Älskade tjuv!

När jag låg i badet så hörde jag hur santoz busade runt i hallen. Så, när jag badat klart så hittade jag honom liggandes i vardagsrummet, lite smått oskyldig och med ett busig uttryck, med mitt äpple i munnen!

Underbara santoz!


Bullbaka

Detta har jag pysslat med ikväll, förutom en långpromenad med santoz då. Jag har bakat massor av bullar, två olika sorter, vanliga kanelbullar och kanelbullar med mandelmassa i. Så nu luktar det ljuvligt här hemma. Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig i soffan. Älsk kommer snart hem från fiske kvällen, och då ska vi fika,
bullar såklart!

Imorgon är det skola igen, tidigt!

Student?

3b19c4163119f714fa6ed98fdd72560e.png

Sitter på Mittuniversitetet Campus nu och väntar på att nästa föreläsning ska börja. Jag har kommit in på kursen Rehabiliteringsvetenskap. Vet dock inte om det är något för mig, om kursen är så som jag tänkt mig, men jag ska vara positiv och ge det ett försök! Tittar lite i utbildningskatalogen och har hittat en utbildning som låter intressant! Funderar på att söka den till våren, för nu är det ju försent. Förstår inte varför det ska vara så himlans svårt det här med utbildningar, jobb... Sen blir det student lunch med min Sandra, som också börjat här på MIUN, jag längtar!


Gangster

Jag och santoz myser i soffan med tända ljus och kollar på filmen Gangster på 4an. Verkar vara en ganska så bra svensk film som jag inte sett! I pausen ska jag slänga på mig en fukt ansiktsmask och ta fram lite glass.
Härliga söndagkväll, fast jag saknar älsk här bredvid mig!


Sista dagen på denna vecka

Jaha då är det redan söndag kväll! Idag har jag varit med fia på en apell tävling! jätte roligt var det, men en lång dag... Sen bar det ut till birsta en sväng, shoppade ett par leggings, men jag tror dom ska tillbaka. Är inte helt hundra på dom, och dom ska inte ligga i min nyrensade garderob och skräpa :)

Ska åka till min syster nu och gå ut och gå en längre promenad med hennes Cino och Alf. Men det blir en snabb sväng in och hämta dom, eftersom hon ligger sjuk i feber och halsfluss, usha! Ingen sjukdom här tack!

Ljusnatta

Väntar på att min Fia ska komma. Vi ska åka ut till Juniskär och titta på Ljusnatta. Det är massor av ljus och lyktor i olika slag som släpps ned i vattnet, längs hela kusten, för att fira att hösten är kommen... Det ska tydligen vara jätte fint! Jag har aldrig varit på det, så det ska bli mysigt!

Lördag!

Varit och firat peters mamma idag och ätit god smörgåstårta! Vi var ut på birsta idag, när vi vaknat till och blivit fräscha, och shoppade present och så shoppade jag jätte fina löparbyxor. Är ju ute och går, motionerar mycket med santoz så det var en bra investering, och så ska jag börja springa igen, försöka i alla fall! :)

Kräftskivan igår var jätte rolig! Underbart sällskap, mycket kräftor, goda pajjer, sallad och bröd och snapps, dock inte så goda... Men det hör ju till, så några (läs många:)) snappsvisor och snapsar blev det ju, såklart :) Så idag mår man som man förtjänar!

Kräftskiva!


Nu så ska jag och älsk på kräftskiva hos Fia och markus med våra vänner!
Ha en trevlig kväll!

Simmaren

43c41702c37b503f3bfdab1f0b9898f3.png

Jag, Santoz och Anna är och går runt sidsjön. Skönt är det ute!


I stugan


vi




efterättdags

Vi hade det så himla mysigt i stugan igår kväll! Vi åt gott och drack gott, alldeles för mycket! :) Jag, älsk och santoz kom inte hem förän efter två inatt.
TACK Anna och Pär för en jätte trevlig kväll!

