schlager!

varit på stan med jocke idag, efter våran länga skogs prommenad, och shoppat lite och ätit lunch. jag har haft en jätte trevlig lördag, och ännu bättre blir den... har mysigt besök av min bästa fia. vi ska se schlager, äta lite gott och ta ett glas vin. jag har knappt sett någon schlager i år, men ikväll så...
och ikväll hejjar vi på Agnes!

våran morgon i solen



   



   



  



vi klev upp tidigt idag och var ute länge länge i solen med sara..
UNDERBART väder!

helg!

nu så har vi städat klart och ätit god peter köttfärs sås och spaghetti till middag. jag skippade sushi;n alltså :)
ska ta en snabb dusch nu innan jag ska gå upp till bästa martina. fick nyss ett mess att dom nu ätit sushi och att vinet är framtaget.
härligt det ska bli att påbörja denna helg med en trevlig tjej kväll!

ha en trevlig kväll!

Santoz

undrar vad fasen vakmästaren gör i vårat badrum :)




friday!

ja idag är det fredag och helg! ska bli så himla skönt med ledig helg!
här uppe i norrland är det sol och noll/plus gradigt idag. kanske våren är på väg? idag är min roliga plan att städa lite och tvätta någon maskin. sen ikväll ska jag ha en mys friday dejt med martina och linda. ska bli super skoj att äntligen träffa linda, hon bor i östersund och ska hälsa på här nere nu i helgen. vi pratade tidigare i veckan om att kanske äta middag tillsammans ikväll, sushi. meen jag vet inte om jag är så sugen på det, har i och för sig aldrig ätit det men tänk om jag absolut inte gillar det, rå fisk..
men å andra sidan ska man väl vara lite tuff och våga testa!?




finaste santoz i höst solen 2008

UNDERBARA blommor

som jag fått idag av min älskade syster och hundar! hon är bästa systern man någonsin kan ha!
jag är så lyckligt lottad!




älskar er med!

dagen på landet

jag, syster och hundarna packade våra väskor igår morse och begav oss ut på landet, rättare sagt till norrbo, gammelsträng.
vi hade en underbart härlig dag tillsammans!


  



   



  
                                                        
  


   

    



älskar att vara på landet, på vårat land!

tisdagsmys hos martina

är hos min bästa martina och myser. har ätit god middag, kyckling sallad och baguette.
nu sitter vi utslagna av mättheten och kollar på tv. vi har kollat på programet den rätte för rosing. jisses vilka töntiga killar det var med! fast nicklas gillar vi, hoppas hoppas han vinner... eller kanske inte, han kanske förtjänar någon bättre, någon mera seriös?! men han var våran favorit i alla fall.
nu ska vi se mera tv och bara umgås!




Kärleksparet Goa och Santoz



GOD middag!

måndag

måndag igen. helgen går så fort när man har jobbat. men skönt med måndag = ledighet några dagar, mycket välbehövligt!
ska snart gå ut med santoz på en långprommis (när jag vaknat mera till liv :)). ganska så skönt väder idag, plus grader, fast tyvärr ingen sol. men så länge det inte är så kallt så är jag nöjd!
i eftermiddag kommer bästa carro hit och ska äta middag med oss sen ska vi bara mysa och bara vara..
peter ska jobba så det ska bli mycket trevligt med en hemma dejt :)

lördagens utställning



mammas bästa kille!

  

bästa utställningsparet, vi!




det gick jätte bra på utställningen!
tyvärr så fick vi inte någon rosett denna gång, men nästa gång, och så har vi ju redan tre stycken.
och vi kan ju inte få rosett varje gång :)


tippen!

sitter och tittar på let´s dance. vet inte vilka jag tycker ska vinna. men en favorit är ju faktiskt morgan. kommer så väl ihåg när man var liten och kollade på sommarlovs programet Tippen med morgan och lasse. det var så himla bra, satt alltid så spänd framför tv:n strax innan nio och väntade på att programet skulle börja! jag hade till och med tippen handukar och broshar :) det var inte dåligt det!
så just därför tror jag att jag hejjar på morgan, en gammal favorit för mig :)




ska snart gå ut med santoz sen duscha och fortsätta kolla på let´s dance. sen blir det nog att gå och lägga sig i hyffsad tid, ska upp tidigt imorgon för vi ska på utställning! weeii som jag har längtat! men nu såhär dagen innan och innan man ska packa våran "utställningsväska" blir jag lite lite nervös. vet inte varför, för jag vet att vi kommer att få rosett och bra bedömning...
och jag vet att santoz är den snyggaste av alla rottweiler hanar, mammas lill kille!



