tisdag, dagen innan sista april

kort dag det varit idag! fast jag sov ändå inte så länge, kanske till 12 tiden. då åkte jag och peter ner till petersvik och var där med santoz och badade, inte vi då med han :) sen åkte vi och bytte till sommardäck på peter bil, lunchade sen hälsade på hos peters mamma och janne. sen fick vi någor ryck och började städa hemma...
ska snart åka till jobbet igen, känns helt okej idag att jobba natt. sen är jag ju ledig hela veckan och helgen :)

jag och peter funderar på att köpa en båt. vi har hittat en på blocket för 25 000 kr. förstå vad skönt att ha båt på sommaren! och vi som har en båthamn alldeles nedanför oss, och det finns platser! om vi köper en båt så kommer det att bli en riktig båt sommar :) ta båten ut på ön, alnön, fiska, sola, mysa... åhh, vill men det ärju ganska mycket pengar... vi får se!

ska ta och lägga mig och kolla på desperate avsnittet som jag missar ikväll och vila lite innan jobb.
skriver senare!

som vanligt på jobbet...

Hur svarar du i hemtelefonen? Hallå?
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå eller Angelica
Ringer det mycket till dig? Jao tror det
Ringer du mycket? Ja
Vem ringde du senast? Peter
Hur mycket pengar har du? i plånboken har jag kanske 200 kr och på kontot mera :)
Senast kramat och när? Peter innan jag åkte till jobbet
Antal timmar sömn inatt? 9 timmar :)
Sov du ensam? Nej
Vem sov du hos senast? Oj längesedan... Peter när vi hade egna lägenheter
Vem sov hos dig senast? Samma som förra, peter...
Vem vet mest om dig? Mina vänner, peter
Vem vet du mest om? Mina vänner och peter
Vad ser du fram emot? Att få åka hem imorgon bitti
Vad vill du ha just nu? Något gott och fika
Vem längtar du mest efter? Peter och santoz, haha mycket dom ;)
Vem vill du helst slippa? Ingen
Vem stör du dig på? Ingen!
Vem vill du sova bredvid inatt? Hmm svår fråga!? PETER såklart!
Vilken buss åker du oftast? Ingen
Vilken årstid är det nu? Vår, äntligen!
Anser du dig själv snygg? Jao ibland :)
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? Ja!
Är du en bra partner? Ja i alla fall vad jag hört :)
Har någon varit otrogen mot dig? Ja
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Ja tyvärr
Har du varit otrogen? Nej verkligen inte!!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Mest uppraggad tror jag, när jag var singel såklart!
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja!
Vad åt du senast? Thai mat
Är du polare med grannarna? Nja
Har du varit på ett party? Såklart
Har du varit utomlands? Ja
Var är dina syskon just nu? Min syster är hemma
Vilken tid gick du upp imorse? Ungefär 11.00
Vad gjorde du kl 2 inatt? Somnade precis då
Vad är det första du gör på morgonen? Säger god morgon till mina killar
Vad ska du göra efter det här? Gå och fika tror jag :)

GRATTIS!

alexandra och patrik som fick en liten dotter i lördags natt!

dagen idag

vaknade PIGG i morse vid 11tiden av att mamma ringde och sa att alf, min systers lill valp på 16 veckor åkt akut in till hund sjukhuset. han hade spytt igen hela helgen och var helt slut efter det. åkte dit så fort jag kunde såklart, köpte med mig lunch till oss... gick in på deras rum och där låg lill alfen med dropp på golvet, mosters lill gris :) men han var piggare än tidigare. djursköterskan kom in och dom ville röntga honom igen, hade tydligen redan gjort det några gånger, men dom hade gett han någon vätska som skulle binda upp det han hade i magen, om det var något sånt. röntgen visade att vätskan hade flyttat på sig i tarmen, och det var tydligen bra! fick mera dropp och vila och jag och syster försökte syselsätta oss på bästa sätt. fast vi var oroliga så kan vi ändå slappna av och ändå ha lite skoj... in på röntgen igen och kolla ut och rasta sen in igen och vila och mera dropp, så har vi hållit på hela dagen. men allt för att alf ska bli bättre.

