Ute och promenerar och tränar.

0-1799aa2da14dd1d4f7563e6f18f0c0c3.png

Jag och Santoz är ute på en långpromenad och samtidigt lydnadstränar, perfekt! När jag kommer hem så måste jag sätta mig vid skolböckerna, innan vi ska på god middag hos min mamma.


Våran fredagsmorgon i skogen!

Nu ska jag sätta mig och plugga innan jag ska jobba kvällen.

Skönt med helg!


Grattis älskling!

Har varit på stan idag med min älskade mamma. Shoppat två presenter till älsk som idag fyller år! Snart så kommer våra familjer och ska gratta och fika smörgåstårta och andra godsaker med oss, mysigt!
GRATTIS GRATTIS älskling på din dag!

Santoz i morse när vi skulle in och gratta peter på sängen med blommor och frukost.

Såklart så bar Santoz på blommorna :)


Home sweet home!

Idag så kom jag hem, och gud så skönt det var! Vi hade idag också haft lektioner, men vi slutade lite tidigare, tack så skönt! Just nu så är Jocke, Jossan och lilla lilla Delia och hälsar på. Vi ska se film och bara mysa.

vårat film godis, Juleskum!


I Östersund

60b44fde2aa8eee0385defe5b7f166f5.png

Jag och min studie grupp är i Östersund. Vi har varit på skolan hela dagen och haft långa lektioner, så nu är jag trött i huvudet! Just nu sitter vi på en restaurang mitt i stan, efter lite små shopping, och äter god middag. Snart ska vi åka till våran stuga och mysa, kanske till och med ta ett glas vin :) Imorgon är det skola igen, sen hemfärd...


Jag pluggar i köket..

med santoz i knät för tillfället :)

känner mig trött i huvudet nu så jag ska (måste) läsa klart några kapitel sen så blir det soffmys och packning. God kväll!


Till badet

Vi har nyss ätit middag här hemma, kyckling i ugn med god créme bonjour, lite soya och lite sambal olek och till det färsk pasta till. Gott blev det! Ska lägga mig i badet en sväng nu och göra hårinpackning bland annat, sen så blir det till att plugga mest hela kvällen, som jag egentligen skulle gjort idag! Klockan 21.00 ska jag i alla fall se på Grannfejden.

Imorgon åker jag och min studiegrupp upp till Östersund, för seminarium och föreläsningar, och stannar där över natten. Så packa måste jag också göra...

I morse i skogen

Jag och älskligen Santoz var ute i skogen i morse. Skönt var det och ingen var lyckligare än Santoz, med pinnen i munnen nästan hela tiden.


Lite julkänsla

0-48b0313da41cd30130697039a04cb3e4.png

Jag och älsk fikar med super goda kanel knäckebröd, ost och julmust framför ett nytt avsnitt av Dexter. Får lite julkänsla nu när vi fikar med julmust, mysigt!


Gråa söndag!

Ush vad grått och trist det är ute! Vi sov ut länge idag och har bara myst hemma. Ska snart göra mig klar för att åka upp till klubben och träna med Santoz. Tänkte ju att vi skulle starta i appellen i år, men tror fasen inte vi hinner, innan vintern och snön kommer. Men vi får satsa på tävlingen till våren i stället. Då kanske jag också har mindre i skolan, förhoppningsvis!
Nu lydnadsträning!

mina bästa killar i sängen!


Solo Lördag.

Har nyss ätit god middag, gjorde fläskfilé och chips i ugn med god sallad och vitlöksbröd till. Älsk är hos en kompis och kolla på fotboll, jag ville inte tillbringa min första lediga kväll med fotbollstittande :) så han for dit i stället. Ligger i soffan och myser med Santoz och tittar på körslaget. Ljusen är tända i hela lägenheten och lördagsgodiset är framtaget.
Underbart med ledig Lördag!

GODIS skålen och en trött jag!


TacoBar

0-389ab9b986613be28338be3f9731e69b.png

Jag och Fia är på birsta och shoppar. Nu sitter vi och äter middag på TacoBar, jätte gott!


Santoz 5år!



Idag har vi haft kalas för våran älskade Santoz. Han fick god tårta och såklart massor av presenter!
GRATTIS till mammas lill kille!


