bryggan dagen

24 grader i vattnet och sol! har haft en trevlig dag på bryggan, våran brygga som vi hängde på förra året också... imorgon blir det också bryggan med älsk, martina, jocke...
underbart!


älskade sommar!

nu blir det middag på balkongen, grillad kyckling, sallad, vitlöksbröd och potatis sallad, med peter och jocke. i natt blir det jobb! sen är jag ledig hela veckan!

Vi ligger o solar på bryggan!

0-3af9a57c4a7f5eb0467d377299439dbf.png

Kolla varifrån!

Jag, jocke och jossan badar och solar idag. Jätte härligt väder! Ska hoppa i badet nu!


Älsklingens fiskeresa från Byske

drillar in fisken..
en nöjd älsk med sin lax på sex kilo!

"våran" lax :)

Byske älven, så fint!

Vi har tagit en varsinn öl. Gott!

1fdf197216d2340be24b16c8bc37c481.png

Kolla varifrån!

Jag och Jocke firar in gatufesten med en kall öl... Älsk kör ikväll :)


Sitter och äter i Daltons tältet

545c601a844426d693d31a7c4035995f.png

Kolla varifrån!


stranden med killarna

varit och badat och solat med mina killar och wiktorsson idag. varmt och skönt ute som vanligt nu för tiden! och ja, jag och santoz simmade lite idag, lite smått kallt var det men så skönt att svalka av sig!


ska hoppa in i duschen nu snart och göra oss klara för middag på stan i ett utav gatufesten tälten. härligt att vara ute i värmen och i solen!

Vi njuter av solen idag igen!

0-623fb3ff5c1fb17ed66bf3fbb5870137.png

Kolla varifrån!


härliga dagar i solen

klev upp tio idag, tidigt för att ha jobbat natt, och for ut till lilla bandsjön med fia, carro och jenny. strålande sol och 27 grader! blev inget dopp idag heller, bara lite plaskande, men imorgon så, kanske :) älskar verkligen att vara på stranden och bara mysa, sola och ta med sig lite gott fika. imorgon och hela veckan ska det vara fint och varmt väder! och jag jobbar bara tisdag natt till veckan, perfekt! sen så är det ju gatufesten till veckan så det ska bli riktigt skoj!

sol, värme, vänner, familj, god mat, vin, bad, sol, jordgubbar...
livet är bra härligt det!

en härlig pool dag

varit ute i matfors idag hos jockes pappa med jocke och mina småtjejer och badat i poolen. härligt att slippa sanden ibland! det har idag igen varit jätte jätte varmt! 27 grader i skuggan som mest, och 24 grader i poolen, så himlans härligt!
imorgon ska det bli ännu varmare, trettio grader ska det bli, och såklart ska jag åka och bada!








ska lägga mig i soffan och vila lite nu innan jag ska åka till jobbet. santoz är hos peters mamma och janne i helgen eftersom jag jobbar och peter är bortrest. igår när jag pratade med älsk så hade han fått en lax på sex kilo! förstå vad roligt!
min bästa fiskare, som jag saknar här hemma!

santoz har såklart också badat idag

när jag kom hem från stranden så for jag och santoz ut och så fick han också bada, och såklart följde vatten leksaken med :)
han har varit hemma idag när jag var ute, är på tok för varmt ute för honom att följa med. då har han det bättre hemma i svala lägenheten..


en dag på stranden

jag, fia for ut i morse till bannsjön och solade och badade, eller ja, doppade i alla fall fötterna. lite senare kom sandra, ylva och jemma ut. vi har haft en underbar varm skön dag på stranden. första gången för i år och garanterat inte den sista. det är fortfarande jätte varmt ute, ungefär 23 grader ute nu! ikväll kommer ylva och sandra hit. vi ska bara umgås och så ville dom baka pizzabullar, så det ska vi tydligen också göra..

nu ska jag äta middag och sen duscha och skrubba min solbrända kropp!


