Lite jul i vårt hus.

julstrumpan är upphängd.

min fina julängel.


Första advent.

Håller på och städar och fixar lite med adventsmys här hemma. Älsk är ute och äter och kollar på fotboll med sina killvänner. Ska nog försöka hinna med att baka lussekatter sen, är så sugen på det! Så det blir, förhoppningsvis gott adventsfika och soffmys resten av kvällen.

Glad första advent!


Mot Sandras place.

Lite smått uttråkad jag väntar på att älsk ska bli klar så han kan skjutsa ner mig till min vän Sandra. Hon har nyss fyllt år, så ikväll blir det till att fira henne. Ännu en helg med utgång, och ja, det ska bli så skoj! Imorgon blir det skogen med Santoz och adventspynt.

Trevlig Lördag!


Fredagsfilm.

38864fac1f9e8d25986ce8038f473e50.png

Vi ser på film, My best friends girl, och äter god Ben and Jerry glass.


Fredag!

Har varit ute på birsta idag och spanat runt lite och uträttat lite ärenden. Mycket folk var det och köer överallt! Så det blev inte en sån lång shoppingtur idag. Är nu hemma och ska duscha, äta middag med älsk sen ska vi åka till Jocke, Jossan och lilla Delia för en film och umgåskväll. Äntligen helg!

Santoz älskligen idag i skogen.


Onsdags lunch.

Jag och Malin tog en promenad ner till stan i förmiddags och mötte upp Marie och Calle för god lunch på Waynes. Satt där länge och pratade massor och flörtade med lilla Calle. Har nyss kommit nu efter en kall och ruskig promenad hemöver. Kallt om huvudet var det, och jag som är så dålig på mössa! Måste verkligen börja använda det!
Jag har ju faktiskt många fina.

Ska ta och duscha nu sen plugga lite.
Ikväll är jag bjuden på middag hos Martina och så ska vi såklart se på Bonde söker fru.
Mysigt!

Ute i mörkret

58595e716b2c8bb1af1c3c5a6c3075ac.png

Jag och Santoz är ute i mörkret och tränar lydnad, så roligt! Vi ska snart äta middag med älsk sen blir det Desperate Housewifes tjejkväll hos min vän Blengis.


Fruktsallad.

Snart så kommer älsk hem och då blir det mys i soffan. Jag har gjort en god fruktsallad och till det ska vi äta Kesella Vanilj till. Gott och nyttigt!

alltid färska liljor hemma, och tända ljus.

Söndag.

Hade jätte roligt ute igår med Jenny! Känner mig pigg idag och är inte allt för trött, skönt! Har mestadels bara varit hemma och kollat på tv och donat lite idag, och såklart varit ute i regnet med Santoz. Ska ut med honom nu innan jag ska fara till jobbet, suck. Skulle helst av allt vilja vara hemma med mina killar, men kvällsmysa får vi göra imorgon :)

Imorgon är det Måndag igen och en ny vecka, lika med massor av plugg!

Ut ska vi!


Våran dag ute i solen.


Äntligen lite sol!

Idag har det varit sol! Vaknade upp i bra tid, med tanke på att jag jobbat natten som var. Solen sken i hela lägenheten, underbart! Santoz och jag snabbade oss ut i skogen och på åkrarna och gick länge. Så skönt! Sedan har jag varit och handlat lite mat och vin. Nu så ska jag ta och städa lite och göra mig klar. Ikväll kommer Jenny hit och vi ska äta god middag tillsammans, ta ett glas vin och ha en tjejkväll.

I skogen idag.


underbara santoz.

Sol tack!

Gud så tråkiga gråa dagar det är nu förtiden, man blir ju så himla trött! Vaknar när det är mörkt ute, grått och trist hela dagarna och mörkt ute igen vid fyra tiden! När ska vi få lite sol, och lite vinter?!

Vi har idag varit ute på en lång promenad, skönt var det! Sen så har jag varit på birsta, ätit god thaimiddag med älsk och nu ska jag sätta mig framför tvn med skolböckerna. Men först ta ett härligt varmt bad...


Hos en god vän

0-1937e0cc4982110fab30abbd4360cb6e.png

Är hos min kära vän Jenny och myser i hennes nya lägenhet. Bonde söker fru tittar vi såklart på.


