På Waynes.

0-7c92ab2df65e1d5466db6935ee5105fe.png

Jag och älsk är och fikar på Waynes med hans kusin och respektive. Mysigt!


Favorit leksaken.


Santoz favorit leksak/grej är nog våra strumpor, det man inte får ta egentligen :)


Film med tjejerna.

Vi har nyss ätit middag och snart kommer tjejerna Fia, Martina och Sara hit. Vi ska mysa och se film. Vi ska se på Twilight, har ännu inte sett den så det ska bli trevligt. Har hört att den ska vara super bra, hoppas på det!


Vi längtar till sommaren nu!



Måndag!

Måndag och jag bara myser, bara jag och Santoz eftersom älsk jobbar! Jag har jobbat hela helgen så ikväll gör jag absolut ingenting! Har städat pytte lite, tagit mig ett varmt långt bad, målat naglarna och haft en liten spa kväll och nu tittar jag på Svenska Hollywood Fruar och äter varma hallon och lite glass, gott!

Tungt i snön för Santoz älskligen!


Lördags shopping.

1d231b3db1447b06f22cc5fcd24a6f37.png

På Birsta med Fia.


A pause on the floor.

Har pluggat lite idag, alldeles för lite! Har mest tagit dagen som den kommit och så har vi såklart varit hos min mamma och ätit goda våfflor! Nu har jag tagit en pause från pluggande och myser på golvet med älskade Santoz.

Vi ska nu gå ut på en sen kvällsrunda sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite mera! Tenta dags imorgon!


Tentaplugg, det är det som gäller!

Såhär samma vecka som man har tenta så är det mest bara plugg som gäller! Har pluggat hela Måndag och Tisdag, med undantag för en Desperate dejt med tjejerna såklart. Och så har jag ju pluggat mest hela dagen idag och kommer att sitta uppe länge i natt... För jag ska klara denna tenta också!

Nej nu ska jag ta mig en kopp te och några Ballerina kladdkaka.
Socker = energi!

En pause i solen.

6b1424ccc38041165bea41c5f0e7652c.png

Jag och Santoz är ute och går runt sidsjön. Tog en välbehövlig pause i pluggandet! Ska hem och göra middag och plugga mera innan älsk kommer hem, då blir det film och mys. Trevlig Söndag!


Tjejmiddag!

Nu så ska jag på tjejmiddag och mys med mina tjejer Angelica, Mariel och Alexandra!


Min finaste!


Lördag.

Startade denna dag med en lång solig promenad med Santoz.

När vi kom hem så packade vi fika och begav oss ut i solen med Fia och Mariel Och Troja. UNDERBART i solen och vi satt ute i snön länge och hade det så mysigt!

Gott fika med varmchocklad, bullar och korvmackor :)


Solsidan.

Jag och Santoz myser i soffan och kollar såklart på favorit programet Solsidan! P är ute ikväll på middag med sitt jobb. Har städat och fixat ikväll, och såklart tagit mig ett varmt långt bad! Lyxar till det ikväll med ett glas rött vin och salta pinnar, så gott!
Är det Fredag så är det!


FINT armband jag fick av min mamma idag. Svart flätat med en söt liten

prinsesskrona på. TACK snälla mamma!


Vakna med The Voice!

Det är Fredag och jag tittar på Vakna med The voice, bra start på dagen! Nu ska jag och Santoz ut på en långpromenad. Sen ska jag skicka in en skoluppgift innan jag ska luncha med min kära syster och med min morbror som är i stan.


Med solen i ögonen!

663f9a68df87268453689a77f5674179.png

Jag och älskade Santoz är ute och går i solen, underbart är det, men det blåser lite kallt... Men man får inte klaga nu! Ska hemöver nu och plugga och baka nyttigt bröd.


Gäsp.

Efter en trevlig dag på stan och lunch med mina vänner Angelica och Alexandra, efter tvätt och städ, pluggning och två långpromenader så säger vi nu god natt!
God natt!



Melodifestivalen!

Är hos Sara och Jocke ikväll med vänner och kollar på Melodifestivalen. Vi äter gott , umgås och tar ett glas vin och hejjar såklart på Anna Bergendahl!


På väg.

0-40e8f3046163c84734585937c4f8f2e7.png

 

Jag och Fia är på väg till Birsta för lite shopping och lunch. Vårjackan och Converse skorna är på idag! Härliga våriga Lördag!