Vi är ute

7368e0c7b16abcd87a4fb825abbc82b0.png

Jag, älsk och santoz är ute på en långpromenad uppe i elljusspåret. Kallt och frostigt är det, men så skönt och friskt! Nu ska vi hem och äta lunch och sen byta till vinterdäck på min bil.


Dagens promenad

GOTT med gräs!


Tjugonde Oktober.

Har idag igen varit på skolan och pluggat med Julia. Fasen det blev inte så mycket gjort som vi ville, men men imorgon blir det plugg igen, fast hemma och så jobbar jag tre nätter nu i veckan, så då blir det mera plugg, har jag planerat i alla fall! :) Varit hos min syster en sväng i eftermiddag och grattat hennes äldsta hund, Cino som idag fyller 10 år! Han blev så glad över presenterna som han fick, mosters kille!

Håller på att göra middag nu, potatisbullar blir det. Har ingen alls lust att stå och göra middag, och för den delen har jag heller ingen inspration till det idag. Så det fick bli lätt och snabb mat. Ikväll ska jag och Jenny umgås och se på Desperate Housewives, längtar!
Nu middag!

Måndag igen.

Denna måndag har gått väldans fort! Imorse när jag vaknade, vid ett tiden eftersom jag jobbat natten, så mötte jag upp Julia på skolan och vi pluggade lite. Vi satt inte så länge, men lite fick vi gjort ändå. Imorgon ska vi ses igen, tidigare och längre, för att plugga.

Jocke, Jossan och Delia är här och hälsar på. Vi alla har ätit pannkaka till middag, gott var det! Så nu sitter vi i soffan och bara jäser och är så mätta! Vi ska mysa och se film ikväll. Nu vaknade lilla Delia, så nu blir det bäbis mys innan... :)


Lydnadsträning

0-1cb298e2eebf372f5c92206b4e692158.png

Jag och Santoz är uppe på klubben idag och tränar lydnad. Han är så duktig, mammas "lill kille! Kallt är det ute idag, bara plus sju grader! I eftermiddag blir det till att plugga...


Mys hemma hos Mariel

21ff164f21715b23baccf8cc283b8476.png

Jag och Santoz är hos Mariel och lördagsmyser med film, glass och hemmagjord chockladsås, gott. Imorgon Söndag blir det träning med Santoz och plugg! Trevlig Lördag!


Lunchtime

332d37157d60275f3af9c7b5004f741d.png

Sitter på Charm och äter taco lunch med Emelie. Vi ska snart inhandla det sista till Hugos dop present innan vi ska till kyrkan. Mysigt med dop denna roliga Lördag.


Fredagsmys

Äntligen så är det fredag och det är en inte så fullt planerad helg, vilket är så skönt! Imorgon så ska vi på dop. Alexanders och Sofias lilla son Hugo ska döpas. Och det ska bli så roligt och mysigt!

Idag så har jag och älsk varit och servat och fixat med hans bil, hälsat på hans farmor och så har jag varit på skolan en sväng och gått igenom nästa uppgift med min studiegrupp. Vi pratar vi lite smått nu om vad fasen vi ska äta till middag. Ibland så har man ingen fantasi eller ork alls till middagsmat, och idag så är det en sån dag... Så tror att det lutar åt att vi ska lyxa till det med hämtmat idag, pizza kanske?
Sen blir det Idol, hoppas jag, film och bara fredagsmys!

Ja, jag klarade det!

Fick mitt resultat på tentan idag, och gissa vad, jag klarade den!! :) Trodde inte alls att jag skulle göra det, men gud så härligt! Så nu kan jag lägga bort dom böckerna till det delmomentet och satsa järnet på detta moment!

Har varit på skolan idag och pluggat i fyra timmar med min klassvän Julia. Allt gick bara bra! Skönt att åka ner till skolan och plugga, blir mycket mera gjort där än när man sitter hemma själv. Vi satt också och kollade igenom Mittuniversitetskatalogen, och ibland så får jag för mig att jag inte har valt rätt linje. Har funderingar på att läsa till socionom eller till sjuksköterska. Men jag vet inte! Denna utbildning som jag läser nu, rehabiliteringsvetenskap, är ju väldans bra, bred och en eftertraktad utbildning. Jaja vi får se.. Just nu är jag bara så nöjd över att klara tentan, min fösta tenta!

