solo

sitter i soffan och bara är. älsk jobbar i natt så jag är solo. funderar på om jag ska se en film eller bara slö titta på tv:n, något som jag måste se är ju gårdagens robinson final som jag missade. vet ju tyvärr vilken som vann, svårt att undgå löpselarna. förstår inte hur ellinor kunde vinna?! fasen hon är väl ingen robinson! jarmo skulle ha vunnit, en riktig överlevare det där.

nej nu ska jag försöka locka in santoz från balkongen och mysa ner oss i soffan. ha en trevlig kväll!

och tack älskade mamma för middagen idag, jätte gott och jätte mysigt!

våran tjej utekväll

hade jätte roligt igår ute med tjejerna! först så var vi hos lotta och förfestade och sen blev det utgång på oscar. mycket folk var det! vi satt på uteserveringen i solen, jätte härligt!



snygg peruk jocke! :)

tack tjejer för en super kväll!

Glad morsdag!

sitter på balkongen nu och myser i solen. nyss kommit hem från en heldag ute på alnön hos peter mamma och janne. sol, smörgåstårta, doppat fötterna i havet... det har vi gjort idag. inte så mycket alltså, men ack så skönt! värmen är fortfarande kvar, tror det är varmare idag än igår, helt jäkla underbart! älskar värmen och solen, vill alltid ha det såhär! man kanske bor i fel land? vi ska snart ta och göra oss i ordning för middag med min familj. vi har bestämt att vi ska äta pizza på uteserveringen,
jag behöver en pizza idag känner jag :)


mina bästa killar!

våran dag!

varit ute hela dagen idag, i solen! helt underbart väder, riktig sommar värme! fortfarande är det jäte varmt ute och solen skiner och inte ett moln på himlen! samma väder ska det bli imorgon!

håller på att göra lite snabb middag, hemagjord potatismos och grillkorv blir det. ska sen göra mig klar för kvällen, tjejfest ikväll sen utgång. längtar...


min fina santoz

sandra hoppar och santoz tittar på :)
jemma, santoz vän, solar

korv dags!

såklart så har vi varit ner några gånger till vattnet också,
men tog inte med mig kameran dit.
HÄRLIGA dag med mina tjejer!

sola!

nu så har jag packat solväskan och santoz vatten och lite andra saker. vi ska möta upp ylva och sandra vid sidjön och sola och bara vara. jätte jätte fint väder idag, strålande sol och inte ett moln på himlen! ha en bra dag och ta vara på solen!

god kväll hemma hos oss

äntligen sitter jag i soffan, nyduschad och redo för kvällsmys. for ut på birsta när jag kommit hem från sol myset med tjejerna. var ute där länge, kom inte hem förän halv sju! jätte mycket folk var det, såklart. var sugen på att hitta någon fin ljusrosa kudde till fåtöljen i vardagsrummet, men hittade fasen ingen! var överallt, sprang till och med in på ikea för att kika, men inte hade dom rosa kuddar där. får kolla i stan när jag ska dit.
vill ha lite mera rosa hemma, det är ju så fint!

kollar på mitt fredagsfavorit program, Berg flyttar in! ska ta och göra lite fruktsallad och fortsätta sitta i soffan hela kvällen.
imorgon ska det vara plus 25 grader och strålande sol! längtar!

shoppade två par shorts idag
och ett par skor och lite annat smått.


hoppa hoppa studsmatta

jag åkte och träffade sandra och ylva vid sidsjön. dom var hos en vän till sandra som då inte är hemma i helgen. men vi satt där och solade och hade tjejmys i solen.
och såklart testade vi barnens studsmatta!
och vi hade det nog lika roligt som barnen har :)



och jäklar vad skoj, och jobbigt!, det var!


sommarvärme hela helgen!

imorse när jag kollade på vädret så blev jag glatt överraskad! idag är det strålande sol och varmt ute och nu i helgen ska det bli plus 26-28 grader varmt och STRÅLANDE sol! och helgen bjuder på ledighet, tjejfest, sola, morsdag, shopping... en alldeles underbart helg kommer detta att bli! fy bubblan vad härligt, äntligen riktig sommarvärme!


middag ute i solen!

har nyss kommit hem från martina och wiktorsson. vi bestämde oss idag för att ha en "knytkalas", grillat blev det! och jisses vad gott det var.. ska ta och vila lite nu, älsk är på fotboll igen, innan jag ska åka och jobba natten! känns helt okej att jobba, jag har ju faktiskt varit ledig hela veckan.

jag och en utav mina bästa!
GOTT!

jordgubbskräm är sommar!

sitter och äter sen frukost, jordgubbskräm med mjölk!