solar tjejerna! :)

So you think you can dance

äntligen har jag satt mig i soffan. har hållt på hemma hela kvällen. har tvättat, städat, gjort god middag, kyckling och potatisgratäng, bakat mera pizzabullar, diskat, bäddat rent i sängen och duschat. herregud vad jag har varit effektiv. så nu är jag smått trött redan! i och för sig så har sov jag bara tre timmar i morse när jag kom hem från natt jobbet... så jag har rätt att vara trött nu. en annan som också är trött är santoz, han har mest sovit sedan vi kom hem från stranden. lill killen!

kollar nu på So you think you can dance på kanal5, och det är ju så himla bra! ska ta och göra mig ett kallt glas rabarbersaft nu och fortsätta sitta här i soffan ikväll. imorgon bitti, tidigt, ska jag och fia åka och bada och sola.
sommar sommar härliga sommar!

sommar killen!




vi for ut förut och badade i petersvik och lekte med den nya vattenleksaken,
som är favoriten nu!
våran älskade lyckligaste sommar kille!


Det är nog sommar!

vaknade tidigt idag, även fast jag hade jobbat natt. var nere hos fia och åt god frukost ute på deras gård klockan elva. sen har vi bara suttit ute i solen och myst. verkligen sommar värme idag! vågar nu säga att sommaren är här! :)
ska snart åka med santoz och bada och sen handla lite middag, är sugen på hemmagjord kycklingsallad såhär i sommar värmen!

recept pizzbullar

50 g margarin
5 dl mjölk
50 g jäst
1 tsk salt
1 msk socker
1 ägg
ca 13 dl vetemjöl

fyllning;
ketchup
3 pkt bacon
riven ost
pizza krydda
jag testade denna gång att ha på lite lite chilisås också.

pensling;
ägg
riven ost

smula jästen i en bunke. värm mjölken så den blir fingervarm och blanda ner i jästen. rör om så att jästan löses upp. blanda ner socker, salt och ägg. tillsätt sedan mjölet tills degen blir lätt arbetad. jag brukar inte behöva exakt 13 dl mjöl, det ser man.. låt degen jäsa i 30 minuter. kavla ut degen så den blir ca 1/2 cm tjock. lägg på fyllningen och skär ca 3 cm tjocka bullar. låt ytterligare jäsa i 15-20 minuter. pensla på bullarna med ägg och strö på lite lite ost ovanpå. ugn 225 grader 8-10 minuter.

done!

Pizzabullar

älsk åker imorgon på en fiskeresa till Byske, och kommer hem på söndag. så jag har bakat lite pizzabullar idag till han. perfekt fika eller lätt lunch att bara ta fram och äta. och dom är så himla goda! min mamma gjorde dessa till mig och min syster när vi var småa
och jag kunde äta hur många som helst :)



ska ta och gå ut med santoz nu sen duscha innan jag ska åka till jobbet. en natt kvar sen ledig tills på fredag! och det ska bli jätte jätte fint väder hela veckan och helgen!
så himla underbart!

Keri Hilson - Knock You Down



så bra!

mina blommor blommar!

sitter ute på blkongen och solar. jisses vad varmt det är, säkert 23 grader! speciellt på balkongen är det varmt, det är så lä, ingen vind alls! ska bli fint väder hela veckan! kanske man ska åka och bada någon dag?
jag har ätit god frukost/lunch idag, laxmackor, är tokig i dom! älskar gravad lax på tunnbröd smörgås med kryddor och dill! en riktig sommar favorit...

min fina vita blommar blommar, så fint!

ska ta och ringa fia nu och höra vad hon gör idag. sola på deras gård vore ju inte helt fel denna fina dag... ta vara på solen!

tekakor


jag bakade tekakor igår kväll...
nygräddade tekakor med smör och ost på och ett glas mjölk till blev mitt kvällsfika
himlans gott var det!