vi fick åka hem vid 6 tiden och hoppas på att alf inte spyr nå mera eller blir dålig, då måste syster direkt åka till uppsala djursjukhus. men han var så glad när han fick träffas in storebror cino :)

väl hemma så möttes jag av en jätte glad santoz och världens bästa peter! han hade köpt en present till mig, ett jätte fint armband till mig. ett attlig armband, jag som älskar attling smycken!

peter du är världens bästa, är så glad att jag har er!!
vad skulle jag gjort utan er?!

image124


sitter nu och äter upp resterna av våran thai mat sen igår, idag är det mycket godare :) och ska snart åka och jobba natt! synd att jag inte fick ledigt, skulle mycket mycket hellre vara hemma med mina bästa och bara mysa!

hoppas ni får en bra kväll! och håll tummarna för alf att han snart mår bättre!
puss!

image125

alf 8 veckor

hektisk och rolig helg

har inte hunnit o bloggat på ett tag, varit fullt upp hela helgen och idag..

jag och santoz klev upp 05.20 i lördags morse, mötte upp fia utanför oss 06.00 sen bar det av mot ö-vik, efter alla våra "vill ha mat" stopp :) resan gick jätte fort, såklart när jag och fia är med varann, alltid lika skoj och MYCKET skratt :) väl där framme så fick vi våran mat, eller mat och mat, i alla fall en statoil korv med räksallad!
letade modo hallen där uppe, och efter många många fel körningar så hittade vi äntligen fram! ut med hundarna och rasta av dom sen anmäla oss... mycket folk och hundar det var där! hämtade in santoz när det var ca 30 minuter innan vi skulle springa. han är såå duktig min lilla kille ;) jag däremot var lite nervös, vi ville ju vinna!

och det gjorde vi!! i våran klass vann vi och sen kom vi 2a bästa hanhund! och vi fick ett CK!
CK = champion kvalité
trodde inte det var sant! en fin rosa rosett och ett certifikat tog vi med oss hem! så nu är det HÅRD träning så vi kan vinna två till CK och då få möjlinghet till att bli champion! och det ska vi klara!
tänkte att vi också skulle börja träna i apellen! känner mig mer laddad nu än vad jag gjort tidigare!

image116


hemma igen vid 17.00 hoppade in i duschen och gjorde mig klar för 25års festen. peters jobb vänner med respektive och matina kom hem till oss innan. rolig förfest hos hanna och jonsson, med massor av gott och BÅL! taxi in till stan vid 23 tiden, stannade till på aveny och skulle gå in men det kostade 195kr bara inträde, så det blev oscar till slut :) och en sväng på irish, där jag och martina hängde ett tag i baren med drink och shots. något som man verkligen ångrar dagen efter :)
-varför dom där shotsen?!?!

söndagen var en riktig slappar dag. vaknade upp med huvudvärk och maskara överallt i ansiktet, såklart så orkade man inte sminka av sig när man kom hem... skönt för killar som slipper tänka på sånt, dom kan bara slänga sig i sängen direkt :) fast det gjorde ju jag också tydligen :) hungriga som vi var så flörtade vi med min syster så att hon sjutsade ner oss på max, tack! men efter maten blev man ännu segare. undra hur man ska göra för att bli pigg?!
min mamma och stig kom på ett kort besök, inte den bästa dagen att hälsa på men :) la oss i soffan innan det var dags att hämta santoz hos farmor sen hem beställde thai mat. sen kom anders och emelie på besök och kollade på film, då kom chips och dipp skålen fram :) förstår inte hur mycket man kan äta dagen efter :)
men skoj var ute, faktiskt värt huvudvärken och segheten! eller vad säger du, SÄNG maritna?!?!!

                                                        
maritna, peter, jag och madde


                                        

de flesta bilderna från festen och ute är på mitt minnes kort på kameran och jag förstår inte, jag har tydligen spärrat dom på något sätt :) ska åka till media markt imorgon och se om dom kan hjälpa mig :)
men tills dess får ni nöja er med dessa bilder :)

nu middag sen jobb!
puss

santoz

på förra utställningen i timrå!

image114

där blev vi 4a utav 10 andra i våran klass.

fredag kväll igen!

denna fredag har gått så fort! vi vaknade vid 10 tiden då en kille, en tele kille kom och lagade vårat tele uttag. for sen ner på baguetterian och köpte lunch till mig och peter. hem och lunchade sen ut på ikea, tyvärr så blev det några shopping påsar idag igen... hem gjorde god middag, fläskfilé och chips i ugn, till mig, peter och syster, 19.30 simma med santoz sen åkte vi ut och hälsade på peters mamma och janne :) underbara!
jag och peter tog jannes nya bil på en liten åktur, herregud vad fort den gick och så skön att köra! nästan så man vill byta, men kan ju inte byta ut min ny bil mot en äldre volvo :)