God Morgon!

härligt väder det är idag! jätte varmt ute och solen skiner... trodde det skulle bli dåligt väder idag, vilken tur att meterologerna hade fel! :) idag ska jag städa och tvätta. och såklart sitta ute på balkongen och sola!


santoz vid vattnet på våran morgon promenad

sommarkänsla!

shopping!

min bästa vän jocke kom och suprisade mig med god lunch idag när jag stod och putsade fönsterna, som för övrigt blev jätte jätte fina! kan det där med att putsa jag :) när jag var klar så for vi ut på birsta och shoppade lite. jag kom hem med nya köksblommor och tre ljusrosa ljuskoppar och ett ljusrosa blockljus. jätte fina! tänkte jag skulle försöka smyga in lite rosa i vårat hem, även fast jag fått ett nej. hoppas älsk inte märker av dessa!
för dessa rosa ting ska stanna! :)


en favorit, godisben!



tråkigt när godiset helt plötsligt tar slut!

dags att få fina fönster!

idag har jag tänk att jag ska putsa våra fönster. det är ju ändå så himla tråkigt väder ute! ingen sol, bara grått och blåsigt. så då är det väl en bra dag att göra det...
men först ska jag och santoz ut och promenera.

tisdags fotboll

martina och jag var och tittade på när våra killar var och spelade fotboll i eftermiddags. alltid lika roligt att se, ganska så mycket action på planen. trevligt var det förutom att det började ju att små regna på slutet, så då blev man lite frusen.

martina och santoz delar på ett äpple, som santoz såklart bara ska ha!
God Natt!

kvällsfika

jag, martina och peter har nyss fikat kvällsfika. varm chocklad och goda mackor med olika pålägg, bullar och kubb...
vi ser på desperate och myser!


fixa bilen dagen

jisses vad jag har skrubbat, städat och putsat min bil idag! peter och wiktorsson åkte på förmiddagen till Ok/Q8 och hyrde två hallar och skulle städa och dona med sina bilar, så jag följde också med. efteråt så hade jag så ont i fötterna och händerna efter allt putsande, så jag tog ett varmt välbehövligt bad när jag kom hem :) så nu känner jag mig ren och fräsch igen! inge tjejgöra att hålla på med bilar :)

sitter med hårinpackning och ansiktsmask just nu, ska ta och göra mig klar snart för att följa med älsk när han spelar fotboll. ikväll blir det desperate myskväll med min kära martina!

mysiga strumpor som jag fått av min kära syster. rosa, mjuka och mysiga!

ibland måste man duscha

Santoz var så skitig, dammig när vi kom hem från elljusspåret! Så han fick ta sig en snabb dusch. Så nu är han fräsch och ren igen.

Wallander!

vi har fått lånat nya wallander filmen utav martina och wiktorsson, tack tack tack!
äntligen får jag se den!

nu ska vi mysa ner oss i soffan.
ha en trevlig kväll!

härligt att promenera!

jag och santoz har nyss kommit in. vi har gått två varv runt elljusspåret. hade på mig linne och min tunna soft shell jacka, och det var varmt! solen skiner och det är varmt och härligt ute! som en sommarkväll!

dagen som gått så fort!

herregud vad fort denna dag har gått, klockan är redan halv fyra! och jag har inte gjort något speciellt idag. ätit lunch ute på balkongen och suttit i solen, varit ute och gått på en promenad ner till vattnet med karin och hennes lilla hund erik och så har jag damsugit. inte mycket gjort med tanke på att jag klev upp halv tio.. men skönt med sånna dagar också!

är sugen på att gå ut och gå igen, fint och varmt ute! tror jag och santoz ska ta en tur runt sidsjön...
måste ju ta vara på dom fina dagarna!