nytt på bordet





underbart fina ljus rosa tulpaner


home!

nu sitter jag i soffan alldeles solo, eller ja en utav mina killar är hemma, santoz! :)
vi har varit ute länge med santoz idag, vi var ute i två timmar. skönt var det även fast det inte var någon sol...
sen har vi bara mest varit hemma, tvättat och städat... nu ska jag äta någon middag och sen bara ligga i soffan och kolla på tv.
kanske ska se på let´s dance nu när inte peter är hemma :)

vi såg på filmen patrik 1,5 år igår, och den var riktigt bra. jag fick alltså som jag ville :)

besök

nu har jag ätit middag, peter åt sen lunch så jag åt själv, korvstroganoff och fullkornsris. gott blev det! och så har jag duschat/badat så nu sitter jag här i soffan i pjyamasbyxor och mys tröja. älskar att bara vara hemma. vi väntar på att vår vän jocke ska komma, vi ska se film och umgås. en film som jag vill se är Patrik 1,5. hoppas hoppas killarna också vill se den..
meen man lär ju bli nedröstad av killarna som vanligt!


lilla söta familjen

Vi var och hälsade på Marie, David, Asta och prins Carl igår kväll. Alltid lika trevligt att träffas, även fast det inte tyvärr blir så ofta. Calle är ju bara för söt och hela tiden så glad!
En riktig charmig prins...




  

lilla familjen!



  



carl nöjd hos asta och santoz



vi motionerar i härliga skogen



  



    


fixing måndag

idag har jag inte gjort så mycket, varit ute med santoz i det gråa vädret, slappat framför tv:n och städat och tvättat... ush vad måndagar är tråkiga, har aldrig riktigt gillat dom. men men alla dagar i veckan måste väl finnas med!? ska gå ner och hämta upp tvätten nu sen ska jag och santoz gå ut på en prommis, ska möta upp älsk på willys vid klockan fem när han slutat jobbet, vi ska stor handla idag, men det är ju faktiskt ganska så roligt, tycker jag då... :)

hej och hå vilken rolig solig måndag!



killarna som älskar snö!






söndag

vi har nyss kommit hem från peters mamma och janne. åkte dit och åt god middag med dom. vilket lyx jag haft i helgen, knappt gjort någon middag själv :) idag har jag och santoz varit på kurs. ganska så fint väder har det varit, inte lika soligt som igår, men bra vara ute och träna väder... gick ganska bra för oss, märks att vi inte tränat på ett tag. men nu jäklar ska vi göra det!

våran alla hjärtans dag gick i myshetens tecken :) vi skulle ju gå ut och äta god middag, men både jag och peter kände att vi hellre ville vara hemma och mysa, slippa allt folk ute på restaurangerna... så vi beställde god amerikansk pizza från bite line, gott gott! sen myste vi framför en bra film som vi hyrt med godis, choklad hjärtan, vindruvor, ljus och vin. härligt med en lugn och hemma mysig kväll, bara vi två. så våran alla hjärtans dags kväll blev så mysig, kan ju inte bli något annat än mys med mina två bästa killar! tack mina älsklingar, ni är bäst!






   



älskar er!

två timmar i soliga skogen

har haft en trevlig dag med jocke och mina små barn bella och miranda. vi var och fikade/lunchade sen gick vi på stan en liten liten sväng.. när jag kom hem så gick jag och santoz ut, kan inte sitta inne när det är fin väder ute. strålande sol och noll gradigt! underbart! nu är vi hemma igen och jag ska lägga mig i badet en stund innan vi ska göra oss klara för middag. vi har inte bestämt vart eller vad vi ska äta,
det ska bli så skönt att äta en icke egen gjord middag :)












på våran härliga promenad







jisses vilket underbart härligt väder det är idag, strålande sol och varmt! energin och humöret är på topp!
nu ska jag göra mig klar för att snart träffa jocke och barnen på stan, roligt! vi ska gå och fika och bara ha en trevlig lördag..
imorgon blir det skogen med santoz hela långa dagen, längtar!