regn

det har varit fint väder här uppe i sundsvall idag. varit på stan med sandra och shoppat lite. kom hem med två t-shirts från hm och två sommar tunikor/linne från gina. är fortfrande på jakt efter dom perfekta högklackade skorna, meen hittar fasen inga! måste spana igen på nätet... jag och santoz kom nyss in från regnet. vi skulle ta en lång promenad till skogen, men när vi bara varit ute i tio minuter så börjar det att regna! tröttsamt! så vi vände och gick hemåt igen.. håller på att göra middag nu, älsk är och fiskar så jag ska äta själv. det blir potatis, fiskpinnar och spenat till middag.
gott tycker jag!

våran härliga dag




gott med färsk potatis med färska kryddor gjord i ugnen.

goda laxmackor i solen!


idag åt jag och fia goda laxmackor a lá Angelica!
himlans gott!

mysigt!

igår kväll så satt jag, fia och markus ute länge i det ganska så varma vädret, och tog ett glas vin och bara umgicks. senare kom älsk förbi innan jobbet. det är så himla härligt att vara ute på deras gård. lyx att få vara där när det är härligt ute. att bara sitta och umgås, santoz är med ute på gården, härligt väder, grilla, gå barfota på gräset...
jag längtar tills vi någongång också skaffar hus!


varm söndag

vaknade tidigt idag av att solen sken in i sovrummet! äntligen så är det sol och varmt ute! som jag längtat... nyss kommit in med santoz från våran morgon promenad. ska til och göra mig klar för att åka ut på birsta en snabbis och handla lite middagsmat. vi ska grilla hos fia och markus i eftermiddag ute på deras gård.. härligt!


från våran morgon prommis
strandpromenaden


Glad Midsommar!



önskar vi er!

hemma igen

nu så har jag kommit hem från lydnadstävligen. och det gick jätte bra för martina och goa, jätte duktiga! meen tyvärr så blev det ingen uppflyttning idag, bara för att martina slarvade lite, så typiskt.. men imorgon då kommer dom garnaterat att klara av det!
ni är så duktiga martina! ska snart göra mig klar för natt jobb igen.
men först ska jag göra i ordning lite varm chocklad och en smörgås.
det är i mitten av juni och man blir frysen av att vara ute! 
lite sommarvärme tack!

Viktigt att tänka på i sommar!

0-2997996b45891c2a77309cbcbc2f0afa.png

Kolla varifrån!


snabb lunch

sov ut länge idag, skönt det när man jobbar nätter! vaknade klockan två sen var jag och santoz och peter ut på en promenad tillsammans. jag och fia ska följa med martina och goa på ännu en lydnadstävling idag, roligt!, så jag håller på att göra lite snabb lunch/tidig middag. hemmagjorda hamburgare, sallad och potatismos.
gott och tok snabbt!

jag lär mig att mobilblogga

0-13b7461f2d11f70d0535cdb574d83fac.png

Kolla varifrån!


Rabarbersaft recept.

1 kg rabarber
1,7 dl vatten
4 dl strösocker
1/2 - 1 pressad citron

Skär rabarbern i småbitar och lägg i en skål med vatten. Låt stå och dra i ungefär 30 minuter, rör inte då vattnet blir grumligt. Sila och släng rabarberresterna.
Koka upp rabarber vattnet tillsammans med sockret och citronsaften. Låt svalna!