God Natt!

vi var sugna på att se den nya Wallander, som nu kommit ut på dvd. men såklart när jag ska ner och hyra den så är alla filmer uthyrda, på alla filmuthyrnings ställen i hela stan! sjukt.. meen hoppas hoppas dom kommer in snart! har ju velat sett den länge!

nu ska jag ut med santoz nu sen bänka mig framför tv:n och se på grannfejden och invänta att älsk ska komma hem, han är och fiskar som vanligt :) sen blir det läggdags!
imorgon ska det bli fint väder igen!
God Natt!

sommar känslor!

har varit hos hanna, anders och oskar idag i nolby och myst. solen har verkligen stekt idag så man fått färg. och så har man känt doften av nyklippt gräs, sommarblommor som nästan blommar, och så har jag gått för första gången barfota på gräset och vägen!
helt underbart!

har nyss kommit hem från mamma och stig, varit där och ätit god middag, kött och potatisgratäng med god efterrätt, och nu snart ska jag bege mig till anna. vi ska fika lite, om jag orkar med fikat :) och bara umgås.

killarna!
sommrig lunch
 

    sommarkänslor, ja det har jag!

robinson!

vi sitter i soffan och kollar på robinson och bara är, vi är små trötta efter våran fiskardag. ska bara mysa ikväll och göra något gott kvällsfika, är sugen på glass och maränger... men det har vi inte hemma och att åka på affären känns väldigt jobbigt just nu! :) santoz är äntligen hemma, som vi längtat! så ikväll är det en hemma mys familj kväll :)
härlig dag jag haft!

våran dag tillsammans

vi for ut och fiskade idag. innan vi for ut så regnade det och det kom moln på himlen, men vi for ut i alla fall och det blev fint väder! haft en jätte härlig dag idag med min peter. härligt att vara ute i fin vädret och naturen! och ännu roligare är ju att älsk fick fisk, inte bara en, utan tre jätte fina stora regnabågar! min duktiga fiskare!


    



fisken hoppar!

våra tre fina fiskar!

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Jenny.

Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner fem saker som jag ska göra under året 2009 
samt fem personer jag vill utmana.

1. Åka på en asien resa med peter
2. Komma på vad jag vill göra/jobba med
3. Njuta av livet med mina nära och kära
4. Tävla lydnad/apell med Santoz
5. Fira två år tillsammans med älsk!

Jag utmanar:
Martina
Jenny
Carro
Caroline
Mariel


lördags värme!

varmt och skönt ute idag och sol! sitter på balkongen och solar lite och väntar på att älsk ska vakna. vi nog åka ut och fiska och bara vara ute i solen idag! funderar på om jag ska åka och hämta santoz innan, kan inte vänta.. saknar han så! mammas lill kille :)

nu ska jag äta frukost på balkongen, underbart med värme!

home alone!

är alldeles själv hemma. älsk jobbar och santoz är ute på alnön hos peters mamma och janne. dom ville ha honom en extra natt, han sov där igår eftersom både jag och peter jobbade natt, så det fick dom ju såklart. meen det är så tomt hemma utan mina killar. oftast så har jag ju en hemma i alla fall :) idag har vi städat och tvättat, lagat middag och nu så slöar jag bara framför tv:n. känner mig lite smått förkyld i kroppen så det blir bara till att ligga i soffan och vila, ush vill inte bli sjuk nu!

och ingen alvedon eller ipren har man hemma, suck!

taco time!


vi har ätit god fredags middag, tacos! gott och så enkelt!
nu ska jag lägga mig i badet och mysa, peeling och hårinpackning ska göras.

åskiga onsdag

när jag klev upp idag, klev upp sent eftersom jag jobbat, så jag och santoz skyndade oss för vi ville hinna med solen! slängde nästan på mig kläderna och vi gick ut. solen varade i typ fem minuter sen försvann den bakom molnen! så typiskt! meen vi gick en sväng ner till vattnet och kastade lite boll och gick och gick... innan åskmolnen kom! då gav jag upp, vill inte vara ute när det åskar och blixtrar!, och så gick vi hem.
så nu myser vi inne, hemma istället.






läskiga åskmoln!