Så som i himmelen.

jag får än idag rysningar när jag hör denna låt, så himla bra!

lyssna och njut!

Ute

1c84a991b38f9ea129a8044922b06018.png

Jag och Santoz är ute på en långpromenad. Vi trotsar vädret idag och jag har tagit på mig mitt regnställ och gummistövlar. Det finns väl inget dåligt väder, bara dåliga kläder, har jag hört...


Desperate Housewives!

Jag och Fia myser i soffan med saft och popcorn.

Santoz älskligen är också med såklart :)


Tisdagen som gått

Sitter och pluggar lite framför tv:n. Ännu en dag med regn och grått, så himlans tråkigt! Ska läsa klart några sidor till sen så ska jag och Fia åka till min syster och hälsa på, träffa killarna och kattungen Nisse, och såklart ska vi också ta en fika. Ska bli trevligt!

Santoz älsklingen i sin skall position :)


Kvällsfika.

Sitter i soffan med en stor kopp hallonte och en god smörgås. Tittar på dokumentären Mamma till en mördare på tv4. Väldigt bra program!

Imorgon blir det en långpromenad med Santoz, hoppas hoppas att det inte regnar,

uträtta ärenden och massor av plugg.


Mera regn.

Jag, Anna och Samantha tog en spontan utgång igår kväll. Vid halv tolv så gjorde vi oss i ordning snabbt och tog en taxi ned till AllStar och till Oscar. Hade jätte roligt ute! Spontana utgångar blir nog oftast roligast.
Idag har vi bara varit hemma, och varit ute med santoz i regnet såklart. Den lilla snön som kom i veckan är nu borta, så himlans tråkigt! Hoppas på mera snö i veckan, så mysigt ju! 

Ska snart ta och göra tidig middag till oss, innan jag ska på bio med min älskade mamma och syster. Vi ska se på Michael Jackssons film This is it.


Dans.

0-58280cce7a60550772f74ce8f4c62c68.png

På oscar.


Vin kväll.

0-62214f9f544dd69db591f87ec9446d3f.png

Jag,älsk och santoz är nu hos Anna och Pär, efter en god middag hos svärmor. Vi umgås, tittar på tv och tar ett glas rött vin... Härliga reiniga Lördag!


Så jäkla bra!


Mariette och Calle
IDOL.


Lite fredagsmys här hemma.

Jag och älsk har nyss ätit god fredagsmiddag. Fläskfilé, hemmagjorda klyftpotatisar i ugn, vitlöksbröd och sallad. Himlans gott blev det! Sitter nu i soffan och bara myser med tända ljus, innan jag ska åka till jobbet! Känns lite halv jobbigt såhär på en fredag kväll, men i morgon så är jag ledig, och då jäklar ska jag unna mig ett, eller två, glas vin :)

Måste komma ihåg att packa ner mina skolböcker, för inatt ska, måste, jag plugga!

Välkommen snö.





från morgonens promenad.


Bonde söker fru.

795b49f3b1d7e1c71ef2d5e8d754aa4a.png

Vi är hos Jocke, Jossan och lilla Delia och ser på Bonde söker fru. Vi har ätit god middag tillsammans och ska snart se på film, Johan Falk. Imorgon ska, måste det bli plugg!


Tjejmyskväll.

344a1c080c7e1c4d45a6ba2ddb2ebac8.png

Jag, Fia, Martina och Sara myser hemma hos mig ikväll med gott fika, krämbullar, chockadtoppar, popcorn och såklart julmust. Snart börjar Desperate Housewives...


Lunch på skolan

479b091b576d396e0217c6b1866d5557.png

Sitter på skolan och äter en snabb lunch med Susanne som består av en hallon smoothie och en banan... Snart så börjar våran nästa lektion, och ja, det ska faktiskt bli intressant.


God Natt!

Nu så ska jag snart lägga mig och titta på två Desperate Housewives avsnitt som jag missat! Har varit på skolan idag, vi har nu påbörjat ett nytt delmoment, psykologi, sen så har jag bara varit hemma med mina killar och ätit middag, varit ute på promenad och kollat på tv, så härligt att bara vara!

Imorgon är det skola igen, hela dagen.


Vår älskade santoz.


Söndag och farsdag!