-" det är alltid roligt och åka rackarpil!"

har nyss klivit upp ur badet, sitter här med hårinpackning och ska packa klart för imorgon sen sova! ska kliva upp 05.15 och fara till ö-vik och ställa santoz. ska bli riktigt roligt! sen på kvällen ska vi på 25års fest hos jonsson och hanna. längesedan vi var ut nu, blir liksom inte lika ofta nu som förr, men det är så skönt! älskar att bara ha mysigt hemma med min älskade och vänner och ta ett glas vin och spela spel, se film och bara umgås.

nej ni vänner, nu ska jag göra klart här sen sova och ladda för imorgon, santoz och jag ska vinna :)
god natt!


bilder

                      

                      

många måsten gjorda :)

härlig dag jag haft idag, som alla andra dagar :) hann med ganska mycket idag;

* bytt till sommardäck, varit med vinter däcken till förrådet
* postat breven
* köpt nytt lås
* varit till min syster
* köpt linne
* lämnat tillbaka ett par mys byxor
* damsugit och torkat golven¨
* tvättat
* mysig middag med älsk i solen
och varit på fotboll med peter, wiktorsson och martina.

så nu är vi hemma igen och jag myser i soffan med datorn och insider, peter sitter vid sin dator i "data rummet".
imorgon är det FREDAG :) imorgon blir det lite mera måsten på dagen, sen middag här hemma med min syster, simmning med santoz kl 19.00 sen mys hemma, lägga mig tidigt för på lördag ska jag, fia och santoz åka till ö-vik på utställning! då jäklar hoppas jag på att vi vinner :) men för mig så kommer santoz alltid att vara finaste, och såklart mosters älsklings cino och alf!

ush kollar på insider om människor som säljer hästar, som är sjuka! hua... såg nyss en häst som fick avlivas, kan verkligen inte se sånt! klarar inte av döden jag.
det går inte att lägga in kort, får se om jag orkar göra det sen...

puss

solig torsdag med måsten...

* hämta mina sommar däck och byta dom
* hjäpla syster med någor, kommer ej ihåg vad det var :)
* tvätta två maskiner
* damsuga och torka golv
* köpa nytt lås till förrådet
* posta två brev
* köpa santoz mat
* hitta något linne
* fotboll 19.00?

bäst jag sätter igång nu! hörs sen

carro!!

vill du följa med ut på lördag? :) du och jag, ta igen det vi missat :)

plus 15 grader sol

är det idag! herregud vad varmt det är! sitter på balkongen nu igen, som vanligt nu för tiden :) och killarna, peter och jocke sitter inne och spelar guitar hero :) jocke och nova kom förbi idag, ätit lite lunch och vi ska bara umgås, kanske går ner till petersvik sen med hundarna så dom får bada lite, nästan så en annan skulle också vilja göra det, men det är nog lite lite för kallt än :)

igår tisdag så hade jag och santoz en mysig morgon, prommis och bad sen frukost på balkongen, älskar vår och sommar! på em följde jag med min syster och hennes hund cino till vetirinären, han skulle på en hel genomgång. han är ju 9år så det är på tiden igen för det... mosters lill älskling :)

ikväll blir det nog film hos jocke och carro. mysigt, längesdan vi sågs nu carro!
nä nu ska jag hänga med killarna. ha en bra dag!
puss

bilder från våran morgon prommis igår....

                                  


                  

kväll i vårt hus

nu har jag städat klart! så skönt att ha ny städat och att allt i garderoben är nytvättat och vikt fint :) pedant angelica :)

sitter med peter i soffan och spelar lite guitar hero, vi köpte det igår och det är verkligen skoj. när vi köpte det så trodde jag inte att jag skulle ens spela något, men jo jag är lika spänd på det som min kära sambo :) eller han är faktiskt värre än mig, står ibland som en rock stjärna och håller på och slänger gitarren lite hur som helst :) tydligen får man mera poäng då :) men det ser ssååå roligt ut!
på middagen som vi ska ha den 3e måste vi spela gitarr, då jäklar tjejer ska vi rocka ;)

hmm spelade en låt nu, och det gick inte alls så bra :) till slut så satte sig peter vid gitarr knapparna och jag slog på strängen, herregud vad duktiga vi var, eller jag ;)
we rocks!!

nää nu ska jag kolla in peters fingerarbete säger han :D
bye!