Torsdag

Har inte gjort så mycket idag. Har varit ute på Birsta och shoppat ett bra regnställ. Har inte haft något riktigt bra sånt förut, så nu investerade jag i ett, och jag är jätte nöjd! Så nu vill jag att det ska regna lite så jag får använda det, fast det lär det ju göra, det är fasen grått var och varannan dag nu förtiden!
Sen var jag och shoppade lite mat och köpte med mig take away hem, skönt att slippa stå vid spisen ibland!


I stugan

48f36c33ea19cb7a5ab15b13a747d111.png

Nu har vi fixat i ordning våran middag och vi myser i soffan med ett glas rött vin. Potatisgratäng och grillat kött, god sallad och vitlöksbröd ska vi äta... Gott! Det regnar smått ute och det är så mysigt att vara i stugan med goda vänner.


Erikshjälpen

For till erikshjälpen med alla mina skor som jag rensat ut. Det blev två fulla kassar, duktigt jobbat Angelica! Är ju som sagt ingen duktig rensare, vill helst spara på det mesta i kläd och skoväg, men har rensat både skor och kläder inom loppet av en vecka! Vet då inte vad jag ska ta tag i nästa hemma rensar projekt... Men det är skönt att få slänga/ge bort allt gammalt som bara ligger!

Snart kommer älsk hem från jobbet och då ska vi, anna och pär åka till deras stuga. Vi ska tillaga god middag och god efterätt där och bara njuta av lugnet ikväll. Spela lite spel, kanske till och med njuta av ett glas vin, tända ljus och äta gott!
Mycket trevligt ska det bli!

Skorensning!

Håller på att rensar bort gamla skor. Många utav dom kan jag inte ens ha längre, men har ju såklart sparat på dom bara för att. Typiskt mig! Men nu jäklar ska alla gamla, halv trasiga skor som jag inte använder, även fast vissa är favoriter, ut! Dom tar bara plats och så används dom inte heller! Har en rensar fixar hemma dag idag, skönt!
Vette tusan vad jag ska rensa sen...

So you think you can dance

Sitter i soffan och tittar på mitt favorit program, So you think you can dance! Jag och santoz är själva hemma, älsk är hos en vän på tv-spels kväll ikväll. Santoz är så trött efter denna dag. Vi var ju på en lång promenad i morse, sen i skogen hela dagen, sen tränade vi lite lydad med fia och troja och så kollade vi ju på fotbollen, så han är inte mycket sällskap :) fast jag är också trött, har en känsla av att jag kommer att somna tidigt i kväll!

Nej ni, nu ska jag mysa ner mig i soffan, bara slöa och titta klart på Dance!

Plocka svamp

Jag, min kära mamma och santoz for ut idag till skogen för svamp plockning. Och ja vi hittade lite svamp, lite mer än en liter, tratt kantareller och vanliga gula kantareller. Mysigt var det att vara ute i skogen med mamma! Och att vi plockade så pass mycket, trodde inte alls vi skulle hitta så mycket!




fikapause!
skogen jag gillar!

Fotboll

27106388788b8c40795ba6f16ced5173.png

Jag och santoz är och tittar på när älsk spelar fotboll.


Hot!

013b856ac0c4f3a3de0012c700c5559f.png

Gud så varmt det är idag! Jag och santoz har nu på morgonen lämnat in min bil på verkstaden, och så vi tog en promenad hemöver, varmt är det, nästan för varmt för santoz! Ska hem nu och väcka älsk, sen äta god lunch med Sara...


Vi i soffan

Jag och santoz myser i soffan och slö tittar på tv:n. Vi väntar på att älsk ska komma hem från en fiskekväll. Vi ska se film med Jocke och Jossan och bara mysa, jag hoppas på att få se Män som hatar kvinnor, som jag ännu inte sett!


På en äng


 



Fika med mina damer!

0-2f8e7dcb46215a75f274518b899967ea.png

Jag, Malin och Marie är på Waynes uteservering och fikar, lunchar. Det är skönt i solen!


Härligt i skogen!

2a67109664c65d1262d28b984ab423f5.png

Gud så skönt det är ute ikväll! Vi är ute och går i skogen och bara njuter! Vi ska sen åka till Carro och lilla Nova och titta på film, en bra tjej film!


Sol!