en joggingtur

jag och santoz var hurtiga i elljusspåret när jag kommit hem från staden. tänkte jag skulle ta en jogging tur runt hela spåret men det var fasen jobbigare än vad jag trodde, så det slutade med att jag joggade, gick, joggade, gick... igår kväll tog jag och älsk en kort joggingtur, jag sprang halva vägen sen så gav jag upp och gick tillbaka i raskt tempo hemöver, älsk var duktig och sprang hela sträckan!

min kondition är tydligen inte på topp, vilket jag trodde, eller ja, jag trodde den skulle vara bättre än såhär :) men jag ska inte ge upp, jag ska ta mig en tur några gånger i veckan och försöka förbättra min kondition!


en lite trött santoz efter jogging/promenad turen


nu ska jag göra mig klar för kalas hos angelica "blengis" innan jag ska åka på jobbet!
hon fyller 27år idag! stort GRATTIS älskade vän på din dag!!

staden

har varit på stan idag med ylva och felicia, alexandras lill tjej. vi köpte med oss goda matiga baguetter och satte oss i parken och åt. solen tittade fram då och då, skönt var det. men när inte solen är framme så är det faktiskt lite små kallt! längtar efter värmen nu! efter lunchen gick vi på stan en sväng. köpte ett par skor på HM, men jag vet inte hur jag ska göra med dom. billiga var dom i och för sig, men det är inte rikigt sånna som jag är ute efter. får se hur jag gör... dom kan ju vara bra att ha :)



skorna som jag köpte idag..
ska jag behålla dom eller lämna tillbaka dom?


fika dejt

vi har nyss ätit middag, vi var lata idag så vi värmde bara upp frys kyckling, chorizo korv, potatis panna och stekt ägg. enkelt och vardagsgott. ikäll ska jag till bellman och umgås och fika. tänkte först att jag kanske skulle ta mig ut i elljusspåret och gå lite, men det har regnat och det kommer säkert att regna mera, så det känns inte som om jag har sån lust med det... men imorgon så!

söndagens MH

Igår, söndag morgon, klockan 05.00 ! följde jag med min syster till Gävle för att göra MH test (mental beskrivning) på "lilla" Alf. allt gick jätte bra och jag blev chockad över vilken vakt instinkt alf har. verkligen jätte roligt att se hur dom beter sig i olika situationer. kommer ihåg när jag och santoz gjorde MH, då var inte skogens spöken så värst roliga, samma tyckte alf :)


läskiga spöken!


ny vecka.

måndag igen! håller på att plockar ihop här hemma. imorse var jag och lämnade in min bil, dom skulle uppgradera datorn i bilen. så medans verkstadskillarna höll på med det så tog jag och santoz en promenad till alexandra och åt god frukost tillsammans och uppdaterade varann med allt :) ska ta och plocka ihop här hemma sen vet jag inte vad jag ska göra denna måndag. måste ju egentligen ta och städa bilen, men har ingen lust med det... ja vi får se vad jag orkar med denna måndag.
om det ändå vore sol ute så kunde man vara ute...

eurovision kväll

vi (läs jag, peter sitter och suckar och bara vill byta kanal :)) sitter och kollar på eurovision song contest på ettan. det finns några länder som är ganska så bra, inte många dock.. men jag gillar Norge, Sverige såklart, Azerbaijan och Rumäniens låtar lite lite mera än dom andra. tycker inte slagern är lika bra som förr, då det var slager. nu vet jag inte om man ens kan säga att det är slager låtar? jaja meen det är ju faktiskt ganska så roligt att se på
tycker jag i alla fall.


santoz i kväll när vi grillade hos peters mamma och janne.
första gången i år vi grillar hos dom, och det var jätte gott! vi såg lite på robinson och tog ett glas vin jag och ingrid, innan vi for hemåt. härliga helger!

lördag på stan

har varit på stan idag med carro. shoppat lite, bara några armband, hittade inga speciella kläder som jag kände att jag måste ha, inge onödigt shoppande idag! vi åt god lunch på café barista och sen satt vi i solen och myste.
nu ska vi snart åka till peters mamma och janne och grilla! det ska bli super gott!


soligt men det blåser kallt.