 


Långpromenad i solen.

0-7aa1dfbd119accbc638be375141d73f5.png

Vi njuter av det fina vädret idag!


God kväll!

Har varit igång hela dagen idag, så ikväll blir det en tidig kväll!

Imorgon är det Fredag och helg igen, gud så fort veckorna går!


Nya blommor i fönstret.

Efter skolan idag så for jag ut på Birsta och shoppade lite, bland annat dessa godingar, fint blev det i köksfönstret! Nu ska vi äta middag sen ska jag till min vän Mariel. Jag, Mariel och Blengis ska bara umgås och mysa ikväll, det var allt för längesedan nu!


I skolan.

0-7371662baa5eee7686cf36bc62e6d19d.png

Är i skolan idag. Vi har en föreläsning om Sveriges Lagar. Intressant! Efter skolan så ska jag uträtta ärenden, träna och så måste jag ju plugga!


Desperate mys!

Hua vad denna dag har gått fort! Sov bort halva dagen eftersom jag jobbat natt. Sen så har jag varit med mamma och handlat lite, ute med Santoz och ätit middag, ja en helt vanlig vardag! Nu så ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för Desperate Housewives tjejkväll hemma hos Martina. Längtar!


Film och popcorn time!

Har suttit och pluggat lite idag. Har mycket att läsa, och det är bara tre veckor till nästa tenta, så dags att sätta igång nu! Men nu är det Söndag kväll och jag ska mysa ner mig i soffan med santoz och en skål popcorn och titta på filmen Flickan som lekte med elden. Jag har konstigt nog ännu inte sett den!
Trevlig kväll!

Våran absoluta finaste imorse!


Vasaloppet.

Det blev en rolig och lugn kväll igår. Kom hem i bra tid så idag är jag pigg! Tyvärr så är det ingen sol ute idag, men det snöar i alla fall inte, och då är jag nöjd!
Sitter och tittar på Vasaloppet på 1an. Två av våra vänner är med och åker så jag hoppas på att få se dom. Och såklart så följer jag dom via nätet Svt.se. Och än så länge så är dom och åker i spåret med bra tider!

Hejja hejja Anton och Wiktorsson!

And off we go...

Mina favorit örhängen är på!

Trevlig kväll!


Känslan av Vår!

Startade denna underbara fina Lördag med träning, ett street dance pass. Skit roligt var det denna gång igen :) Längtar redan tills nästa gång. När jag kom hem så kom min vän Mariel förbi och Jemma. Vi gjorde i ordning gott fika och begav oss ut i solen. Vi gick ner till vattnet och satte oss i snön och bara myste och fikade. Hur härligt som helst ute!
Våren är äntligen här, och det känns i kroppen och själen!


Ikväll ska jag och älsk på fest hos våra vänner Daniel och Anna. Ska bli väldans trevligt att träffa alla igen! Får se om vi går ut eller inte, men ett glas vin ska jag i alla fall unna mig :)

Santoz gillar snö, som vanligt!

Varm chocklad, gott!

UNDERBARA dag!

Ute med den gröna i det vita.

Från våran morgon promenad i morse. Så himlans skönt ute!! Strålande sol och plus grader! Vågar man hoppas på att våren är på väg?!


Middag hos vänner.

7bec20cbd6f6951e8e5860fa59bdcd58.png

Jag och älsk är uppe hos Martina och Wiktorsson och ska äta god middag. Det luktar ljuvligt!


Långpromenad i solen.

Jag och Santoz har nästan nyss kommit in från en långpromenad. Vi var ute länge länge i solen och gick, underbart!

Nu ska jag göra mig klar för att uträtta lite ärenden och för att åka och träna. Ikväll ska vi på middag hos våra vänner Martina och Wiktorsson, mycket trevligt ska det bli!


Äntligen i soffan.

Har varit på gång hela dagen idag! Har jobbat kort dag, varit och tränat, handlat mat, tvätta och städat! Äntligen nu så har jag satt mig i soffan och tittar lite på Efterlyst.
Jag har redan ont i benen efter spinningen och efter gårdagens pump pass med Anna. Underbart är det att börjat med träningen igen. Och nyttigare har jag också blivit. Sitter just nu och mumsar i mig morötter... Gott är det!

RSS 2.0