Sitter i soffan och kollar på friidrotten, sista dagen nu! Solen skiner ute och det är skönt i luften. Har varit och tränat lydnad med santoz idag, och det gick bra, sista gången på våran apell kurs var det, så nu ska vi ut och tävla i höst :)
Tror jag och santoz ska bege oss ut i skogen snart, kan ju inte sitta inne när det är sånthär väder! Måste ta vara på alla sol dagar!


en mycket trött santoz, liggandes mot vardagsrums bordsbenet, efter lydnaden idag!
mobilkort!

Filmkväll

0-39c6e4f0484d5938f70064dc40ab4b55.png

Jag och älsk är hos Jerry och Anna och tittar på filmen Tropa De Elite, en så dålig film! Myser med deras lilla mops Stella. Lite mindre, lite lättare än santoz, men lika mysig! Ska snart hem och sova, imorgon är det kurs för mig och santoz, ska bli roligt!


Lördag

Nyss kommit hem från middagen hos peters mamma och janne med min familj. Laxen som vi tillagade blev jätte god! Så nu sitter man hemma i soffan tok mätt och orkar knappt göra något! Har inga planer alls för kvällen. Skulle vilja ta en lång promenad med santoz men det är ju så tråkigt väder ute, regn och rusk! Men imorgon ska det bli fint väder!


god middag!
Ha en trevlig lördag!

Tre tuppar!


santoz med några utav alla sina leksaker...
tre nästan likadana tuppar, hans favoriter!

Buddha shopping

Jag och Santoz myser hemma och tittar på friidrott. Har varit ute på birsta en sväng med fia och sara i eftermiddag. Hittade inget speciellt i klädväg, men hem så köpte jag två Buddha, vita fina till sovrummet. Kommer att bli så fint, hoppas jag :)

Nu ska jag göra lite gott kvällsfika och kolla klart på friidrotten.

Fredag!

Idag så regnar det, tråkigt! Hade en plan på att jag och santoz skulle gå ut och gå en lång promenad, men det blev inte så. Får kanske ta den senare om det slutar att regna...
Idag är det äntligen fredag! Ska snart åka ner och träffa svärmor och planera våran middag imorgon. Vi ska äntligen göra i ordning peters sex kilos lax som han fick när han var på resan med killarna. Det blir en stor familjemiddag med min familj och peters familj tillsammans, roligt!

Hemma film time!

Har varit och ätit god 2års middag med älsk på Tandoori, super gott var det! Härligt att bara äta ute och njuta av varandra :)
Nu har vi fått besök av Jocke och Jossan, vi hann inte till bion, så vi ska se film, Kartellen. Hoppas för guds skull att den är bra! Till filmen ska vi äta marängswich, mums!

Imorgon är det äntligen helg!

Fika med mamma

0-251577039f70b2c980b0c175a9f2515e.png

Jag och mamma är på stan och kikar runt lite. Vi har nyss fikat på charm... Gott med räkor!


2 år!


turkiet 2008

Amor Vincit Omnia
du och jag alltid!

Jag Älskar dej Peter!


IKEA

Sitter och tittar igenom den nya IKEA katalogen. Mycket fint finns det som jag vill shoppa :) Längtar till hösten nu, trodde aldrig jag skulle säga det, men det är ju så mysigt med tjocka varma koftor, skinjackan, vantar, tända ljus hemma och mysiga filtar... Ja hösten är valkommen, fast inte vintern!


försök till ett fint kort på mig och santoz idag!

Väntar på att älsk snart ska komma hem. Vi och min syster och hennes kille ska äta någon middag, take away, tillsammans och så ska hon få kolla på kläderna som jag duktigt rensade ut igår...

Sidsjön

0-7766db8d955826f3055c05b5143a2d3d.png

Jag, santoz och ylva är och går runt sidsjön. Soligt och skönt är det ute! Santoz njuter i vattnet :)


Klart

Äntligen klar med garderoben! Det blev en överfull IKEA kasse och lite därtill. Känns skönt att ha rensat ut gamla kläder, vissa som jag sparat i flera år! Visade älsk garderoben men han tyckte att det såg likadant ut, men jag märker skillnad, i alla fall lite :) Nyss duschat och ska ta och blåsa håret nu. Ska åka till min bästavän Jocke och barnen och mysa och se en film. Santoz ska också med, små tjejerna vill såklart mysa med honom..