                                                                                          

ja jag ska...

städa nu :) blev shopping med mamma på ikea istället idag, MYCKET roligare det :)

image94

tack mamma för en trevlig dag! älskar dej över allt...

måndag igen

det fina vädret håller verkligen i sig! nyss kommit in från en prommis med santoz ner till petersvik, vi skulle kunna vara ute hur länge som helst men jag har lite städning som jag tänkte ta itu med... annars idag så händer det inte så mycket, vad jag vet än :) städa lite, sen kommer peter hem från skolan så då kanske vi gör något mysigt i det fina vädret.

tänkte ge mig på ett nytt försök att lägga in lite bilder sen helgen, får se om jag lyckas bättre denna gång :)

                                                     


                                                            


och lite bilder från mormor, santoz, alf (systers lill valp) och cino

                                              

                                        

                                        

                                       

                                               



nu sola lite på balkongen och sen städa! hörs senare.


bilder sen soliga fredag

här kommer lite bilder från stranden

image37

santoz, nova och goa

image42



image44


image45


image46


                                                                                    



                                                      

                                                                                  
                                                                                                                                                                                                                                          


förstår inte varför dom lägger sig så konsigt?! jaja får väl gå en kurs i att "lägga in kort på bloggen"!! :)

god natt!


angelica hjärta peter

image36

du och jag!
mitt bästa!

söndags mys!

sitter på balkongen idag igen :) herregud vilket underbart väder det är! längtar så mycket efter sommaren nu, sola, grilla och mysa runt i sommriga blommiga lätta kläder... denna årstid är den bästa, våren och sommaren, allt blir så mycket lättare och roligare, och man blir mera kär ;)
älskar livet!

vaknade idag 09.00 och var jätte pigg. santoz och jag tog en prommis till min mamma och sa hej sen gick vi förbi hemköp och handlade lite god frukost och en glass till oss var :) hem till balkongen och fika och ner till tvättstugan... ska snart åka ner på stan och träffa jenny och shoppa lite, eller vi får se vad stans affärer har att erbjuda denna dag :) tycker så synd om peter som måste jobba idag, en dag som denna, men vi har juh hela sommaren på oss ;)

lägger in lite bilder från helgen lite senare. ha en bra dag gott folk!

3 dagar i solen

längesedan jag skrev nu, men har varit så upptagen :)

ja i torsdags så kom ju jocke och nova förbi och solade med oss på våran balkong. på kvällen åkte jag och peter på fotboll med våra fina vänner wiktorsson och martina, skoj och se men var för lite klädd som vanligt :) skinnjackan höll inte så mycket värme i skuggan :) eller martina?!
på fredagen så åkte vi, jocke och nova, martina och goa ut till alnön och grillade och solade hela dagen! MYSIGT!så skönt att göra något annat än "vanligt"... köpte med oss korv, bröd, dricka m.m. och bara hade en underbar dag i solen med våra vänner, måste åka dit igen snart! sen vart det poker för peter hos en kompis och hemma mys och gjorde klart min ansökan till skolan för mig. hoppas jag kommer in på något jag valt, känner mig faktiskt sugen på att börja plugga! haha trodde aldrig att jag skulle säga så! :)

idag, lördag åkte jag och santoz med min familj till mormor i hudik, norrbo. lika fint väder idag som dom andra två dagarna, så alltså har jag haft tre underbara soliga dagar nu! hemma hos mormor är det så fridfullt. långt ute på landet, bland hästar och kor, lukt av hö och  nära till sjön! känner mig verkligen hemma där, vill bo sådär när jag blir gammal, peter!! ;) nyss kommit hem från wiktorsson och martina så nu blir det sängen, men jag lägger in lite bilder sen fredagens utflykt...

nej det gck inte och lägga in bilder nu så det får bli imorgon istället!
hoppas ni haft  en bra helg! god natt


sol på våran balkong

sitter på balkongen och solar med peter och jocke. lika underbart väder idag igen! VÅREN är verkligen här nu och hoppas på att den stannar!

vaknade vid ett tiden och satte mig på balkongen och fikade, sen kom jocke och nova o nu är peter hemma...
hinner inte skriva så mycket nu men lägger in några bilder som jag knäppt nu :)
ha en bra SOLIG dag!

