Jag och min vän Angelica har nu äntligen k...

201004271501 (MMS)

Jag och min vän Angelica har nu äntligen kommit fram till Arlanda Vi har checkat in och nu känner vi lugnet på en mysig liten bar Vi är tok trötta! Vårat flyg går 07.15 mot Egypten, längtar så! Längtar så mycket efter mina killar, redan! :) Trevlig vecka allihopa!


God Morgon! Jag och Santoz är ute på en pr...

201004251482 (MMS)

God Morgon! Jag och Santoz är ute på en promenad i det fina vädret! Vi tog med oss bröd för att mata ankorna med, roligt tycker Santoz som nu sitter på en bänk och tittar på. Älskade hund!


Nu film mys!

 

 


Underbara dag!

Jag och Santoz har varit ute mycket idag. Jätte härligt ute, strålande sol och plus 15 grader, då kan man inte sitta inne! Underbart!
Just nu håller vi på att göra middag tillsammans. Vi ska grilla för första gången i år, mysigt!

Våran lyckliga finaste Santoz!


Vi gör ett nytt försök!

Vi har nyss kommit hem från kalas hos Martina och Wiktorsson, grattis igen W! Vi ska snart slå på en film och bara Fredags mysa tillsammans, jag och mina killar!

Jag och min vän Angelica bokade igår en ny resa till Egypten, Hurghada. Vi åker nu på Tisdag från Arlanda 1 vecka! Längtar så efter sol och bad! Så denna gång hoppas jag på att vi kommer iväg, annars så vette tusan vad jag ska ta mig till. Men med askmolnen verkar det vara betydligt lugnare nu, så jag håller tummarna!
Jag kommer att sakna mina killar och min familj såå mycket!

Trevlig Fredag!



Jag och Santoz är och går runt sidsjön, hä...

201004231476 (MMS)

Jag och Santoz är och går runt sidsjön, härligt!


Frisbee killen min!

Finaste Santoz har fått en stor orange frisbee utav min mamma :)

Den tok gillar han!


God lunch på Tant Anki och Fröken Sara.

201004211475 (MMS)

God lunch på Tant Anki och Fröken Sara.


Jag och min vän Angelica ser på Desperate ...

201004201474 (MMS)

Jag och min vän Angelica ser på Desperate och tar en kopp te, mysigt!


Våran Lördag.

Jag och Santoz tänkte idag ta några varv i elljusspåret, men det var så himlans mycket snö där så det var bara jobbigt att gå, man sjönk ner hela tiden! Meen vi gick en bit sen satte vi oss i solen, på ett litet berg, och bara myste. Härligt var det! När vi precis kommit till bilen så började det att regna, igen!

Jag är fortfarande irriterad över att våran resa är inställd, men vi ska kolla på en ny så fort flygen börjar att gå igen, för till solen och värmen ska jag, snart!

ett försök till ett kort på oss.


Irriterad!

Idag efter min och Santoz morgonpromenad så kom min vän Mariel förbi. Vi tog en lång fika på våran balkong och bara satt och pratade och kollade på gamla kort i solen. 
Jätte trevligt!

En mindre trevlig grej är att våran resa till Egypten är inställd!! Blir så jädrans less och irriterad så jag vet inte vad! Förstår inte hur en vulkan kan göra sån stor skada i hela Europa. Ska ringa vårat bolag igen imorgon och höra mig för. Visst att dom måste ställa in resor nu i helgen, men till veckan då. Läget kan ju förändras...
vilket jag verkligen hoppas på!


Santoz älsklingen på ängen i morse, underbart!


Min fina vän.


Årets första träning.

Idag har jag och Santoz varit uppe på klubben med tjejjerna och tränat lydnad. Jätte roligt var det, men det blev mest genomgång och att vi hade roligt tillsammans! Nu när snön äntligen försvunnit ganska så mycket så ska vi börja igen.
Nu myser vi hemma med en kopp te och kardemummaskorpor med ost på och så kollar vi såklart på Lyxfällan.


Idag på klubben, duktiga finaste Santoz!