Voila, rabarbersaften är klar!

strular

blogg.se har strulat hela dagen därav ingen uppdatering.. fast egentligen har jag inget speciellt att blogga om idag. har tvättat och städat lite idag. och så har jag varit till veterinären med santoz igen. ville att dom skulle kolla lite på hans sår på huvudet som fortfarade inte är så bra och att dom skulle raka han lite mera. och det var bra det, för det har kommit upp några andra små röda fläckar vid såret. huvva mammas lill kille! meen nu ska detta sår bli bra så vi kan njuta av sommaren, nu när den kommer!?

vi ska göra lite middag nu sen ska jag villa, i natt blir det jobb!

desperate mys

hemma med fia och martina, med nygräddad sockakaka som vi slängde ihop i pausen..



gott!

min egna rabarbersaft

idag när jag och älsk var ute hos mattias och madde i tunbyn så bjöds det på god rabarbersaft till fikat. och det var hur gott som helst!
så i eftermiddag gjorde jag en egen sats av hemmagjord rabarbersaft!
och ja, den blev lika god :)


våran middag!


hemmagjorda hamburgare, stekta färska champinjoner och strips!

tv kväll

jag och fia följde med martina och goa till timrå på lydnads ettan tävligen. kallt och jäkligt var det men så himla roligt att se! det gick jätte bra för dom, men tyvärr inte för uppflyttning. men bara sex poäng ifrån! och det kommer dom att ta på torsdagens tävling, det vet jag!

duktigaste tjejerna!


när jag kom hem så la jag mig i badet en sväng, var smått kall i kroppen, och nu sitter jag i soffan i mys kläder och tjock sockar. ska väl bara ta och se på tv ikväll, sugen på att göra någon god fruktsallad. älsk sitter och tittar på Chelsea tv live just nu...
men inte så länge till! :)


bus med mammi


fästings fundering

lika kallt, blåsigt och gråt idag, fast inge regn! håller på lite hemma idag och ska snart gå ut på en långis med santoz. igår kväll när jag låg och myste med honom så hittade jag en fästing på hans bröstkorg. men senare när jag skulle ta bort den så hittade jag den inte... förstår inte vart den tagis vägen, kan dom bara lossna sådär? konstigt!
måste ta och dammsuga idag igen, om fästingen ligger någonstans här hemma..
uscha!


i efter middag ska jag och fia följa med martina och goa på lydnadstävling i timrå. vet att dom kommer att klara det! dom är så duktiga...
längtar tills vi också är ute på tävlingplanen igen!

i soffan

ont i huvudet sitter jag i soffan och bara tittar på tv. blir så seg utav vädret, och trött! har städat och donat idag. vart en sväng ut på ikea också, handlat en mörkbrun pläd till soffan, som santoz kan ligga på, och så handlade jag såklart lite ljus.
om ett tag så kommer älsk hem och vi ska se på film, finns liksom inget annat att göra denna gråa söndag. vi såg ju på filmen Taken igår, den kan jag verkligen rekomendera att se. hur bra som helst var den!

nej nu ska jag knapra i mig alvedon och försöka få bort huvudvärken!

mammas hjärta!

santoz ligger i soffan, med tratten på, medans jag städar och donar.
han avskyr inte denna tratt som den andra, han kan ju liksom lägga vila huvudet på den!

mammas älskade duktiga kille!

söndag

söndag och regn. visst det är ganska så mysigt med regn, fast inte idag. jag, min syster och våra hundar tänkte åka till landet idag men har ingen lust alls nu i detta väder... när vi är på landet vill vi ju kunna vara ute och mysa, promenera, vara vid vattnet, grilla. men det går ju inte, så vi får fara dit någon annan dag.

får se vad jag ska göra idag, älsk jobbar så jag och santoz är solo. blir väl inte att göra så mycket. tänkte i alla fall börja dagen med att damsuga och torka golven!

film

nu så är jag, älsk och martina hemma hos oss och ska se en film, taken!
godiset, drickan och dom obligatoriska popcorna är på plats.


ha en bra lördagskväll!

santoz ♥ goa



taco middag

vi är på midag hos martina och wiktorsson. vi har ätit tacos, gott var det!
har varit idag på invigningen av det nya veterinär huset. och så pratade jag med våran veterinär om santoz sår på huvudet, som blivit värre. så vi fick ett recept på en antibiotika salva som vi ska smörja i tio dagar...
hua mammas lill kille!