                       


                        


puss


blommor och sommar!

hittat den finaste blommiga klänning, som måste bli min ;)



image25

Sony X120

tappade bort den jag hade och det är lite jobbigt att släpa med sig systemkameran överallt :)
så detta är min nya kamera som jag inhandlade idag...

image24

någon som hört något om den?

update: verkar vara en jätte bra kamera med massor av olika inställningar, nöjd! :)

vår!

är det vår ute nu?! när jag vaknade så sken solen och det var varmt ute! slängde på mig kläder och gick ut med santoz :) ja jag kan säga att idag är det VÅR! solen skiner och det är varmt ute, visst lite moln på himmlen men vad gör det :)

sitter på balkongen nu och myser i solen! nyss kommit in efter en prommis med santoz, vi gick till petersvik och busade och satt och njöt av solen, underbart med dessa dagar. mindre underbart är det att jag ska jobba i natt igen... men mer pengar får jag att shoppa för :) måste tänka så angelica....
annars så änder det inte så mycket idag, middagsmaten orkar jag inte ens tänka på nu, får se vad det blir, kanske köpa en sallad eller något annat gott, ska höra vad min peter är sugen på.

men ha en bra dag ni där ute, och ta vara på dagen!
hoppas på sol imorgon!
puss





tråkigt på jobbet...

ALLMÄNT...
Namn: Angelica
Piercingar: En, förutom i öronen.
Tatueringar: En
Längd: 171
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: Blont
Är du kär i någon: Jaa, i min pete!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland så, men trivs ganska bra just nu
Tänker du på självmord: Nej!
Tycker andra att du är attraktiv: Hmm ingen aning, hoppas det :)
Vilket shampoo använder du: Sebastian 2in1
Vilken parfym använder du: Olika, britney, armani... mest decleor spa tonic
Vad är du rädd för: Att något ska hända min familj och mina vänner
Gillar du att tvätta: Jao :)
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja ganska så

SENASTE...
Film du hyrde: 
Oj, kommer inte ihåg
Film du köpte: United 93 (typ 3år sedan :))
Låten du lyssnade på: Charlotte - Hero, i bilen
Låten du hade på hjärnan: haha tror ni att jag kommer ihåg det?
Låten du laddade ner: Rihannas nyaste
Personen du ringde: Peter
Tv program du tittade på: Sjukhuset
Personen du tänkte på: Peter ;)


FAVORIT...
Mat:
Tacos?
Låt: Oj många det, men timbaland - apologize
Sak att göra: Vara med mina älsklingar, familj, vänner, shopppa :) träna
Sport: Spinning och aerobic (om man nu kan kalla det för sport??)
Dryck: Loka, cola 
Kläder: Jeans och tunika/linne/tee 
Film: -
Bil: Min :) men den nyaste audin eller saaben skulle inte vara helt fel :)

ANTAL...
Gånger du varit kär:
 Oj, kanske 4 gånger?!
Gånger ditt hjärta brustit: hmm inge riktigt brustet
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet ej! 
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tror inte det varit med någon gång
Ärr du har på kroppen: Flera småa

SENASTE...
Bok du läste: Kommer inte ihåg
Personen du fick mail av: Anna
Personen du fick brev av: -
Personen du fick sms av: Martina
Gången hela din familj åt middag tillsammans: För kanske 3 veckor sedan.
Saken du köpte: En blå kofta 

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag:
 Vaknade 08, varit med santoz och nova, städat lite, ätit middag, vilat och nu jobbar
Hur tidigt stiger du upp: Ungefär 10 när jag är ledig
Gillar du att slåss: Nej!
Vad ska du göra ikväll: Jobba!
Är du seriös: Ja det tycker jag 
Vad är du allergisk mot: Pälsdjur konstigt nog :)
Var har du ont: I benen
Använder du hårspray: Ja
Kan du stå på händer: Nja har inte försökt på flera år. 
Favorit serie: Desperate

