Motionerar

0-185aac4fa2df9677f6e9f5e9a72a7dbc.png

Jag och santoz är ute och motionerar bort dom godsaker vi åt hos Jocke och Jossan igår :) Vi såg filmen The Proposial, den var väl helt okej, en vanlig kärleks tjejfilm. Nu är vi snart hemma och då blir det lunch med älsk sen plugg hela dagen!


God Morgon!

 

morgon mys i sängen med favorit grisen, som han fått av snälla Jemma!

Solen skiner ute och vi ska nu gå ut på en långpromenad.
Sen idag blir det till att plugga hela dagen!


Idol

0-6c2cdcf789af6f9ac6a940579a7711ce.png

Hallon te framför Idol hos Malin och Lexus.


Läsa läsa läsa.

Sitter i köket och pluggar. Har lite svårt att koncentrara mig idag, kanske för att jag jobbat natt och är trött eller för att det jag läser inte är allt för intressant. Men det är ju bara att försöka, att ta mig igenom denna bok. Allt kan inte vara roligt hela tiden Angelica :)

Ska snart äta lite middag sen plugga lite mera innan jag ska cykla iväg till Malin och se på Hollywood Fruar 21.00, för det kan man ju bara inte missa, och umgås och dricka gott te såhär i höstkylan.

Santoz med min studera.nu penna och tejp...

Kanske världens snyggaste plugghjälpreda?!


Nu är det höst ute!

Har nyss ätit middag, taco lasagne och fetaost sallad, gott blev det! Lydnaden idag gick bra, men gud så kallt det var. Blåste och det var inte alls soligt som det var i morse... Men det är ju höst nu, så det är väl så det ska vara, kallt!
Ska ta och åka till jobbet nu snart, ska bara packa ner mina skolböcker och korsordstidning, ett måste om man ska kunna hålla sig vaken. God kväll!

mina killar på promenaden i morse...

och jag och santoz.


Nu

Nu tar jag en pause i pluggandet och åker och tränar lydnad med santoz.

 


Tjejkväll!

Jag, Fia och Sara har en mys tjejkväll ikväll. Vi har nyss ätit god Bite Line pizza och ska senare äta marängswich (om vi orkar :)) och se en tjejfilm. Hoppas den är bra!
Trevlig lördag!


Ute i kantarellskogen

Har nyss kommit hem från skogen. Jag, Sara, Santoz och Nikki packade "vara ute" väskan och gott fika i morse och begav oss ut på svampjakt. Och jisses vad mycket trattkantareller vi hittade! Säkert tre fyra liter, var! Så nu har vi hittat ett super svampställe som vi garanterat kommer att besöka fler gånger.


Helg!

Är bara hemma och väntar på att jag ska skjutsa ner älsk och hans två kompisar till krogen. Party musiken här hemma är i full gång likaså killsnacket och ölandet, och jag längtar nu efter mys och lite tystnad, eftersom jag inte ska ut :) Idag har jag städat, tvättat och varit på birsta en sväng. Med mig hem kom ljus, en mysig kofta, underkläder, en röd fin höst ljung och några andra små saker.

När jag har skjutsat ner killarna ska jag duscha, kolla på tv och så måste jag ta fram skolböckerna! Jaa, som student så måste man tydligen till och med plugga på en fredagskväll, eller i alla fall jag, tidsoptimisten!

Torsdag

Ska snart bege mig till jobbet. Känner mig pigg och laddad för en jobb natt med plugg. Dagen idag har gått väldans fort! Har varit på en lång promenad med Santoz, tränat lydnad och gjort middag, det är vad jag har gjort, inte alls så mycket med andra ord.
Imorgon är det äntligen fredag och helg, skönt!

santoz tjuv älskligen med min strumpa.


Kalasdags

Har nyss ätit middag med älsk, vi lagade kyckling thai wok med glasnudlar. Gott blev det! Ska göra oss klara för att snart bege oss upp till Martina och Wiktorsson med Fia och Sara för lite födelsedagsfirande och fika. Sedan ska jag åka och jobba natt, och såklart plugga!
Bara nio dagar kvar till den första tentan...


våran middag idag.


Ute i spåret

-8ff5a1cdcf271abcfadbcb57ee03713.png

Jag och santoz är ute och motionerar i spåret och tränar på apporteringen. Soligt är det men det blåser lite kallt. Ska åka ut på birsta sen och handla present till Martina som idag fyller år, grattis grattis min älskade vän!


Bäbis mys och film

-949fb295013e5ef331d9e1caa022b3f.png

Vi har Jocke, Jossan och lilla söta Delia på besök ikväll. Vi alla myser i soffan och kollar på den nya Johan Falk.


