Sol!

Härligt väder idag! Kallt men så skönt i solen!


Första advent.

Har advents pysslat lite idag. Skulle sätta upp julstjärnan idag men då var den trasig! Så imorgon måste jag inhandla en ny och lite annat smått.

 

Ikväll så har vi varit på första adventsfika hos våra vänner Martina och Wiktorsson. Jätte mysigt! Tänk att snart är julen här, jag längtar!


Fredag och Idol.

Idag har jag umgåtts med min vän Jenny och hennes söta Casper. Vi har fikat och så har vi varit i stallet och pysslat om hennes fina och stora häst Rocken. Så mysigt och avkopplande att vara i stallet! Det blev för sent för att rida och så kallt, men nästa gång så.

Här hemma myser vi framför Idol med lite glögg.
Hejja Olle och Jay, så himla bra är dom!

Älskligen som älskar snö!

Solig vintrig promenad med min älskling!

201011252084 (MMS)

Solig vintrig promenad med min älskling!


Dagen.

Idag har jag och Santoz bara pysslat på här hemma. Jag har bland annat städat min sida av garderoben. Skulle verkligen behöva rensa ut lite kläder igen, men jag orkade inte ta tag i det idag!

Veterinär besöket i Onsdags gick bra! Santoz skötte sig så bra och våran veterinär fick klämma, sträcka och känna på benet. Ingen röntgen behövdes utan vi fick med oss antibiotika/smärtstillande tabletter med oss hem. Så nu är det ännu mera vila i 10 dagar till innan vi får utöka promenaderna och se hur det går.
Vi saknar våra långa härliga promenader!

Santoz myser i våran säng!

 

Nu ska vi gå ut på en promenad innan jag ska åka till min vän Carro för tacos middag och Lördags trevligheter!


Dukat för två.

Santoz nöjd med sin leksak.


Glögg, pepparkakor, lussekatter och Idol med mina två killar!
Härligt med helg!

Tisdag!

Gud vilket härligt väder vi har idag! Strålande sol och bara någon minus grad! Jag och Santoz har varit ute på en härlig morgon promenad. Vi ville dock inte gå in men att överanstänga och gå långpromenader med Santoz är inte bra! Imorgon ska vi till veterinären med hans hälta. Hoppas hoppas att det bara är en överansträgning!

Idag ska vi uträtta lite ärenden och sen ska jag luncha med min kära mamma.

Santoz älskligen i morse!


Jag och mitt.

Efter en underbar dag med mina killar och familj så beger jag mig ut och träffar mina vänner, roligt ska det bli! God kväll!


Första snön!

Vi vart glatt överraskad i morse när vi tittade ut, äntligen snö! Jisses vad det har snöat mycket i natt. Vi fick plumsa oss fram på gångvägarna som inte var plogade. Roligast just då hade nog Santoz.


Söndag i solen.

Idag tog jag och Santoz en härlig morgon promenad ner till vattnet. Det var små kallt i luften, men solen värmde!


Så mycket bättre!Underbara och tok snygga sångerskan September sjöng förra veckan Lasse Berghagens fina låt Teddybjörnen Fredriksson. Så himlans bra, jag ryser!

Från mitt favorit program Så mycket bättre!

Latsidan..

både i skolan och med Santoz träning och aktiviteter. Dagarna går så fort och jag har ibland svårt att planera min plugg tid. Vilket resulterar i att jag såhär dagen innan tentan sitter och tok pluggar. Men jag är säker på att jag kommer att klara tentan ändå, positivt tänkande!
Santoz älskling är lite stel fram så vi myser och gör andra, inte så ansträngande saker tillsammans. Så vi ligger lite på latsidan just nu.


RSS 2.0