så liten och så söt

Detta är angelica "blengis" och alexanders hund Sessan.
En tuff liten söt tjej med mycket energi!








mys igår kväll!

glad alla hjärtans dag

härliga lördag med sol ute! vaknade ganska tidigt idag och ska snart gå ut på en morgon prommis. får se vad som händer senare idag, peter jobbar dagen så jag kanske ska träffa min vän jocke och hans sötaste bella och miranda på stan för en alla hjärtans dags fika nu på dagen sen ikväll blir det mys med älsk. vet inte vad vi ska hitta på, men har lust att bli lite bortskämd... kanske vi går ut och äter och sen hem och myser.. ja vi får se!
nu ska jag och santoz i alla fall ut i det vintriga vädret.

glad alla hjärtans dag!

våran middag

vi var så hungriga när vi kom hem så vi gjorde en snabb kyckling wok till middag, gott blev det och starkt, nästan lite för starkt, så starkt så den fortfarande bränns i munnen... men men det ska väl kännas att det är hot thai wok också :)
mätt och belåten ska jag nu vila fem minuter i soffan innan jag ska åka ner till angelica "blengis" vi ska ha en liten tjej mys kväll..
jag längtar efter att umgås med min blengis!




ha en trevlig kväll!

äntligen helg!

idag är det äntligen fredag! har längtat hela veckan till denna helg, en ledig helg! det ska vara fint väder hela helgen, och det betyder ju såklart att det blir härliga skogspromenader. och så är det ju alla hjärtans dag imorgon. har ingen aning vad vi ska göra, peter jobba dagen, men på kvällen ska vi väl hitta på något. skulle vara skönt att bara göra någon god middag hemma och ta ett glas vin och bara mysa... men jag får se, peter kanske har planerat in något som jag inte vet om :)

har varit ute i skogen på morgonen. var tänkt att vi bara skulle ta en prommis för jag hade tänkt åka ner på stan i bra tid, men det var ju så härligt väder ute så jag och santoz var ute mycket längre. det är så underbart att ha hund, speciellt såna här dagar! tror inte annars jag skulle komma ut i skogen eller ut i friska luften, i alla fall inte lika mycket.
nej nu ska jag göra mig klar för att möta upp peter och svärmor sen ska jag på stan och inhandla en kavaj som jag lagt undan.
ha en härlig fredag!




mina absoluta bästa för någon dag sedan!

våran morgon




   







tandoori och film

ätit en jätte god tre rätters middag med martina på tandoori. en mycket god middag och mycket underbart sällskap! nu är jag hemma och är tok mätt, så mätt! jocke är här och hälsar på och vi ska se en film om ett tag, hoppas bara det är en bra film, vilket tyvärr inte är så vanligt när killarna får välja alldeles själva :)
nu ska vi tydligen göra fruktsallad... ha en trevlig kväll!




   




vintriga sol dagar

idag har vi lilla familjen varit ute i snön igen. tok mycket snö har det kommit i helgen, och ingen är mer nöjd än santoz! och jag är såklart nöjd över dessa fina soliga dagar vi har, underbart att vara ute då! hoppas hoppas det blir fint väder till helgen när man är ledig..
då kanske det blir en liten skogsutflykt med fika!




   









nu ska jag göra mig i ordning för middag med min bästa martina. vet inte riktigt vart vi ska gå ut och äta, men jag är så sugen på indisk, så mycket möjligt att det kan bli det!
vilken härlig dag jag har haft!

snö vinter sol

ligger i soffan och myser med en mycket trött santoz. peter är hos en kompis och binder flugor, till det kommande vår fisket, tråkigt tycker jag att det verkar vara, men är man fiskare så är man väl det fullt ut :)

imorgon är det tisdag och jag har denna dag inplanerad. ska tvätta först på förmiddagen och såklart vara ute med santoz i solen, för ja, det ska bli sol imorgon också och bara minus 6 grader! sen ska jag på ett jobb möte halv tre. och det bästa, imorgon så firar jag och martina ett år, sedan vi träffades första gången och blev så goda vänner. så vi ska ut och äta på restaurang och bara prata och ha det trevligt som bara vi kan ha det... :)
så även denna veckas tisdag är planerad, med roliga saker!