dags för middag

håller på att göra middag. älsk jobbar i kväll så jag är solo vid middagsbordet. till middag håller jag på att göra en god pastagratäng som jag gjort förut. receptet är från anna, så lätt och fort att göra! perfekt när man är tok hungrig och inte alls orkar stå vid spisen allt för länge! har ju tvättat och städat idag, härligt nu när det är rent överallt! det blir så snabbt smutsigt här hemma nu, "lilla" santoz är ganska så duktig på att dra in smuts och grus... och pedant som man är så tycker man ju att det är smutisgt ofta, även om det kanske inte är det i andras ögon, typ för peter :)

kanske man kan lära honom att torka av tassarna innan han går in genom ytterdörren?

helg!

jag helg städar och santoz myser i sin säng med bollen, på balkongen!
äntligen helg!





torsdag

varit på stan med syster och mamma idag. mötte upp dom vid två tiden för att äta lunch tillsammans. såklart blev det på 1891, där vi ofta lunchar tillsammans. jag och syster åt en god club sandwich med oxfilé och klyftpotatis och mamma åt en stor cesar sallad med räkor. kan säga att det var verkligen jätte gott! efter lunchen for jag till jobbet på möte. nu är jag hemma igen och ska ta och gå ut med santoz på en lång prommis! solen skiner och det är härligt ute! inatt blir det jobb igen, sen är jag ledig hela helgen!
skönt!



god lunch!



vi fick två presenter av mamma idag, mamma överraskar oss ofta.
en jätte jätte fin ring med pärlor och en fin prinsesskrona på! precis i min smak!
den andra presenten har jag inte öppnat än, men snart så :)

TACK älskade bästa mamma för en god lunch och fina presenter!
ÄLSKAR dej!

grått ute!

tråkigt väder det är ute! inte så värst kallt men man blir ju lite smått trött av sånthär tråkigt väder. idag har jag haft en dejt med älsk. vi har varit på birsta och shoppat lite, ätit lunch och bara varit med varann. längesedan vi bara gjorde något, någon dag tillsammans. så det har varit trevligt! kom hem med en tröja och ett par shorts från Gina. imorse var jag och santoz och spårade och det gick jätte bra! han är så himla duktig! det kanske är det vi ska satsa på, spårning?!

ska lägga mig och vila lite nu innan jag ska jobba i natt. känns jobbigt att jobba nu när man varit ledig lite mer än en vecka...
men först ska jag steka upp några plättar som blev kvar sen igår, med socker på! gott gott!

min bästa fotbollsspelare!




vi var ju och kollade på när älsk spelade fotboll förut i eftermiddag. duktig som han är så assisterade han tre av de fyra målen! duktiga bästa du! martina och jag har myst framför desperate ikväll med popcorn och bara umgåtts. ska snart hoppa in i duschen, martina ska snart hem, sen mysa med santoz innan läggdags! herregud så mycket mys det är idag
meen det är ju så härligt att mysa :)

våran middag


nu har vi nyss ätit middag här hemma med martina och wiktorsson. plättar med glass, hallon, grädde, färska jordgubbar, sylt... det var super gott! nu ska vi göra oss klara för att åka och titta på när min peter spelar fotboll. hoppas bara det slutar att regna/hagla, fast jag har ju en regnkappa som jag fick av svärmor som jag kan ha på mig, perfekt!

killarna som njuter

är hos min syster en sväng och hälsar på killarna. solen skiner idag men det blåser, blåser kallt. killarna ligger som vanligt ute i solen och steker sig. alf på sin sol bädd och cino på filten, och dom njuter! 


killarna och solen som just gått i moln.

jag ska ta och åka ner till cykel nisse sen och kolla om han har fått in någon fräsch fin dam cykel, vill verkligen ha en!
sen ikväll blir det god middag, plättar med glass och färska jordgubbar med martina och wiktorsson.
sommrigt och gott!

spa kväll

nästan nyss kommit upp ur badet. gjort hårinpackning, peeling av kropp och ansikte, skrubbat fötterna. och nu sitter jag med en fukt ansiktsmask i soffan, kollar på tv och framför mig har jag ett glas kall färsk nypressad apelsinjuice.
jag älskar att bada, känna lugnet och att lyxa till det!

några av mina älskade Decleor och MD produkter

mysigt i soffan

nu ska jag dricka upp mig juice och fortsätta att kolla på Project Runway.
och såklart mysa med santoz, tur att jag har en kille hemma :)


våran promenad


härligt väder ute, sol och varmt!
ska sätta mig på balkongen nu och sola och bara ha det skönt.
senare ska jag träna med santoz och kanske med syster och hennes hundar.

ha en bra måndag!