favorit chocklad!


sitter och myser i soffan själv, älsk är på jobbfest ikväll, med tända ljus och ja, denna underbara chocklad non stop! den är ju bara för god. brukar inte bli sugen på chocklad, men denna kan! santoz ligger nedanför mig och sover, snarkar och drömmer. underbara han! nu ska jag mumsa i mig mera gotta och se på något mer dåligt på tv:n, och invänta att vi ska hämta älsk!

härligt med helg!

värmespolar

har varit och tränat lydnad med santoz idag, martina och goa följde också med. längesedan vi tränade lydnad nu, och det är ju så roligt! har legat lite lågt med lydnads träningen efter våran sista tävling som fick mig att tappa suget lite.. men nu är tränings lusten tillbaka och vi ska träna träna och träna så vi snart kan vara ute på tävlingsplanen igen..


sitter just nu med värmespolar i håret.. har inte använt dom tidigare.
ska bli spännande att se resultatet!

what to do?!

sitter i soffan med älsk och bara slöar. har lite smått ont i huvudet och det vill inte försvinna! funderar på vad man ska göra idag.. tänk om det kunde vara fint väder, att få sitta ute i solen och mysa vore det bästa nu! meen det är fortsatt tråkigt väder ute och det ska bli det hela helgen! jippi för mina lediga dagar!

tror jag ska be peter skjutsa mig till min syster, tänkte låna hennes cykel i sommar eftersom jag aldrig hittar någon som jag vill köpa.. kanske jag stannar till och solar lite på hemvägen, i ett solarium såklart, måste få sol sol sol!

spa kväll

när älsk jobbar kvällar eller nätter så brukar jag passa på att ha en liten spa kväll för mig själv. det är så himla härligt att ligga i badet, höra någon lugn musik.. att bara känna lugnet. visst, jag badar ofta, men inte alltid jag har mina speciella spa kvällar. skrubba fötter och hela kroppen, hårinpackning, peela ansiktet och ansiktsmask, fotkräm och ett par mjuka sockar... en äkta angelica kväll har jag nu!
lite egentid ibland, är underbart!



dinner time

nyss kommit hem. varit ute med peter hela dagen, först var vi till peters farmor och hälsade på, sen till veterinären med santoz för en hälsokontroll, allt såg bra ut, pigg och frisk! veterinären visste heller inte vad han kunde blivit biten av igår, meen det ser bra ut. han rakade lite på huvudet, runt såret, så ska jag hålla lite koll på det och göra rent såklart!
efter det var vi och handlade lite middag, som jag håller på att tillaga nu.
stuvade makaroner och korv/köttbullar blir det idag, gott och enkelt!

bio time!

vi har nyss ätit middag, hemagjorda köttbullar, pressad potatis, lingonsylt och sås. gott gott gott! ska snart hoppa in i duschen för att göra mig klar för en bio kväll med älsk. han vill se den nya terminator filmen, tycker väl dom där filmerna är helt okej, men är egentligen mer på humör för en tjejjigare film... jaja vi får se vilken film det blir, mysigt ska det bli ändå :)


och santoz mår fortfarande bra! :)

mys i soffan med mina killar


mobilkort

en lång promenad blev kort

jag och santoz skulle ta en promenad runt elljusspåret förut, men när vi nästan kommit halvvägs runt så blir han biten av något. ett ganska så stort kött sår fick han, mitt på huvudet. jag blev från början rädd att det skulle vara någon orm eller något annat som han kanske är allergisk mot, jag hade såklart med mig hans kortison tabletter i fall han skulle få någon reaktion, men bettet var för stort för en orm eller en geting... han visar inge slöhet eller någon annan reaktion på bettet, så det är lungt. meen hönsmamma som man är så ringde jag ner till djursjukhuset i strömsholm bara ändå...
vet då inte vad han blev biten av, kanske en broms?
så våran promenad blev en väldigt kort promenad :) men det viktigaste är att allt gick bra, mammas lill kille!

