I stugan

7a36b303243be80df9fb7dcacb8cfcc7.png

Nu så har vi kommit fram till stugan. Anna och Samantha håller på att fixar med maten medans vi andra myser i soffan och bara är... Snart är det nytt år!


Tisdag.

Jisses vad denna dag har gått fort! I morse tog jag och Santoz en lång promenad. Minus 18 och sol! Underbart skönt var det! När vi kom hem så tog vi tag i städning och tvättning... Så nu är det nystädat här hemma! Ska ta och äta lite middag nu, fläskfilé, ris och god sallad. Senare blir det en fika och tjejsnack med min vän Jenny.
Snart är det torsdag och nyår, som jag längtar!

Santoz från våran morgonpromenad.


Bus i snön

1818635160df8a47b0766e85fdfce5b6.png

Jag, älsk och Santoz är ute och busar i snön. Det har kommit mycket snö igen i natt och det snöar ännu. Ska sen ner på stan med Fia och titta runt lite och ta en fika...


Idag i vinterskogen.

Väldans snöigt, med skönt ute i skogen.

 

Nu ska vi göra oss klara för middag hemma hos min familj sen ikväll ska vi till Jocke och Jossan och tjejerna. Vi ska se film och så ska mina små tjejer få sina julklappar.

Mysigt ska det bli!


Ensam hemma.

Jag är själv hemma ikväll, älsk jobbar och Santoz är hos svärmor. Så jag myser i soffan med en skål glass och chokladsås och tittar på Sällskapsresan.

Längtar efter mina killar!


Våran jul.

Vi har haft en mysig jul tillsammans. Ätit mycket god julmat och massor av godis, fått massor av fina klappar och haft det bara så mysigt, som en jul ska vara.


God Jul!

30b4aecce926aebd8b27a64a540cd2d4.png

Kram från oss.


Bingo.

26840eb9a2443c9d2ad3d06f009b6e9e.png

Ingen vinst blev det! Mysigt är det med uppesittarkväll. Klapparna är klara så nu är det bara att invänta julafton. God Jul!


En buse i snön

7e0badee98e2223eab4b860a539a7196.png

Jag och Santoz är ute i kylan. Minus 18 grader är det ute, men det är så himlans härligt! Jag har på mig tok varma kläder och Santoz har på sig sitt vintertäcke. Har varit förbi hos min mamma och sagt hej och så fick vi med oss smörgåstårta hem. Så nu är vi på väg hem och ska fika med älsk, slå in några julklappar och om vi hinner med, se en film...


Vinterland.


SNÖ!

0-17a3aa39d0f2909d76588c20c9218fe8.png

Jag, älsk och Santoz har varit ute i snön och lekt och gått. Det har kommit tok mycket snö i natt, säkert fyra fem decimeter! Så i morse fick vi skotta fram bilen! Nu är vi på väg och ska hälsa på farmor och överraska henne med en julklapp.


Julfix.

Idag har vi varit hos min familj och first min styvpappa på hans födelsedag. God buffe och efterätt blev vi bjudna på. Var ute med Santoz i snökaoset förut. Jisses vad det snöar, och det är så mysigt! Riktigt mycket snö har vi här uppe i Norr nu.
Härliga vinter!


Fina tomtar jag fått av mamma. Och så har vi griljerat våran julskinka ikväll. Så nu blir det mys framför tv:n med en julskinkmacka.


Lördag.

Mätta sitter vi i soffan och tittar på tvn. Vi har ätit god middag, potatis, lax i ugn och romsås. Ska snart hoppa in i duschen sen ut med Santoz i kylan. Har varit på Birsta idag med Martina och shoppat tre julklappar, så nu har jag bara sex klappar kvar att inhandla, och det ska göras till veckan!

Ikväll blir det nattjobb, både för mig och älsk. Så Santoz ska sova över hos Anna, Pär och lilla Nike. Och han är såklart tok nöjd över det.

Utgång med Martina.


Våran kalla morgon i skogen.


Igång hela dagen.

Har varit igång hela dagen idag. Jobbat extra och efter jobbet så for jag och älsk ut på Birsta och åt middag, spanade runt lite på julklappar och handlade mat. Mycket folk var det ute, som vanligt! Vet vad jag ska köpa till dom flesta i min familj nu, men inte till älsk, han är alltid den svåraste! Men något bra ska jag nog hitta på :)

När vi kommit hem från Birsta så myste vi ner oss i soffan och kollade på Bonde söker fru och åt ost, kex och vindruvor, gott!
Nu ska jag och Santoz gå ut på en längre promenad. Kallt idag, minus 14 grader!
Nu är det verkligen vinter!


Glögg kväll!

Martina och jag kollar på Bonde söker Fru finalen och dricker god glögg och äter pepparkakor och lussekatter. Santoz är också med såkart.


Vinter och det snöar!

0-1bda39a513d3fb68d8ff1497b92930ad.png

Idag snöar det, mycket. Stora fina vita snöflingor, underbart! Äntligen så är den riktiga vintern här. Längtar tills vi åker till fjällen nu, och till julafton såklart... Idag är jag på skolan, vi har föreläsningar hela dagen om Hälsa och Ohälsa. Intressant är det! Senare i eftermiddag blir det julklappsjakt igen, med mamma på Birsta.