Har nyss kommit hem från mamma och stig, vi har fikat farsdagsfika och bara umgåtts. Jobbar i natt igen, suck, skulle mycket mycket hellre vara hemma med mina killar och mysa, men på tisdag får vi göra det, då är båda lediga. Jag och älsk har jobbat om varann hela helgen och först idag sågs vi.

Nu ska jag göra ännu en tråkig solo middag, sen gå ut på en långpromenad med santoz, min lill kille är äntligen hemma, innan jag ska åka till jobbet igen!

Santoz min fina!


Avklarat!

Har nyss kommit in med santoz från en lägre promenad. Är ju så himlans blåsigt ute, suck!Idag skrev jag ju tentan, och ja konstigt nog, eftersom jag inte pluggat så mycket som jag borde, så kändes det bra, tror jag har klarat den, men vågar ändå inte hoppas på det, än!

Ska ta och äta middag nu, solo vid middagsbordet igen eftersom älsk jobbar. Sen ska jag fara ut till svärmor och lämna santoz. Han ska vara där i helgen, båda vi jobbar, och mysa och gå på långpromenader. Nej nu middag, jag hungrar ihjäl!


Den första snön!

Idag har den första snön kommit, så mysigt! Jag och santoz var ner till vattnet förut, men gud så det blåste! Hoppas på finare väder i helgen, sol och snö!

Har varit på skolan idag igen med Julia och pluggat. Trött i huvudet är jag på alla dessa olika vetenskapsteorier! Måste sätta mig och plugga nu igen, suck! Hua imorgon är det tenta dags och jag är lite smått nervös över att jag inte kan allt. Meen som sagt, jag ska ju sätta mig ner nu och tok plugga på det sista, i sista minuten såklart...


Stekta kantareller

0-3c5478af0af101dc9f21c53a279e8713.png

Jag och min Martina myser hemma hos oss ikväll. Vi har ätit super goda smörstekta kantareller på hårt tunnbröd och sett på Bonde söker fru. Nu myser vi mätta och belåtna i soffan och ser på Oskyldigt dömt. Imorgon bitti ska jag och santoz på en långpromenad sen blir det plugg igen hela dagen...


I skolan igen!

Sitter på skolan och pluggar med Julia. Det går framåt, men det är väldans mycket att läsa och många olika begrepp som man ska kunna, lite mer än vad jag trodde...
Men jag ska fasen klara denna tenta också!

Skulle egentligen åka till graven idag, men vet inte om jag hinner, får åka imorgon istället! Våran älskade Madde skulle fylla 27år idag! Saknar dej alltid!
Grattis finaste ängeln på din dag!

Trevlig förmiddag

Jag och Santoz mötte upp Marie, sötnosen Calle och deras fina rottis tik Asta i morse. Vi gick ner till vattnet och gick runt i skogen. Sen gick vi hem till oss och fikade nygräddad sockerkaka, gott! Nu har dom precis gått hem och jag ska ta och åka ner till skolan och möta upp Julia för plugg. Ikväll blir det nattjobb och massor av plugg, som vanligt!

våran ljuslykta var ju super skoj!


På väg till skolan.

0-4ab3adf850504badf5a9b5a9043eae5c.png

Jag är på väg till skolan nu för att träffa min klassvän Julia och plugga lite inför tentan på fredag! Denna vecka består alltså mest av tenta plugg igen! Ikväll kommer det mer fika vänner, roligt, men jag är lite smått less på fika och tårta nu :) Nu plugg!


Hungrig och trött

Nu så har ena gänget av gäster gått hem och snart så kommer några till. Denna fika dag tar aldrig slut. Det är jätte skoj att träffa alla, men fasen vi har inte ätit middag, och kommer nog heller inte att äta någon heller för all tårta man har ätit :) Och så måste verkligen plugga också, måste läsa ut en bok tills imorgon, men får se om jag hinner med det. Suck, varför ska jag alltid vara ute i sista minuten med plugget!?
Att jag aldrig lär mig....


Kalas igen

Håller på att bakar en marängtårta, som inte alls vill gå som jag vill! Gjorde en igår kväll, men den blev inte alls bra så den fick jag slänga! Så nu håller jag på med denna, och vete tusan hur den blir! Är ingen tårtbakare jag! Senare idag så kommer våra vänner och ska gratta peter och fika med oss. Nej nu måste jag titta till tårtan sen hoppa in i duschen!

RSS 2.0