nu ska jag och santoz ut i snön, har en känsla av att han vill busa i snön,  hoppa i alla snöhögar såklart...

god natt!

måndagen

har bara jobbat hela helgen, så skönt att vara ledig nu några dagar!
i lördags så följde jag med martina och goa till kramfors på lydnads tävling. var då tok trött efter 2 timmars sömn men det var värt det! dom var så duktiga! är så sugen på att börja träna och tävla igen, så nu ska jag anmäla mig och santoz till fler lydnads tävlingar. vi har ju då legat lite på latsidan nu under jul och nyår, men nu ska vi ta nya tag :)

håller på att göra middag nu, min kära syster kommer snart förbi och ska äta med oss sen ska vi ut till jenny och kolla på lill valparna, som har blivit så stora! sen ska jag och santoz ha en solo mys hemma kväll...
underbart med ledighet!


en dag ute i vinter solen med mina bästa



   













min fredag

varit på stan med alexandra, felicia och ylva idag. ätit lunch och shoppat lite. inhandlade en jeans väst, två t-shirts på gina och så blev det shopping på spa maskrosen. behövde ny MD rengöring, dagkräm och decleor ansiktsmask... det är ju så dyra produkter men jag kan inte vara utan dom! bästa någonsin! hade som tur var presentkort där som jag fick i julklapp så jag betalade inget själv :) mycket mycket bra!




    


nu ska vi snart äta middag, potatisbullar och bacon! himlans gott, och väldigt lyxig fredags middag ;)


GRATTIS förresten till vår vän Jossan med familj som i natt fick en liten flicka, Ella! Grattis!

torsdag kväll

dagarna går så fort! imorgon är det natt jobb igen, hela helgen, suck! har inte alls någon lust att jobba, men måste ju! sen nästa vecka är jag mera ledig och då sla jag ha en "varamedminavänner" vecka. man hinner inte med sig själv eller sina vänner när man jobbar nätter. längtar tills nästa vecka :)

idag har jag haft en bra dag med älsk. varit ute på elextrolux och kollat på nytt kök, ätit lunch, shoppat en tröja och bara haft en alldeles bra torsdag. eller ja, förutom att jag blev ståendes med min bil, som jag några minuter hämtat igen på verkstaden, på 3 filig väg, mitt i vägen, i rusningstrafiken... men allt gick bra och bilen är tillbaka på verkstaden, typiskt! men det är väl något till litet data fel som på alla nya bilar.
för moderna grejjer :)

nej, nu ska jag mysa ner mig i soffan med santoz, peter är hos en kompis, så vi är solo här hemma...
tur att man har två killar som man kan mysa med så man slipper vara själv :)




full fart!

sol sol men så kallt

nästan nyss vaknat (har jobbat natt) av att solen skiner! känner mig trött idag och vill helst bara ligga kvar i sängen, men har ju så svårt för det när det är fin väder och jag vet att santoz älskar att vara ute i skogen när det är strålande väder!
så det var ju bara att masa upp sig... får nog ta på mig täckbyxorna och mössan och bege mig ut i solen och i kylan, tror det är lika kallt som igår. men vi bor ju uppe i norrland och det är ju bara februari så vad annars kan man förvänta sig av vinter dagar :)
sen idag tänkte jag tvätta lite efter resan och hälsa på min vän carro...

ja så ser nog denna tisdag ut idag; skogen, tvätta lite och hälsa på carro.

Katrineholm



   



  



  

  



       

  

hemma

vi kom hem igår kväll från våran mini semester... vi har haft det super bra! ätit och drukit gott, shoppat, myst, skrattat, varit ute..
ja en alldeles underbar helg med underbara människor! längtar redan till nästa gång vi ses...

idag har jag bara packat upp, städat lite, varit ute med santoz i det tok kalla vädret - 12 grader är det här uppe i norrland!
nu ska jag göra mig klar för att åka på birsta med syster, en ny kameraväska ska inhandlas...

RSS 2.0