On the way

0-2a94fc257d33d4a77a0427225e80866c.png

Äntligen så är vi på väg hem från ännu en seminarium skoldag i Östersund. Är så trött nu! Är liksom inte van vid att kliva upp klockan fem på morgonen, två dagar i rad, åka bil i någon timme för att sen ha skola hela dagen och komma hem sent... Men imorgon är jag ledig, och då ska jag banne mig sova ut, länge!


Tidig hemgång!

Nu så är jag hemma från seminariumet. Trodde jag skulle sluta vid fyra tiden idag men det är imorgon. Så skönt att komma hem i bra tid. Ska ta och dammsuga nu sen gå ut med Santoz i det fina vädret innan jag ska äta middag och plugga. Måste måste plugga seriöst nu om jag ska klara detta, har varit alldeles för lat! Så plugg, middag med älsk och Svenska Hollywoodfruar 21.00 står på mitt schema ikväll!

Och äntligen så får jag berätta att våran Fia och Markus väntar barn i april. Jag längtar så mycket, tänk att man ska bli "moster" igen! :) GRATTIS GRATTIS älskade vänner!

God morgon!

0-7da849eefc16ef3a1cecd5847b5a981c.png

Sitter i bilen med några av mina skolvänner. Vi på väg upp till Östersund på seminarium hela dagen. Trött och slut kommer jag att vara ikväll när jag kommer hem! Känner mig pigg nu konstigt nog, även om klockan är bara strax efter sex... God morgon!


Dagen idag.

varmt och skönt ute idag på våran promenad ner till vattnet.

Ligger i soffan och slö tittar lite på Charlies änglar på trean, och pluggar/läser lite inför seminariumet imorgon. Måste lägga mig i bra tid ikväll etersom jag måste kliva upp

05.00 ! imorgon.


Söndag

Vilket fint väder det är ute idag, solen skiner och det är inte alls så kallt... Ska ta och ringa Martina och så ska vi ut och gå en långpromenad med hundarna innan jag och santoz ska iväg på kurs på klubben. Vi har börjat en ny lydnadskurs och det är så roligt!
Sen ska vi åka och inhandla en ny diskmaskin, äntligen!

Igår kväll hade jag, santoz och älsk en mys kväll tillsammans. Jag bakade scones och så mysfikade vi tillsammans framför en film.

Ha en bra solig Söndag!


Waynes

-6684a2998986ce272c6f66e661346e5.png

Äter lunch med Malin på Waynes.


Till affären

784fa73d259c05549a5295790b2196de.png

Jag och santoz hade lust att gå ut en sväng... Så vi är nu på väg till affären med cykeln och ska handla potatis till middagen. Ska göra god hemmagjord potatismos i ugn och något gott till, vad vet jag inte än.


ute i skogen

Våran morgon promenad blev till skogs. Härligt var det att få komma ut i någon timme i solen med älsklings santoz. Nu ska jag springa ner till tvättstugan igen och sen vara duktig och sätta mig och plugga, måste måste måste!!


Skinande rent!

Efter skolan och lunchen med mamma och syster så for jag hem och stor städade. Nu efter några timmar ! så glänser det här hemma, det är renbäddat i sängen och det luktar färska liljor i vardagsrummet! :) underbart!
Ska cykla iväg till Malin nu snart och ha en tjejkväll, vi ska se den nya Wallander filmen. Något som jag verkligen skulle behöva göra är att plugga lite också, men det får nog bli imorgon...

I skolan

-230f707bfb4696700ec06b02c5d3e10.png

Sitter med min grupp på skolan och pluggar lite. Nästa vecka ska vi upp till Östersund på seminarium. Roligt!?


Kladdkaka med vitchockad kross.

770eafa4b35361805d92dfcc49f7c22b.png

Är hemma hos Jocke, barnen, Jossan och lilla nyfödda Delia. Vi har ätit god middag och myser nu i soffan framför tvn med kladdkaka. Väntar på att älsk ska komma, då ska vi se en film tillsammans...


Ute i solen idag

härligt att vara ute!


Måndag

Känner mig bättre i förkylningen idag, tack och lov! Försökte plugga lite förut idag men hade ingen koncentration alls! Lite smått snuvig, trött, yr och annat att tänka på, gjorde så jag slog igen böckerna och for ut till skogen med Santoz. Har saknat friska luften, det var så skönt att komma ut, även om det bara blev en liten sväng.

Vi har nyss ätit middag och älsk har redan åkt till jobbet. Så jag och Santoz är solo ikväll igen. Ska lägga mig i badet nu och sen inta soffan för att se Svenska Hollywoodfruar på trean...

Varm chocklad och mammas kaka

Tittar på filmen på 4an, Kommissarien och havet, och dricker varm chocklad och äter mammas äppel/kardemumma kaka, jätte god! Santoz ligger nedanför mig och leker med en toalettrulle, som jag lagt godis i. Mammas bästa lill kille!