Ska sätta mig med skolböckerna nu, framför tv:n och små titta lite på Lyxfällan som börjar snart. Sen när älsk kommer hem så ska vi se en film och fira med glass :)

min ena älsklingskille!


Onsdagsmys

0-28fed3f567b0ee0952520b3a843113b2.png

Med min bästa Martina! Vi myser och ser på Bonde söker fru, fikar god hemmagjord kladdig kladdkaka och gott te...


Onsdag

Har städat lite här hemma och ska nu hoppa in i duschen sen plugga lite innan middagen, lax, pressad potatis och romsås, gott! Imorse så var jag och santoz ute på en lång promenad, skönt och friskt ute, men kallt är det nu på morgonen. Fast snart så är det November månad och då är det ju vinter! Längtar lite till snön och framför allt till julen, redan! Snart så måste jag ju börja med julklapparna.
Jisses vad tiden går fort!

Lek i sängen med den gröna.


Ljus i vårt hus.

Nu så ska jag snabb hoppa in i duschen sen mysa ner mig i soffan med mina killar, en kopp te, kardemumma skorpor med ost på och såklart se på favorit programet Desperate housewives.

Mitt senste projekt var denna gamla spegel som jag slipat och målat om, och nu står den så fint på govet, bakom en ljuslykta, bredvid våran fina gamla vita byrå i vardagsrummet. Den andra ljus lyktan, ett vitt zink hus, fick jag av Martina när jag fyllde år.

Jätte fin och mysig!

Älskar tända ljus och hösten!


Svenska Hollywoodfruar i Sverige.



Så himlans ROLIGT!


I spåret

6e4403276e2493590ad62c991eba20c3.png

Jag, älsk och santoz är och går runt elljusspåret. Solen skiner men det är kallt.


Min super söndag

Vaknade upp i morse redan vid tio tiden, pigg och fräsch efter gårdagen. Klev upp med älsk och bara var hemma innan vi åkte ut och hämtade Santoz, som jag saknat honom!
Klockan fyra på eftermiddagen gjorde jag mig klar för en tjejkväll med fia och sara. Visste inte vad vi skulle göra, det var en suprise födelsedagspresent. Bowling, middag på restaurang och bio stod på schemat. Så himlans mysigt att göra något tillsammans! TACK tjejer för en mysig eftermiddag och kväll, en super super present!

GOD clubsandwich med tillbehör på Oleary´s.


Nu ska jag slänga mig i soffan och bara mysa, älsk jobbar natt igen! Men nu är santoz hemma igen, så det är ju lika mysigt det :)

Hoffmaestro

582f73d4ed42614dde5ce931e119bff2.png

Jag och Mariel.


Ute i skogen

0-6971f9f0a8ea0c5ec38e24a24525a9c8.png

Jag och Santoz är ute och promenerar i skogen. Solen skiner och det är ganska så varmt! Med sig ut tog han med sig sitt favorit lejon, såklart! :) Ska snart åka ut till svärmor där han ska få vara tills imorgon. Ikväll är det tjejfest och utgång som gäller, längtar!!


Grisen och lejonet

Håller på att donar lite och fixar här hemma. Tog fram Santoz lek "låda", som alltid står i skrubben, förut. Och han blev så glad, så han tog ur en leksak efter en. Till slut längst nere i botten så hittade han några av sina favoriter. En liten liten gul kanin och en liten liten brunt lejon. Så nu springer han runt här hemma, piper järnet och vet inte riktigt vilken han ska leka med. Mammas älskling!

Vi ska gå ner till förrådet nu sen blir det dusch, lite mera fixning och mys i soffan med Idol. Älsk jobbar så jag och santoz är solo ikväll, lite smått tråkigt!


FREDAG!

Jisses vad denna vecka har gått fort! Har inte alls hunnit och bloggat riktigt dom två sista dagarna, främmande och fika har mest stått på schemat. Fyllde ju år i Onsdags och hade familjen här på eftermiddagen. Fikade GOD smörgåstårta och mycket annat gott fika. Igår kväll så kom Jocke, Jossan och barnen, Martina och Wiktorsson och gratulerade mig. Det blev ännu mera fika och godsaker! Jag har fått jätte fina presenter, och många!
Tack tack alla!