Är lite smått orolig över våran resa på Måndag. Alla flyg är inställt tills vidare på grund av vulkanutbrottet på Island! Kommer att bli så jävulskt less om vi inte får lyfta på Måndag morgon! Håller tummarna för att allt bara är uppförstorat!
För vi ska till Egypten!

Imorgon är det Fredag och då blir det plugg, shopping av solkrämer m.m. till resan !
och middag hos min familj!


En veckas semester.

Har varit och pluggat med mina studievänner hela dagen idag. Gjort klart det mesta på våran engelska rapport. Ska kanske sätta mig senare och skriva lite till. Just nu så myser vi framför tv:n och kollar på Svenska Hollywood fruar, så himlans roligt!

Idag så har jag och min vän Angelica "Blengis" bokat en sista minuten resa. Vi åker om en vecka till Egypten, Hurghada. Älsk kunde inte åka just nu pga. jobb och fiskeresor, så då tar jag och min trogna vän en tjejsemestervecka. Vi ska bo på ett jätte fint hotell med All Inclusive! UNDERBART ska det bli!

Meen jag kommer såklart att sakna mina killar såå mycket!

På vårat hotel i Egypten, Hurghada.


Vårtecken och vårkänslor.

Ett solklart vårtecken är när Santoz äter gräs!

Vi har varit ute mest hela dagen idag och myst i solen, kan inte sitta inne när vi äntligen fått en dag med sol! En skön dag har vi haft tillsammans.


Hoffmaestro!

0-6de9b575052267486795b33435e28c1f.png

Så jäkla bra!!


Redo för en rolig kväll!

 

BRA låt!!

 

Nu ska jag och Sara åka ner till Mariel på fest innan vi ska ut på Aveny.

Trevlig kväll!


Ute i solen.

0-3d63b922eb38722fdf22a5321adb879f.png

Vi har varit på kalas hos älskade Bella idag och varit på middag hos min mamma... Nu är vi ute i solen, underbart!


After Dark.

0-13dcda359f615be5e7ff0a43cf527604.png

Vi är på tonhallen och ska på After Dark med familjen... Trevligt!


En stor kopp blåbärste.

tända ljus och lyxfällan.


På eftermiddagen.

När jag slutat skolan idag så for jag och Santoz ut till älsk som var och fiskade. Vi köpte med oss nybakta bullar och varm chocklad. Gott!

Nu ska vi gå ut på kvällpromenaden sen ska vi se en film, The Blind Side.

Den ska vara bra har jag hört.


Tråkigt väder!

0-111723c6ef9e88afbadfb8e4e9cde96f.png

Hua vilket grått regnigt tråkigt väder det är idag. Jag och finaste Santoz är ute på en långpromenad men helst av allt skulle jag bara vilja ligga under täcket! Vart är solen och våren?!


Söndag!

Nästan nyss kommit hem från min mamma, vi har varit där och ätit god påskmiddag. Och såklart så fick vi ett varsitt påskägg, ett till! Så nu har vi två varsinna påskägg Santoz har ett, lyxigt! Ikväll ska vi bara mysa tillsammans, se en bra film. Imorgon är det Måndag igen, en till röd dag. Har inga planer än så länge, men jag borde ju verkligen öppna skolböckerna!!

Middagen i Fredags var jätte trevlig! Vi åt super god middag och efterätt. Vi spelade spel och SingStar så det stod härliga till, vi kom inte hem förän på morgonkvisten... Så igår var man tok trött, men det var det värt!
TACK igen Madde och Danielsson för en mycket trevlig kväll!


GOD jordgubbe/mynta välkommen drink och Madde.

SOL in i fina vardagsrummet och våran super middag!

Roligt spel spelade vi, Bucket!

VI.



Middag hos vänner.

Nu ska våran skjuts hämta oss. Vi alla tre ska på middag hos ett kompis par till oss. Mycket trevligt ska det bli! Får se om det blir en sväng ut på stan eller bara mys hemma med spel.
Ha en trevlig kväll och Glad Påsk!



Långfredag...

4ac8edfba6c261810735983b71ad4d03.png

Och långpromenad.


RSS 2.0