varit och stor handlat. jag kom hem med åtta ! fullpackade matkassar!

såg nyss att desperate är inställt, på grund av hockey, typiskt!
så det blir väl att se en film istället..

Ballar av stål!

sitter äntligen i soffan, efter sista målningen av byrån, och myser lite med santoz och kollar på Ballar av stål på kanal 5. det är ju så himla sjukt bra program! verkligen min humor! idag har jag lunchat på stan med marie och malin, vi åt god lunch på Wayne´s och hade det trevligt! sen uträttade jag lite ärenden och sen var det bara att åka hem och sätta igång med målningen. och nu är det klart, äntligen!
och jag är jätte nöjd med resultatet!

ska hoppa in i duschen nu och skrubba bort all målarfärg, men först ska jag se klart Ballar av stål.


god lunch idag

april väder!

nyss varit ute med hundarna, i snö/regn blåst vädret! hua vilket tråkigt söndags väder... blir ingen lång prommis med marie och asta idag, man vill ju knappt vara ute i detta väder, varken jag eller santoz, så vi ska ha en dejt i veckan i stället.
nu ska jag äta lite frukost nu sen åka hem med lilla nova. eftersom det är så tråkigt väder ute så blir vi inne idag och ska måla färdigt byrån.
roligare än såhär blir det nog inte denna söndag...


santoz, som sitter så fint :) och nova i morse

klar!

nu så är jag äntligen klar med grundlackeringen!
fint börjar det att bli! :)



nu ska vi här hemma slöa framför tv:n med ett glas cola och godis skålen innan läggdags
det är ju faktiskt lördag!

robinson

vi har nyss sett klart på robinson som är bra! just nu visas det konstigt nog fotboll (?!) på tv:n.. jag ska ta och måla det sista på byrån sen är den färdig grundmålad. så imorgon ska jag måla den riktigt. men det tar tid, trodde jag skulle lungt göra det på en timme eller så, men icke, har hållit på i säkert två timmar redan, men fint blir det!
imorgon ska det bli fin väder och jag hoppas på att marie och asta vill ta en långprommis med oss, vore trevligt med lite sällskap ibland :)
nu ska jag ge hundarna lite mat, vi har nova på besök här, sen måla klart...
tjing!

regning lördag

sitter och äter sen frukost nu. var tänkt att jag och fia skulle åka upp till klubben idag och träna våra hundar. meen har ingen lust vara ute i detta gråa trista väder! så det blir birsta för oss i stället... ikväll blir det bara lungt. tänkte jag skulle börja måla byrån/skänken senare och kanske hinna besöka jenny, och så ska vi väl göra någon god lördags middag.
nej nu ska jag göra mig klar för dagen!



mys hos oss igår kväll!

fredags middag!

har pysslat här hemma idag hela dagen med byrån, tvätt och städning. har nyss landat i soffan efter att ha varit på Coop och handlat lite saker till middagen. älsk har varit och fiskat idag i ljungan och så kom han hem med en två kilos havsöring!
så det blir våran middag idag med pressad potatis och romsås! peter har gjort i ordning den nu och jag har kryddat den med god saker och nu ska den tillagas i ugnen, gott gott ska det bli!
min duktiga fiskare!





en paus!

santoz älskar när man sätter sig på golvet med honom, då kommer han och kryper upp i knät och bara vill mysa...
mammas lilla lilla knä hund!







söt rynkorna i hans ansikte!



ska slipa lite mera nu, sen ikväll ska jag äta middag med mina tjejer ylva och sandra och bara mysa
så jag måste snart hoppa in i duschen och få bort allt slip damm.
känner mig inte allt för fräsch just nu :)



projekt slipning!

håller på för fullt med att slipa byrån/skänken, och det tar tid! den är stor och har massor med småa detaljer och lister överallt. har ont i fingrarna efter sandpapperet och i benen efter allt sittande på huk, meen det blir fint till slut så det är värt det lilla onda. Det ska bli roligt att måla den vit, om nu peter går med på det, men det ska nog inte vara några problem :) så ska jag pyssla med det i helgen...


glass i solen!

efter vi uträttat våra ärenden idag så köpte vi med oss en varsinn glass och for ner till vattnet och myste i solen.
jätte härligt och jätte gott var det, årets första glass!



GOD ny sandwich glass med krossad chocklad i.





puss min älskade!

första april

vi har nyss kommit hem. har varit och hälsat på peters farmor idag och uträttat lite ärenden.
vilket fint väder vi har idag! strålande sol och plus tio grader idag igen, lyxigt! äntligen är våren här!
jag ska ta och sätta igång med mitt målar projekt nu, slipa byrån/skänken sen underlacka den.. det ska faktiskt bli skoj att pyssla lite! ikväll är det jobbet som kallar, både för mig och peter, så santoz ska sova över hos jocke och barnen, då blir han glad :)

RSS 2.0