Ha en trevlig kväll!

Min hjälpreda




santoz och jag nu!
Det tar tid att rensa garderoben och två trådbackar... Ska slänga massor av linnen och tröjor som jag inte använder som bara ligger och tar plats!
Ut med det gamla och in med det nya!

För mycket och för lite plats

Håller på och rensar min garderob, vilket projekt! Jag har alldeles för mycket kläder som ligger, mycket som inte används och för lite utrymme i garderoben, även fast jag har den större delen av våran garderob. Ska försöka slänga, ge bort det som jag inte använder, men det är ju så svårt! Finns ju konstigt nog alltid plats någonstans att förvara
kläder som man kanske använder igen...

mjukisdjur

 




måndag kväll

Ligger i soffan med santoz och kollar på friidrott, det är ju så roligt att se. Denna måndag har gått himla fort! Har inte gjort så mycket, varit till birsta och till min syster, varit ute på en lång promenad med santoz, ätit middag och nu så är det kvällen redan. Ska ta och göra lite fruktsallad, tända ljus och vänta på att älsk kommer hem.

God Morgon regn

0-1055fa42f13d205f94fe6c2ecb9837fa.png

Jag och santoz sitter i bilen på väg upp till träningen. Regn och grått är det ute. Är smått trött, har bara sovit tre timmar nu på morgonen efter jobbet, så vi poppar musik och dricker coca cola så jag vaknar till :)


slappar dag

Ligger bara och slappar i soffan idag. Har faktiskt städat lite nu på förmiddagen så nu är jag trött igen, och hungrig. Funderar på om jag ska åka ut till Birsta en sväng, eller om jag ska gå ut på en lång promenad med Martina, eller bara slappa hemma... Santoz är hos Peters mamma och janne i helgen eftersom vi jobbar nätter båda. Så jag kan heller inte åka och träna med honom. Inte ofta man har en lördag utan planer :)

helgen

Min helg består mest av bara jobb! Känns väl just nu inte alls för roligt.
Imorgon ska jag med tjejerna på markanden, igen! Vart ju en sväng idag med älsk, anna och jerry. Mycket folk och trångt var det, som vanligt, och samma saker som varje år. Köpte i alla fall med mig brända mandlar och hembakt tunnbröd.
Gott!


 
massor av rökt fisk.

våran goda mat och rökta räkor!

Roadtrip

6653dd48e47dfab582361aec10509a63.png

Haft en jätte härlig eftermiddag i Skatan. Ätit gott, rökt fisk, räkor och annat till, och myst i solen. Är så lyckligt lottad som har älsk! Och min familj och vänner såklart! Nu ska vi åka på selångermarknad med Jerry och Anna, innan jag ska åka på jobb!


Skatan

0-5659e99681f777aee4346ef16188256d.png

Jag och älsk sitter på Skatans rökeri och äter god middag och rökta räkor. Solen skiner och det är underbart här!


Fika och ljus

Väntar på att älsk ska komma hem, vilket är snart hoppas jag! Vi ska göra varma mackor, se en film och bara mysa. Bara vi.


tända ljus såklart!

Gårdagens fiskelycka!


peters fisk, som tyvärr vart den enda vi fick!


santoz och fisken
 
Anna, lilla Nike och älsk vid vindskyddet, väntar på hamburgare!


Goda hamburgare grillade vi!

TACK för en mysig kväll Anna och Pär!

kväll

Har nyss kommit hem från träningen med santoz. Det gick jätte bra idag och fokus var på mig, puh! Vi har inte tränat på länge, sedan den senaste tävligen, tror det var i Maj någon gång, eftersom det inte alls gick som jag ville...
Men nu ska vi sätta igång igen och satsa på apellen i höst.

Idag har jag, älsk, martina och wiktorsson varit hos peters mamma och janne på pannkakslunch. Gott gott var det! Ärtsoppa och pannkaka, inte så ofta man äter det, men när man väl gör det så är det ju hur gott som helst! Och som vanligt så äter man ju för mycket :)


Hemagjord hallonsyt och hjortronsylt är ett måste!