ett tips till alla hundägare där ute, köp kortison tabletter på djursjukhuset som ni alltid har mer er, OM eran hund skulle bli biten eller stucken, så har du lite hjälp med dej.
i alla fall lite extra tid, tills du kommer till veterinären.
..
jag och peter har alltid tabletterna med oss, jätte viktigt!

regn regn regn...

det är snart mitten av juni och det är kallt, regnigt och grått ute! typiskt sverige! tänkte att jag och santoz skulle ut och promenera runt elljusspåret idag igen men varken han eller jag har någon speciell lust att vara ute. så nu sitter vi här i soffan, eller ja, santoz ligger och myser och jag kollar på Oprah Winfrey show och funderar på vad jag ska göra idag..
ska i alla fall ner på stan och hämta ut en filmrulle som jag lämnade in förra veckan. vet inte alls vad det är på den, den är flera år gammal, så det ska bli spännande! :)




på mitt bord just nu

popcorn och kladdkaka med glass!
mums!





fotbollsfruarna!



 martina, goa, jag och santoz har varit och kollat på när våra killar spelat fotboll. duktiga är dom! nu ska vi snart se på desperate, planera sommaren och bara mysa...
jag och min bästa martina!

motionerar

varit och sprungit/gått två varv i elljusspåret nu på förmiddagen, jätte härligt väder idag! ska duscha nu sen ta tag i dagen.
ha en bra dag!


redan kväll

varit ute på birsta i eftermiddag med fia och shoppat lite. ett linne från gina, en fin rosa kudde till fåtöljen, två skålar, en badkudde och lite annat krims krams... jag är så nöjd med min rosa hörna i vardagsrummet nu! peter tycker också att det är fint, fast nu får jag inte handla mera rosa saker hem sa han, meen det kan bli något litet till, om jag får bestämma:)

har legat i badet, som vanligt, och relaxat ett tag, och nu ska vi snart slå på en film, vi hade i alla fall tur med vädret - igen, ska vi se. jag älskar svenska filmer, så jag är nöjd!

mysig t-shirt med en bra text, I love my boyfriend :)

trötta måndag

nu är jobb helgen avklarad, skönt! det har varit en bra jobb helg, helgen har gått fort! redan måndag och nu är jag ledig i tio dagar! förstå vad härligt! ska ta vara på dessa dagar och göra roliga saker. HOPPAS hoppas på bra väder! solen skiner idag men det är inte varmt! i morse när jag åkte hem så var det sju grader varmt! ingen sommar här än, när fasen ska den komma?!
nu damsugning!

santoz är redo för sverige matchen

Santoz ligger i soffan redo för att se Sverige - Danmark matchen med husse!

våran älskade mys kille!

hejja hejja sverige!

mys i soffan

ja det är ungefär vad jag har gjort idag. vaknade runt två tiden, trött och seg som alltid när jag jobbar nätter. jag och älsk lyxade till det med skräpmat idag, big boy blev det, ingen av oss orkade göra någon middag. meen så får det vara ibland. sitter i soffan och kollar på tv. ska lägga mig och vila lite, om jag har ro i kroppen. skulle egentligen vilja ut och gå på en lång promenad, men det är ju så förbaskat kallt och blåsigt ute!
nää bättre att sitta inne med tjocksockarna på och ljusen tända!


god fredags middag

nyss ätit god middag som älsk tillagat. stekt lax, pressad potatis, rom sås och god sallad! det är så gott med lax, eller ja fisk överhuvudtaget. synd bara att man inte äter det så ofta, men det ska det bli ändring på nu. och att peter är fiskare så hoppas jag på många laxar eller havsöringar nu i sommar.

jag var ut på birsta förut idag en sväng efter jag uträttat mina ärenden. skulle bara skulle titta lite och lämna tillbaka ett par byxor. men så kom jag hem med två fina sommriga tröjor/tunikor och ett par sandaler. typiskt mig! meen det finns ju så mycket fint som är svårt att motstå!