Svenska hjältar!

Jag och Martina ligger i soffan och tittar på det underbara programmet Svenska Hjältar på fyran. Vi och våra sambos har ätit god middag tillsammans, kycklingfajitas och fetaost sallad. Var ju på stan idag med Jocke och Jossan och shoppade en julklapp. Imorgon efter skolan så ska jag och mamma ut på Birsta och shoppa mera klappar. Måste ju bli klar någon gång!

Nej nu ska vi ta fram lite glass...

Thai lunch

5b92c21d3969044f4e0120517eedec6a.png

Med Jocke och Jossan på Chaow Praya River. Har köpt en julklapp idag, bara åtta kvar nu...!


Söndag och tredje advent.

Varit ute på en lång promenad idag med Santoz, Fia och Troja. Härligt var det, men såklart så hade jag ingen mössa på mig så det blev kallt om huvudet, så nu har jag lite smått huvudvärk. Typiskt!
Idag är det Söndag och redan tredje advent. Jisses om lite mer än en vecka så är det julafton! Och jag har inte ens börjat med mina julklappar, plus att min syster och min styvpappa fyller år innan julafton! Måste ut i veckan och börja handla! Att jag alltid ska jag vara ute i sista minuten!

Ska ta och städa lite här hemma innan vi ska ut till peters familj och äta middag, lyxigt att slippa göra middag själv! Glad tredje advent och lucia!


På birsta med Fia

0-602e4c340f61fe56c5da4defbeea4ee7.png

Lördags shopping...


Lördag dag ute i skogen.

Solen tittade fram, underbart!

Troja och Santoz.

mysigt med varm chocklad och fika ute i kylan.


IDOL final!

Jag och Anna sitter och tittar på Idol finalen och myser med vin, coca cola, godis och chips... Hejja Hejja Calle!

Imorgon blir det långpromenad i skogen med Santoz och Fia och sen bara ta Lördagen lite som den kommer, härligt!


För att det är så tråkigt just nu!

Santoz älskligen kom och pussades :)

Hua har ingen som helst lust att plugga någe mer idag, man jag bara måste! Har suttit framför böckerna hela dagen och är nu skit less på dom, rent ut sagt! Älsk myser i vardagsrummet, orättvist!, och jag sitter här och försöker bli klokare. Tycker inte att läsandet minskar heller, utan det blir bara mer och mer. Nää nu ska jag ta mig lite glass och försöka pigga upp mig själv!


Jag längtar tills på Fredag när denna tenta är avklarad!


Med näsan i böckerna.

0-759db98ee92eaddb05dbaa9b6760607c.png

Jag och Julia sitter på skolan och tok pluggar till tentan på Fredag. Det är så mycket att plugga på så jag vete tusan hur jag ska hinna med! Att jag aldrig lär mig, att jag ska vara ute i god tid till att läsa till tentan! Suck.


Lördagen

Vi har idag varit på lilla Delias dop. Jätte fint var det och hon var så snäll under hela cermonin. Efter dopet blev det middag hemma hos oss, take away igen, med älsk och en kompis. Dom skulle titta på en fotbollsmatch här hemma så jag gick upp till Johanna som bor i samma hus som oss, trevligt var det!

Nu är jag hemma igen och ska slöa lite i soffan innan jag ska duscha och lägga mig.

Sötnosen Delia idag på sin stora dag.


God Natt.

Vad spännande Idol var ikväll. Glad blev jag att Calle kom till finalen, han kommer att vinna, hoppas jag! Haft en skön och lugn Lördagskväll med älsklings santoz, älsk är på julmiddag med jobbet, lyckos, så vi har varit solo här hemma ikväll.

Imorgon är det dop för lilla Delia, så nu ska jag fixa med det sista på dop presenten sen blir det en tidig kväll. God Natt!


Just nu

Nystädat, tända ljus, amerikansk Bite Line pizza, julmust och Idol.

Hejja Calle!


Vinterland.


Onsdag.

Har varit på skolan hela dagen idag, haft föreläsningar och en redovisning och det gick bara bra! Har fått tillbaka min förra tenta, och gissa, jag klarade denna också!
Snacka om att man blir glad och stolt över sig själv! :)

Vi har nyss ätit god hemmagjord kyckling sallad. Ska snart ut och gå i kylan med Santoz. När jag for hem idag vid fyra tiden från skolan så var det minus fem grader. Kallt och vintrigt i luften men ingen snö, så jädrans tråkigt! Längtar tills vi ska åka till fjällen i vinter, där är det garanterat snö och vinter!
Nej, nu ska jag ut med Santoz sen duscha, innan jag ska sätta mig och plugga inför nästa tenta, som förövrigt redan är till veckan!, innan programmet Bonde söker fru börjar.
För det kan man ju inte missa!

Tjejkväll.

0-454d6c6c878e4ce34ac74aeb98d52bc8.png

Ser på Desperate Housewives med Martina, Fia och Sara och bara myser...


Ute i solen.

Santoz hittade en gammal åra som han lekte med :)


RSS 2.0