Idag på schemat så står det veterinär kl. 13.00, santoz ska få sin vaccination, partykläder shopping, lite städning, apoteket och kanske hinna med en fredagsfika med tjejerna. Äntligen helg!

från gårdagens soliga långpromenad, underbart ute!


I kalendern.

0-4ed1fa240f4b77059e830d540b1d24a6.png

Är på skolan idag igen, har heldag. Känner mig smått trött. Somnade sent igår efter städning, birsta shopping och kvällsmys med mina killar. Men solen skiner idag och jag fyller år, så jag är glad, och jag längtar tills i eftermiddag när familjen kommer! Grattis till mig! :)


I skolan

6815e1f0cc8d3f6ba425ef437d42bf51.png

Nyss haft lunch och ska nu ha en föreläsning i tre ! timmar om vetenskapsteori och forskning. Känns som om det är väldigt lång tid! Men det är ju bara idag och imorgon jag har skola, så det borde ju vara lungt :) Efter skolan så ska jag ut på birsta och shoppa lite. Fyller ju år imorgon så måste inhandla lite små saker...


Från morgonens soliga långpromenad

LYCKLIG!


Nu ska vi mysa ner oss i soffan med en kopp te och se på Hollywood Fruar.

Trevlig kväll!


Måndag

Har idag varit hemma och grejjat lite och putsat fönsterna, duktiga jag, och såklart varit ute på en långpromenad med santoz! For ut till birsta på eftermiddagen i hopp om att hitta något som jag kan ha på mig på lördag, men icke! Vet vad jag ska ungefär ha, men måste bara hitta det! Imorgon är det skola igen, och ja, konstigt nog så ser jag framemot det. Vi ska börja med en ny delkurs, så jag hoppas på att den blir lite roligare än förra :)

Nej nu ska jag gå ut med santoz sen laga sen middag, det blir bara något lätt eftersom älsk jobbar, sen duscha och mysa ner mig i soffan.

Tjejmys

-a158b1e75ac4c60c1c891588e13e945.png

Jag, Mariel och Ylva är hos Angelica "Blengis" ikväll och fikar med goda Frödinges kladdkaka och tittar på Ensam mamma söker... En riktig tjejmys kväll med mina bästa tjejer!


Brand

5b2b94e20574466720be75597c13e666.png

Möttes av detta nu när jag kom hem från nattjobbet! Våran goda pizzeria vid oss står i lågor. Så tråkigt! Hoppas dom husen och dom som bor i dom, som står runt om pizzerian, inte kommer till skada! Polis, brandkåren och räddningstjänsten är i full tjänst. Och dom verkar ha koll på läget. Ska gå hem, stänga alla fönster och krypa ner med älsk, och försöka sova... God natt!


Lördag

Gårdagens tenta gick bra. Det var två olika delmoment och den första tentan på 90 minuter gick jätte bra. Sen den andra delen så var det två fördjupningsuppgifter. Första gick bra, hoppas jag, men den andra var jätte svår! Tror då tyvärr att jag inte klarade den andra, men då får jag göra om den delen senare... Hur som helst så är jag nöjd över mig själv och att jag, förhoppningsvis, klarade två av tre moment. Men till nästa tenta ska jag plugga mera, måste!

Ska snart hoppa in i duschen och åka till jobbet igen. Har varit hos Fia idag och bara umgåtts och fikat smörgåstårta. Santoz är hos peters mamma och janne i helgen, så det har varit tomt hemma. Men imorgon ska jag hämta honom så ska vi åka på kurs igen
skoj!


Han med den gula bollen

 


Tiden räcker inte riktigt till.

Sitter med näsan i skolböckerna! Jobbade i natt som var och pluggade hela natten, har ett kapitel kvar i ena boken sen så måste jag sätta igång med den andra, visst inte lika många sidor i den, men det tar tid, det tar tid att läsa så att man förstår och medans skriva ner anteckningar! Jag blir så less på mig själv att jag inte lagt ner mera tid, eller började plugga till tentan redan när vi fick reda på den. Men tidsoptimist som man är så får man allt skylla sig själv! Så nu sitter man här dagen innan tentan och bara hoppas på att man hinner med all läsning! Annars så blir det till att sitta uppe hela natten, igen... Suck!

Skärpning hädanefter
!

RSS 2.0