ska lägga mig och vila lite snart innan jag ska åka och jobba. NU känns det sådär att jobba i helgen. speciellt när älsk är ledig.. men det är bara att bita ihop!

friday

hua vad trött jag blir på detta väder! kan det inte bara bli sommar och sol?! vet inte vad jag ska göra idag, eller jo jag har ju min things to do lista, inte så speciellt roliga saker men måsten. i helgen så ska jag bara jobba, hela helgen. fast det gör inte så mycket, det ska ändå bli tråkigt väder så...
nää bäst jag sätter igång nu med denna fredag.

GRATTIS till mina underbara vänner Mariel och Jocke som fyller år idag!
Hurra Hurra!

slapp dag

haft en bra skön lung dag idag. klev upp i bra tid och insåg att det var tråkigt väder, så jag tog och fixade lite här hemma. städat garderoben, varit ner i källaren med lite saker, städat och nu tvättar jag... har nästa nyss klivit upp ur badet. himlans skönt att bada, som vanligt! :) väntar på att mina killar ska komma hem, saknar dom!
är sugen på att se en bra film, en svensk film såklart...


apelsin, kiwi och melon. frukt som vi ofta äter!

santoz arbetar i skogen

min duktiga spårare idag i skogen!

på middag hos en vän

ätit god middag med carro hemma hos carro. potatis sallad, grillad kyckling, vitlöksbröd och sallad, jätte gott var det så nu är man tok mätt. sitter och kolla på Grey´s nu, vilket jag inte alls följer, men carro gör det så då måste man ge med sig :)


nu blir det efterätt, chocklad!

PINK!


soliga onsdag

jag och santoz har nyss kommit hem efter våran morgon prommis. vi gick ner till petersvik, till vattnet och badade och kastade pinnar :) sen la vi oss på ängen länge och bara och myste i solen. det blåser lite tyvärr men när solen är framme är det skönt!
idag ska jag fixa med några saker som jag skjutit upp, sen ska jag åka och träna med santoz, längesedan nu!



mysigt i solen!

fika kväll

vi har en mysig fika kväll med wiktorsson och martina och vi ser såklart på desperate! tisdagar har blivit min och martinas mys kväll tillsammans. härliga vänner!


varm chocklad, favorit just nu, sockerkaka och kubb

projekt balkong

nu så är våran sommriga balkong nästa klar. ska inhandla en till stor blomma som jag kan ha på golvet i min vita kruka och så ska jag köpa lite ljuslyktor och andra mysiga saker... roligt är det och hålla på!
och det blev ganska så fint väder idag, solen tittar fram mellan molnen, härliga lediga dagar!


rosa och vita blommor

vita små söta blommor kommer att komma sen

nu ska jag åka och äta lunch med min syster och morbror som är i stan.
hundarna får följa med, bad står på deras schema.

gråa tisdag

tror att värmen och solen är long gone nu. mycket moln på himlen och inte alls lika varmt idag som det har varit. är vaken i tid idag för lilla Nike, en kompis till peters hund, är här idag. hon är bara tio månader och full av energi! märker att santoz är snart fem år. han ligger nu i hallen och bara tittar på när hon flyger runt honom och vill leka :) mammas älskade santoz!
idag ska jag mest bara vara hemma. ska åka och inhandla lite balkongblommor och göra sommrigt där ute. och så ska jag göra lite andra hemmasaker. en fixar dag är denna gråa tisdag.

en dag tillsammans vid vattnet

imorse gjorde vi i ordning fika och for ut till alnön och solade och bara var.
varmt idag med, då inte lika varmt som i helgen, men det är väl tjugo grader ungefär och sol! underbart!








glass köpte vi också med oss, min favorit
- sandwich med krossad chocklad!

RSS 2.0