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Jao ganska så, tråkigt att vara på jobbet men...
Var du glad igår: Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: RnB
Stockholm är: En bra och rolig stad!
Göteborg är: FIn stad. 
Kan du sjunga: Jao kanske, men om du frågar peter så kan jag inte det ;) 
Mer värt än guld: Min familj ;)
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Bali igen, thailand, usa
Ska bli skoj: Våren!
Ska inte bli skoj: Jobba imorgon natt också!
Sparar till: Resa
Väntar på: Värmen och solen!
Pålägg som gäller: Ost eller skinka
Dagens dryck: Vatten och juice


08.11

kom glada lilla nova inspringandes till oss, santoz blir så glad! :) nova är jocke och carros lilla rottis tjej på 15 veckor, och såklart blivit santoz lilla "syster".

sitter i soffan nu medans santoz och nova ligger och äter på ett ben, nyss varit ute. idag ska vi mest vara hemma, men skulle behöva åka och byta santoz koppel, ansöka till skola och åka på birsta en sväng, men jag får se hur jag och hundarna lägger upp dagen :)

image23


stor och liten :)

fia och markus

middag den 3 maj hos oss! :)

nu ska jag lägga mig i badet sen se en film med älsk.
men vi hörs något imorgon, då får jag och santoz besök av lilla nova :)

god natt!

21 juni!


image22

MÅSTE jag se!

måndag

ny vecka! idag händer det inte så mycket. ska snart åka till sjukhuset sen åka och handla mat till santoz vid sidsjön. tråkigt väder är det som vanligt, blir så seg då! ikväll tänkte jag träna sen förhoppningsvis lite mys med min bästa :) kanske bjuda ner martina och peter på filmkväll?!

har inte så mycket att skriva nu, hörs senare!


                                             


                                           


lite bilder sen igår...

jocke o carro!

glöm inte middag hos oss den 3e maj!

har ni sett körslaget på 4an någon gång? underhållande program i det tråkiga vädret!!

nu göra mig klar :)


ännu en tråkig dag!

vaknade upp och det var tråkigt väder idag, igen! tänkte ta en lång prommis med santoz men jag tror jag väntar med den tills eftermiddag och hoppas på bättre väder då!

idag ska jag ut på birsta en sväng och köpa present till min vän jockes barn, bella har fyllt 6 år! tyckte det var nyss hon fyllde 3 år, åren går så fort! "mosters" lill tjej har blivit stor! bella har alltid kallat mig för moster angelica så därför jag blivit moster :D och så är jag moster angelica åt hennes lilla syster miranda! underbara barn!
så jag, peter och santoz ska på kalas idag, vid sex tiden sen ska vi simma med santoz :) vi har börjat att simma med honom så han ska bygga lite muskler och för att det är skoj såklart! vi ska upp till övik den 26e på utställning, då ska vi vinna! :)

har ställt ut honom några gånger och det har gått bra, men dom flesta dommarna tycker han har för liten bröstkorg, och det håller vi på och fixa nu ;)

nej nu har jag inte tid och sitta och slöa i soffan! hörs sen!

image10


bella och jag i sommras vid poolen.

mätt!

efter thai maten! så skönt och slippa laga mat en lördag kväll :)
idag har vi hjälpt min syster och hämta hennes soffa som hon köpt på boom. super fin var det! sen stressade vi hem, peter bytte om till innebandy kläder och for på matchen, som började 16.55 (trodde vi) men när vi kom så hade dom redan spelat klart :) matchen började tydligen 16.15 idag! hem och beställde mat och slöat lite i soffan.

ikväll ska vi gå på bio, och se filmen 21. mysigt!

nää nu måste jag hoppa in i duschen, min snygga sambo är typ redan klar ;)
ha en bra kväll ni där ute!



image7

god natt!

hemma efter en trevlig middag och vin hos min syster och vänner! tack för en trevlig kväll!
nu ska jag och santoz gå ut en sista sväng sen väntar sängen, peter jobbar inatt så santoz är min sängkamrat :) men han är också, ganska, mysig ;)
sov så gott folk!






santoz

image5

fredag 11 april 2008

vinter ute!

vart är våren?! lika tråkigt väder idag som det varit hela veckan... och jag som tänkte hänga bort vinterjackan och slita fram lite vår kläder, skor, men jag får då allt vänta verkar det som!