Tränar med Santoz

0-2f2e64a3e00bed83340ccc98d044bb05.png

Jag och Fia är på klubben och tränar lydnad...


Första fisken

-767da476ac48124a7e978b0ba0ffdcf.png

Första regnbågen är tagen! Och det älsk som fick den, såklart! Nu jäklar ska jag få en...


Fiskar ikväll

0-692aa6fec58c48851349f47f6d37932c.png

Vi är och fiskar ikväll med Anna och Pär. Solen skiner och det är skönt ute! Jag hoppas på fisk denna gång!!


@ work

Sitter på jobbet just nu och surfar lite. Har inte gjort nå speciellt alls idag. Vaknade sent eftersom jag jobbade natten som var, bara varit hemma och myst med killarna. En tur till skogen med santoz, fia och troja blev det också innan det var dags att åka till jobbet igen... Så därför jag inte uppdaterat idag, alltså, inget alls har jag gjort :)
Skönt med sånna dagar också, ibland...

dinner time!

Jag och santoz packade våran bad/fika väska i morse och begav oss ut, i tid! Inte så mycket moln på himlen från början men senare mitt på dagen så kom det mera... Men vi var kvar länge ändå. Det är ju ändå varmt i luften, och så fick vi besök av Peters mamma och Janne. Så vi grillade korv med bröd på stranden och bara var.


Ska göra lite solo middag nu, lapskojs och rödbetor. Älsk jobbar ikväll, så då passar jag på att äta det jag gillar :)


kvällsmys


Jag och Santoz ligger i soffan och bara myser, med marängswich! Gott! Älsk är och fiskar, men han kommer nog hem snart..

En rolig kväll i lite bilder!


 
paret!
 

 

 

TACK för en jätte rolig fest och utgång!
Älskar er mina tjejer!

värmen fortsätter

Vaknade upp allt för sent idag! Blev smått stressad när jag märkte att det var tok varmt ute och knappt något moln på himlen! Jag, älsk och santoz köpte med oss dagen efter pizza och for ut till Alnö och solade och badade. Det var varmt i vattnet, så jag och santoz simmade och badade tillsammans. Imorgon ska det bli lika fint väder, och då ska jag vara ute i solen i bra tid.


jag och santoz letar pinnar på botten :)

Utgång

27187637c1b5f17dcff0cf8b9987f51e.png

Jag och mina bästa tjejer är på väg ut nu.. Here we come!


Varmt!

0-29f8524bbe470993ee0a28e6f33ef379.png

Jag och santoz är vid vattnet och njuter av solen! Santoz badar och simmar och jag solar och doppar fötterna. Synd att jag inte tog med mig bikinin! Det är nog den varmaste dagen idag på länge...


Lördag!

Solen skiner idag med och det är helg! Har inga planer idag, på dagen. Ska snart ta och gå ut med santoz på en promenad ner till vattnet och bara vara där och ta vara på solen. Sen tänkte jag bara inte göra något alls, ta dagen som den kommer. Ska göra mig klar för kvällen i tid. Vi ska ha en överraskningsfest för Mariel och Anton. Det ska bli så himla roligt, äntligen är vi tjejer tillsammans igen!

Nu ut i solen!

sommar värme

Har varit och badat idag igen. Jag, älsk, santoz, sandra och jemma varit och solat och badat, fötterna. Kallt i vattnet och varmt i luften. Tror det var som mest idag 23 grader, skönt! Har till och med bättrat på min bränna idag!

Ska hoppa in i duschen nu sen åka ner till Sandra och umgås. Senare ikväll så kommer våra vänner mariel och anton hem från deras resa. Dom har varit ute och rest runt i asien sedan december och snart så landar dom i sverig igen! Så vi ska överraska dom när dom kommer hem till Sundsvall!
Jag längtar så!



mobilkort



Kvällspromenad

0-508cc9936b10753e3b50c76ab2a4a64a.png

Är ute på en lång härlig kvällspromenad med santoz, syster och hundarna. Ska sen hem och mysa ner mig i soffan med älsk till en bra film.