Tråkiga söndag

Har mest legat inne, i soffan, idag. Känner mig inte bättre i förkylningen, tvärtom! Nu så rinner det lite i ögonen, nyer hela tiden och så gör huvudet lite smått ont... SUCK! Det är så himla tråkigt att bara ligga inne, speciellt när det är soligt och fint ute som det varit idag. Men det blev en liten liten sväng ute i solen med Santoz idag, vi for till skogen så han fick springa av sig lite och så var jag och köpte massor av apelsiner såklart, vitaminer!

Nu ska jag se på Ensam mamma söker, ta ett glas nypressad apelsinjuice och mysa ner mig i soffan med Santoz.

VITAMIN EVERYDAY

Vi myser i soffan med filmen Taken som går på TV1000 +1. Har sett den förut men det är så himlans bra så jag kan se den om och om igen. Så se den om ni inte redan sett den!
Ska gå in till köket nu och hjälpa älsk med fruktsalladen, till det ska vi lyxa till det med glass och chockladpudding, det är ju faktiskt Lördag!

GOD uppfriskande vitamin dryck!

Vitaminer är det som gäller för mig ikväll!


Sjuk!

Vaknade upp sent i dag, eftersom jag jobbat natt, tok snorig och känner mig konstig i kroppen. Jaha, då var det min tur att bli sjuk då, suck! Jag och älsk lyxade till det idag med Thai middag. Ingen utav oss orkade göra någon middag... Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig i soffan med älsk, Ipren, glass och massor av frukt. Imorgon ska jag på kurs med Santoz och middag hos Jocke och mina små barn, och då jäklar ska jag vara frisk!

Har massor i skolan också!
Har inte tid att var sjuk nu!

Tandläkaren

0-442e8e50046d5d6def0c34fbd271ad80.png

Har nu på morgonen varit hos tandläkaren. Allt gick jätte bra och min tandläkare är nöjd, puh!! Cyklar hem nu och ska sätta mig med skolböckerna ett tag, ta en långpromenad med Santoz innan jag ska luncha med angelica " bleng". Glad fredag!


Plugga?!

1ffd036ea76c4f1ea3be469937b3c4de.png

Jag och Sandra myser i soffan. Vi har ännu inte börjat plugga, för mycket att se på tvn och prata om! Typiskt, jag skulle behöva plugga lite. Men så skönt med en tjej kväll, att inte tänka eller öppna skolböckerna, det behöver man ibland.


Plugg hela tiden.

Har varit på skolan idag med gruppen och gjort en uppgift. Svårt var det, och nu så sätts mycket på prov, det vi kan, det vi har med oss sedan gymnasiet... Och det är svårt och jobbigt! Inte alls så mycket man kommer ihåg, inom social politik.. Suck! Men det är bara att försöka och att vara positiv!

Efter skolan så gick jag och santoz ut och gick i nästan två timmar, så skönt ute! Varmt och solen skiner! Så nu har jag lite mera energi för att senare plocka fram skolböckerna och alla pappershäften vi fått. Ska plugga med min Sandra ikväll och äta middag tillsammans, en riktig student plugg kväll ska vi ha!
För det är ju det vi är, studenter!

santoz i gräset!


Apport!

0-490b0b61cd8b65a19ff3332a64eda16c.png

Duktiga Santoz idag när vi tränade apport! Vi är ett bra träningspar vi två :)


Tacos

Nyss ätit middag med älsk, som är små sjuk. Han ville ha tacos idag så det blev det. Sov länge idag, eftersom jag jobbat natt, men är så trött ändå! Och så ska jag jobba i natt igen, suck, och plugga hela natten, för imorgon ska vi ses med gruppen och plugga, student som man är... Men nu först ska jag och santoz ut och träna, träna på apporteringen.
Skoj!


Ute och går!

0c1916dd262f90ecd6dfb05dc937289c.png

Jag är ute och går själv och lyssnar på Ipoden, så himla härligt ute! Ska till syster och låna hennes cykel som hon inte använder, tur för mig eftersom jag länge velat ha en! Ska sen cykla hem och ta hand om min sjuka sambo och senare ta mig an skolböckerna...


Promenad i solen

4dc7b541e6e31aa14ba82fa89566d2f0.png

Måndag och det är varmt och soligt ute. Ute på en skön promenad med santoz, vilken bra start på veckan!


Just nu


En mycket trött kille i sin favorit position! :)


I soffan

Varit en lång dag idag, men rolig! Klev upp klockan fem ! i morse, super trött! Väl framme i Gävle så började utställningstävlingarna, och det tog tid. Många hundar, bara rottweilers, som skulle ställa. Och så var det äntligen våran tur och det gick så bra! Han är en perfekt hund, enligt mig och enligt domaren!
Vi fick jätte bra detaljbeskrivning, och vi gick vidare till konkuransen! Vi kom på 6:e plats utav alla öppen klass hane hundar, dock inte den bästa tävligen vi gjort, men jag är så himla stolt över Santoz! Mammas duktiga älskling!
Men nu ska vi satsa hundra procent på apell tävligen, det är det vi vill!