igår var jag och mamma och åt lunch på 1891, så gott! åt bakade potatis med skagenröra, hembakt bröd och en jätte god sallad! sen gick vi och shoppade lite, eller jag :) blev 4 nya linnen från gina, ett från hm och ett par nya leggings. sen hem och hoppade i träningskläderna, ner på fos och träna, skönt att komma igång igen nu! :)

stannade på willys på vägen hem och köpte lite köttfärs, fick för mig att jag skulle göra egna köttbullar till middag och stuvade makaroner, duktig som man är :) jag och peter bjöd ner vår vän peter på middag, och det var uppskattat, eftersom han är ensam denna vecka, hans sambo och hund har åkt till fjällen med några vänner.
sen stod det jobb på mitt schema.

nu måste jag göra mig klar, ska på middag hos syster och jag vill ju INTE KOMMA FÖR SENT!!

puss


lite tidsfördriv!

1. DITT ROCKSTJÄRNENAMN: (första husdjur & nuvarande bil),
Hamsterpeugeot

2. DITT SKURKNAMN: (favorit glassmak, favorit kaka),
Chokladmorotskaka

3. DITT PILOTNAMN: (första bokstaven i förnamnet, första tre bokstäverna i ditt efternamn),
A.SON

4. DITT DETEKTIVNAMN: (favoritfärg, favoritdjur),
Svarthund

5. DITT TV-SÅPA NAMN: (mellannamn, stad där du föddes),
IngridTherese Sundsvall

6. DITT STARWARS NAMN: (tre första bokstäverna i ditt efternamn, två första bokstäverna i ditt förnamn),
Laran

7. SUPERHJÄLTENAMN ("den/det" + en färg, favoritdricka),
Den gråacolan

8. VITNESSSKYDDS NAMN: (mammas och pappas mellannamn),
Oj vet inte pappas :)

9. DITT NAMN SOM VÄDERPRATARE PÅ TV: (din 5:e klasslärares förnamn, en stad som börjar med samma bokstav),
Gunvor Göteborg

10. SPIONNAMN: (din favoritårstid/månad, en blomma).
Sommarlilja

11. SERIEFIGURSNAMN: (favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ie" eller "y")
Vindruvemysbyxsie

12. HIPPIE NAMN: (vad du åt till frukost, ditt favoritträd)
Filoliv

jaa såhär skoj kan man ha det ibland ;P


effektiv dag

idag så har jag varit duktig :) klev upp vid 12 (eftersom jag skulle jobba natten) kollade ut och såg att det tok snöade ute! men tog mig själv i kragen och gick ut på en prommis med santoz, sen hem o började tvätta och städa med peters hjälp :) tvättade allt jag kunde se :) älskar att få allt rent! vi satte upp en hylla i sovrummet, betalade räkningarna!, som jag har dragit på allt för länge, tog en prommis till hemköp med santoz och handlade lite till middagen som bestod av panderad rödspätta, spenat och potatis mos sen bar det av mot jobbet...

och här sitter jag nu!

och det känns helt okej, carola och ingrid förgyller nätterna med massor av skratt och skit snack!
men mest av allt skulle jag ju vilja ligga i soffan med peter och se en bra film, men det får bli imorgon ;)

ha en trevlig kväll!

hittade en lista....

Namn: Ingrid Therese Angelica Larsson
Vart bor du: I Sundsvall
Hur bor du: I en bostadsrätt, 2a med peter
Brukar du komma i tid: Jao men var bättre förr
Vad hade du i din mun senast: Ett tuggummi
Hade du bra kondition förut: Ja, bättre än nu! :)
Hur lång är du: 1,71
Hur känner du dig just nu: Lycklig, glad o hungrig!!
Hur upplever du dig själv som person: Omtänksam, snäll och glad tror jag...
Vanligaste färg på dina kläder: Svart kanske....
Kan du laga mat: Ja
Vad har du på dig just nu: Gråa mjukbyxor och ett rött/vitt randigt linne
Har du någon fobi: Småkryp
Hade du en bra kväll igår: Nja, var på jobbet
Vilket är ditt senaste inköp: En ny hemtelefon :)
Din favoritdryck på morgonen: Vatten
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Från jobbet
Har du sovit i din egen säng i natt: Ja!


första


inlägget!

konstigt, nu har man skaffat sig en egen blogg! vet inte riktigt vad jag ska skriva än men....  :)
roligt ska det bli!

så välkommen till mig!
kram




och tack anna som hjälpte mig med min design!!


RSS 2.0