Måndag och nyhetsmorgon

sitter i soffan och kollar på nyhetsmorgon. vet inte vad jag ska hitta på idag. funderar på om jag ska åka och träna med santoz, spåra lite, åka och hälsa på älsk som är och fiskar i ljungan eller om det blir en sväng på birsta med mamma...
men först nu ska jag ut på en lång promenad med santoz. det är sol ute!


finaste santoz med peters solglasögon
igår.

familje dag ute

varit ute hela dagen idag så nu sitter man redan trött i soffan. klev upp tidigt i morse och följde med fia och troja upp till härnösand på MH testet, som gick jätte bra! när vi var klara med det, runt elva tiden så for jag ut till mina killar som var i njurunda och fiskade. älsk hade fått fisk, en ganska så stor havsöring, men den hade han tyvärr släppt tillbaka, typiskt, jag som var sugen på grillad fisk! vi var där ute ett bra tag innan vi åkte och åt lunch tillsammans. det är så härligt att vara ute med mina killar såhär i skogen, vid vattnet. jag och santoz myser tillsammans och tittar på när våran fiskare fiskar.
vi har det fördjäkla bra vi :)





      




robinson och äppelpaj!

sitter och tittar på robinson, som jag tycker är så himla bra och spännande! det bästa programet på hela helgen :)
har nyss gjort i ordning en äppel/kanel paj, gott recept från mamma, som jag tänkte vi skulle mys fika med ikväll när peter kommer hem...
vilket är nu snart!

ha en trevlig lördags kväll alla!

våran första spår dag

idag har jag och fia varit ute i skogen med våra hundar och spårat, för första gången i år! och det gick mycket mycket bättre än vad jag trodde, han tog alla spår bra :) min dukiga spårare! måste även gratulera till sara och python som idag tävlade i apellen och klarade det och blev uppflyttad! ni är så duktiga!

en trött santoz efter spårningen

ska snart gå ner till parma och handla middag, pasta pollo. älsk jobbar kväll så det blir hämtmat till middag.
har ingen lust att stå och laga mat till mig själv, och så är det ju lördag så då ska man lyxa till det lite :)

santoz tjuven

hiitar man inga strumpor att tjuva så tar man det man hittar..
mammas hårborste! :)




våran lill tjuv!

dagens shopping

efter vi varit med jocke och tjejerna så for jag ut till birsta för lite shopping! hittade två tunnare tröjor/tunika på Gina och ett jätte fint sött blommigt nattlinne på h&m, som jag tänkte kanske ha som linne... och såklart fick hårnålar och diadem följa med hem.
jag köpte även två par skor på skopunkten, vita tyg skor. bra att shoppa där när dom alltid har erbjudandet köp två par skor och få halva priset på det billigaste paret. billigt och bra!



nu väntar vi på att älsk ska sluta, längtar efter honom!
ikväll blir det mys hemma. vi har massor av frukt, så det blir nog film och fruktsallad :)



färska blommor är ett måste!


fredag!

idag har vi varit med jocke, som nyss kommit hem från thailand, och hans små tjejer bella och miranda. vi åt god lunch, korv med bröd, innan vi begav oss ut i solen och i blåsten. satt och tittade på när tjejerna åkte cyckel och åkspark. dom var så nöjda och glada så! när dom hade åkt klart så gick vi till lekparken och gungade och åt glass i solen...
härlig dag med mina små tjejer :)


jocke och santoz





   

   





våran dag

mötte upp marie, asta och lilla prins calle vid ett tiden vid sidsjön. det var jätte fint väder när vi möttes, men så fort vi skulle börja promenera så började det små regna. men vi fortsatte och det blev ett uppehåll, på typ tio minuter, sen så började det igen! blev då inte så lång promenad idag, vi vände efter halva vägen.. jobbigt väder, typiskt våren! jag och santoz stannade till vid vattnet när vi åkte hem, då var det soligt igen såklart, och kastade lite frisbee..