Trötta ligger vi båda i soffan nu och bara är. Santoz har mest sovit hela kvällen, och såklart fått massor av du är bäst godis, och jag har badat och haft en liten spa angelica kväll och ätit take away middag, en välförtjänt sådan!

På vägen

0-3fafe2202e5eeedc3d3c76498054e060.png

Jag och min fia och våra hundar är på till Gävle för utställning. God morgon!


Fotboll

Kollar på fotbollen Sverige - Ungern med mina killar. Det är roligt att titta på fotboll, i alla fall när Sverige spelar. Var på birsta idag med tjejerna, shoppat och ätit god lunch. Kom hem med ett par leggings, två tröjor och ett linne. Ska testa kläderna sedan och se om dom ska få stanna kvar, är ju ganska så duktig på impuls shopping!

Det blir en tidig kväll för mig och santoz. Vi ska kliva upp 05.00 imorgon bitti och åka till Gävle för utställning. Skoj ska det bli, men jobbigt att kliva upp, det är ju natten då!

mobilkort

Santoz bär stolt min kvällgodispåse från bilen och hem, go killen!


Lunch med tjejerna.

4e183bf629ec0bd5f1ce0482128e8b22.png

Jag, Malin, Fia och Jenny äter god lunch, bakadpotatis med röra, på Charm. Härliga lördag!


Film time!

Nu ska vi se på film, Fighting. En killfilm verkar det som, jag hoppas den är bra! Till filmen ska vi gotta oss med marängswisch, har killarna bestämt, som just nu står inne i köket och vispar grädden.

Älskar vårat skåp som jag så fint målade om i våras.

Köpt nya liljor idag, som tyvärr inte slagit ut, och ljusen är tända, såklart!


HELG!

Jag, älsk och fia har ätit god fredags middag! Chips och fläskfilé gratäng med fetaost sallad och gott nybakt bröd. Så nu är man jätte mätt! Äntligen så är det helg, så himla skönt! Jocke kommer om ett tag och ska fredagsmysa med oss, se en film och äta lite gotta. Kanske jag till och med lyxar till det med ett glas kallt vitt vin.
det är ju faktiskt helg!

Dagens Santoz


Student och jobbare

Har idag också varit på skolan, vi i gruppen hade ett litet gruppmöte. Känns bra med skolan faktiskt. Min studiegrupp är väldans bra! Men det är ju så himla mycket nytt, både i studier och mycket nytt på nätet som man ska kunna. Men det är ju roligt att lära sig nya saker! :)

Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag bege mig till jobbet igen, sista natten nu på ett tag, skönt! Ska ägna mig åt skolan i natt, logga in på portalen och så... Mycket skola nu!


I skogen mår vi bra

59456256a78c90aa648e0e4f63c391e7.png

Jag och santoz är ute och promenerar i skogen, jätte härligt är det, som vanligt! Alldeles vindstilla, tyst, bara fåglarna som låter, och solen skiner, så det är varmt och skönt! Vi gillar att vara skogen, jag och santoz!


I skolan.

2cbe8d206b8bb88718ac826f494f7cb8.png

Sitter i skolan, det är tidiga mornar som student! Grått och trist är det ute idag, så det var svårt att kliva upp i morse! Men nu sitter jag här och jag känner mig pigg! Vi har inte kommit så långt in i kursen, och än så länge så känns det bra... Positiva Angelica :)


MD

Sitter i soffan och tittar på en dokumentär på kanal 5 som har fött åttlingar, och så har hon sex barn sedan tidigare. Så allt som allt har hon fjorton barn, vilket är helt sjukt!

Har nu på mig en fukt ansiktsmask från MD. Verkligen jätte härligt och super bra om man är lite torr och vill friska upp hyn lite. Denna är en utav mina favorit krämer som står i mitt badrumsskåp!

MD Moisture Defense


September

Redan månad September! Jisses vad denna, den lilla som vi hade, sommar gått fort, alldeles för fort! Så nu är det bara att invänta mörker och snö!
Har idag varit på skolan och det gick bra, ska verkligen ge denna kurs en chans och försöka vara positiv. Meen det är ju så himla mycket nytt och ovant. Det var ju några år sedan man gick i skolan :)

Håller på att tappa upp ett varmt bad nu, ska ha en liten angelica spa kväll! Sen blir det soffan ikväll igen, är så trött, och så ska jag försöka lägga mig i bra tid, försov mig i morse, så jag är utvilad och pigg till skolan!

RSS 2.0