By the pool

Det blev fint väder idag, så vi har varit och badat i poolen med mina små tjejer, jocke och jossan. Varmt och skönt var det! Ligger nu i soffan, man blir trött av en heldag i solen, och funderar på vad man ska hitta på ikväll. Man vill ju helst vara ute när det är sånt här skönt sommar väder...

jag och tjejerna leker

grimarser!

fishing day!

varit och fiskat idag med älsk, jocke och jossan. det var så himlans mysigt att vara ute, bara vara, skratta, fiska, äta grillad korv, fika... en skön ute dag med andra ord! men tyvärr så fick vi ingen fisk! inte någon utav oss. eller ja, jossan fick några napp, fast dom åt mest bara upp hennes mask som fanns på kroken. där dom andra som fiskade, på andra sidan av sjön, där fick dom fisk, så typiskt! så nästa gång vi ska åka dit så ska vi banne mig stå på andra sidan!

vi kom hem vid nio ikväll och så har jag dammsugit och torkat golven. så nu är jag helt slut! ska ta och lägga mig i ett varmt bad sen fika lite innan laggdags. imorgon ska det bli sol, hoppas jag, och står det bad på schemat!


flugfiskar killarna
 

 

 
 
 
vi!


Vi är och fiskar

0-6cc5e85d0f86a983ce29e6d385d9642f.png

Jag, älsk, jocke och jossan är och fiskar. Solen tittar fram nu och det är varmt, härligt! Vi ska grilla korv med bröd, och fisk såklart, hoppas vi på :)


JOHAN FALK

Vi var på bio i Söndags och såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser.
Och den var riktigt riktigt bra!

tisdag

Redan så har denna dag passerat. Har idag varit ute med santoz på en lång härlig promenad och efter det så fick jag med mig älsk på willys och storhandlade. Åtta ! kassar mat kom vi hem med, så nu är kylen och frysen fullproppad! 
Sitter på jobbet nu och ska jobba min sista natt för denna vecka. Något som är väldans skönt med att jobba nätter, jobba mindre, fast dock mera onormala tider, och mera ledighet. Det gillar jag, speciellt på sommaren!

nää nu ska jag jobba lite, sen se på något dåligt tv program och försöka hålla mig vaken hela natten...

Att så lite kan betyda så mycket!

Jag Älskar Dej med Peter!
Vi för alltid!


Motionerar

0-71d9b1df4ce1fcc8ac8f6ebe8f96d604.png

Jag och Santoz är ute på en långpromenad. Varmt är det men tyvärr molnigt, fast det är ju bra promenad väder. På mig har jag min nya Craft jacka. Den är luftig och skön. Ett mycket bra köp för mig som är ute mycket.


puh!

har dammsugit nu och ska till och göra lite middag. är solo hemma, älsk är på birsta med en vän, så jag ska äta middag själv = inget avancerat! varit på bryggan idag och solat och badat. jätte härligt väder idag! känns nu som om sommar värmen är på väg tillbaka, men man lär ju ha fel!

nu middag!

Bryggan

0-3c22f0647a3b3166433ac299346941df.png

Jag, älsk, santoz, jocke och jossan är på bryggan idag och solar och badar. Varmt och skönt!


Bad

15f87d039ab4294a494394fb9f4816f4.png

Solen skiner och hundarna badar. Underbart väder!


Härliga söndag!

Nu så är jag och santoz hemma igen, varit ute i skogen och spårat och gått i tre timmar! Jag lade tre spår, olika vinklar och olika svåra. Han spårade jätte bra på dom två första med på sista spåret blev han trött och tappade koncentrationen lite, och så hade det varit svamp plockare där, så det var kanske därför det sista spåret gick lite sådär.
Han är så duktig min spårare!


Ska möta upp min vän Sandra nu snart för en motionsrunda och lite tjejsnack, runt Sidsjön med hundarna, jätte härligt väder är det ute, varmt och skönt!
Härliga söndag!

hemma!

vi kom hem igår kväll från våran mini semester tillsammans. vi har haft det jätte härligt!
har nyss ätit en god stor frukost med älsk och nu ska jag och santoz ut i skogen och spåra. det är skönt ute, solen tittar fram lite då och då. så vi "hörs" senare.

RSS 2.0