vi har nyss ätit middag, och jag åt för mycket, så nu är jag jätte trött! men jag ska ta och hoppa in i duschen, bli pigg och åka upp till klubben och träna lite lydnad med santoz och dom andra rottisarna.
sen ikväll ska vi få tjejbesök av carro och nova, trevligt.

mammas lilla strumptjuv!


min utsikt just nu, santoz på balkongen med strumpan i munnen. strumpor är nog det mest roligaste som finns, han älskar dom! oftast när vi har gått och lagt oss, eller kollar på tv/film så hör man hur han tassar omkring hemma och letar efter våra strumpor. och oftast så hittar han dom! det spelar ingen roll om dom ligger eller är hängandes på ställningen i badrummet eller i våran stor garderob ovanpå byrån..! vi har till och med köpt en ny tvättkorg, med dragkjedja, för att han gick och snodde våra strumpor ganska så ofta, det var lite tröttsamt för en pedant som mig att plocka ihop :) han biter inte sönder dom, han släpar bara på dom och lägger sig och sover/myser med dom.
våran bästa bästa santoz... våran lilla tjuv!

shopping



är sugen på att inhandla dessa skor, men är då lite små osäker på färgen. har inte så många bruna skor, det är fint
meen jag föredrar oftast att köpa svarta.. men jag kan faktiskt ju klicka hem dom och känna efter.
ja så får det nog bli!

onsdags sol!

idag är det härligt väder ute! inte så värst varmt meen solen skiner och det är vi glada för!
har nyss fikat frukost på balkongen och ska sitta här ett tag och sola innan vi ska träffa upp Marie, Asta och Calle för en prommis dejt runt sidsjön. älsk är och fiskar, som vanligt :) ska börja fiska jag med, snart, men jag vill ju att det ska bli lite lite varmare så man kan vara ute länge på kvällarna, men jag får nog vänta några veckor till...
sen så ska jag bli fiskarfru igen :)

nu ska jag fortsätta sola!

desperate mys

är hemma hos Jenny och myser och ska se på desperate. vi äter naturgodis och dricker saft,
lite nyttig måste man ju vara, ibland :)


ha en trevlig kväll!

tvätt och fixar dag!

idag är det tisdag, tråkigt väder ute! så idag ska jag tvätta och fixa med lite saker. skönt att ha sånna dagar ibland, inget alls inplanerat...igår hade jag och mina killar en riktigt mys kväll. vi gjorde egen pizza till middag och bara hade det mysigt. sen såg vi filmen Australia, som jag tjatat om att få se :) och den var jätte jätte bra! skulle kunna se den om och om igen...
nej nu måste jag kila ner till tvättstugan!



våran goda hemmagjorda pizza!

God Natt!

nu så är jag hemma igen! det blev ingen grillning hos Jenny, hon hade suprisat oss, mig, fia och några andra, med en god sallad och gott bröd! jätte trevligt att ses såhär då och då, spontana dejter. tack jenny för god och trevlig middag! vi ska snart gå och lägga oss. jag ska upp tidigt imorgon bitti och tävla lydnad igen med santoz. ska bli roligt, är rikigt laddad, i alla fall just nu! men sen hur jag känner mig i morgon innan tävlingsdags får vi se, lär nog vara jätte jätte nervös!
nej, nu ska jag umgås med mina killar innan vi släcker ned här hemma. God Natt alla!

lördag kväll

är hos min syster just nu och hälsar på en sväng innan jag och Fia ska åka ut till Jenny och grilla och umgås ikväll. ska bli jätte mysigt, solen skiner och det är plus sexton grader! sommar känslor! kan livet bli så mycket bättre nu?! jag har en underbar familj och underbar sambo och hund som jag älskar högt, underbara vänner, vi alla är friska och pigga, sommaren och värmen är snart här, kärleken sprudlar... ja, livet är ju fördjäkla bra! ta vara på det!


jordgubbar

har fått fin besök av fia och troja. vi har nyss fika på balkongen och nu sitter vi och äter jordgubbar. tycker det är så gott så jag köpte två till paket jordgubbar igår, längtar tills det kommer svenska gubbar, dom är såklart godast!
idag är det tjugo grader varmt och strålande sol!
vi steker på min balkong :)


godaste som finns i värmen!

RSS 2.0