Final!

Jag och mina bästa killar myser i soffan med tända ljus och godis skålen. Vi tittar såklart på hockey finalen mellan USA - Canada, spännande. Hejja hejja Canada!!

Hade en riktigt roligt kväll igår ute med tjejerna! Så idag är man lite trött, men det var det absolut värt! Imorgon är det Måndag igen ! och jag ska på ett jobb möte, uträtta lite ärenden, plugga lite och så ska jag träna. För imorgon så börjar jag mitt nyttiga liv, igen!



Vi ska ut...

och träffa upp mina tjejer nu!

Martina och jag.

Glad Lördag!

Äntligen helg!

Har haft fullt upp hela dagen! Började dagen med en tenta, som jag hoppas gick bra! Sen var jag på stan och åt lunch med Martina, Jossan och Eva, gott var det! Sen for jag ut till birsta och shoppade lite. När jag kom hem så var det ut med Santoz på en längre promenad sen har jag städat och donat hela kvällen! Men nu äntligen, efter ett varmt bad, så sitter jag i soffan och kollar på Let´s Dance. Ska nu ta mig ett glas CocaCola och poppa popcorn
för det är jag värd och så är det ju faktiskt helg!

Älskligen idag på promenaden.


Dagen.

Idag så har vi varit hos veterinären med älskade Santoz. Natten mot igår så kräktes han mycket och många gånger. Senare på kvällen så fick han någon konstig reaktion på ena ögat. Det svällde upp och såg inte allt för fint ut! Det andra ögat svällde också upp lite senare. Vi for idag till veterinären och undersökte vad det kunde vara. För vad vi vet så hade han inte ätit något annorlunda än vanligt... Blodproven på älskligen var jätte bra! Våran duktiga veterinär Trond konstaterade att det var en allergisk reaktion. Så vi fick med oss allergitabletter hem och nu så har svullnaden gått ner, men han är trött! Men det får han vara, bara han mår bra och inte inte ser ut som en boxare i ansiktet!

Våran älsklingskille!


På en Måndag.

-b3b482764d6eb56ab902be8bf5cb9cc.png

Jag och mina studievänner har ätit god middag tillsammans hos Susanne och bara umgås. Nu sjunger vi sing star och tar ett glas vin, mycket trevligt såhär på en Måndag!


Schlager kväll!

Jag och älsk har nyss ätit god middag tillsammans! Kött, råstekt potatis, inlindad sparris med bacon, vitlöksbröd och god sallad till! Så nu är jag hur mätt som helst! Ska snart bege mig ner till min vän Fia. Vi ska titta på schlager och mysa. Kladdkaka med polly ska vi lyxa till det med! En underbar lördag har jag haft!

Ha en trevlig kväll alla!

Morgonens långpromenad.

Älskade Santoz idag i solen!

Gott med snö!


Vin, ansiktsmask och hockey.

Jag och Santoz är solo hemma ikväll. Har nästan nyss klivit upp ur badet efter en kort spa kväll, och nu myser jag i soffan med en ansiktsmask och ett glas vin. Och självklart så ser jag på OS hockeyn, hejja hejja Sverige! Santoz myser med ett märgben ikväll, så vi har verkligen fredagsmys!

 

Idag så skrev jag tenta i Medicinsk grundkurs och jag klarade den! Jippi!


Lite uttråkad student just nu.

Har pluggat mest hela dagen idag. Fast just nu inser jag att jag, som vanligt, borde ha börjat att plugga tidigare ändå! Förstår inte att det tar så lång tid att läsa en bok, men när man sitter och anteckar medans så tar det tid... Men jag kommer att klara detta och denna tenta också, så är det bara! Imorgon ska jag och Martina plugga tillsammans, hela dagen och kvällen!

Varit till min mamma idag och ätit middag, och till efterätt så fick vi såklart semla, gott och välbehövligt var det för att jag ska orka plugga ikväll!


Sol.

0-77d9d93ef0806003a11ae262087e0248.png

Jag och Santoz är ute på en långpromenad i solen, så härligt ute. Senare idag är det plugg som gäller!


Träna.

0-59b758aad962891296f17193c70ae244.png

Jag ska iväg och träna för första gången på väldigt länge... Roligt ska det bli!


Alla hjärtansdag!

Alla hjärtans dag idag. Jag och älsk ska äta middag med Anna och Pär. Våra killar ska laga god middag till oss och efterätt, hoppas vi på! :) Senare ska vi gå på bio, Snabba Cash. Hoppas att den är bra!!

Har mest jobbat hela helgen. Igår var jag och Santoz ut på en lång härlig promenad i solen, jätte härligt var det! Sen på kvällen så åt jag middag med min Martina och bara umgicks innan det var dags för natt jobbet igen. Men nu är jag ledig tills på Torsdag, skönt!
På Fredag är det dags för tenta, igen, så denna vecka kommer att bestå mestadels av plugg. Men det är intressant så det känns faktiskt bara roligt att sätta sig ned med böckerna. Nu måste jag göra mig lite alla hjärtansdags fin innan dom kommer :)

Glad alla hjärtans dag till er alla!

Våran fjällresa.

Vi hade det super mysigt i fjällen, Vemdalen/Klövsjö.


Ute på landet.

0-4c901cf058a3ff076d21c61c8186d13b.png

Vi är ute och hälsar på våra vänner ute på landet. Så himla underbart här! Vi ska sätta oss på altanen och fika i solen...


På väg till fjällen!

0-45fc6ddf8bdba751e294a1d9dc610474.png

Nu sitter jag, älsk och santoz i bilen på väg upp till fjällen. Solen skiner och det är varmt ute, underbart!


Lördagkväll.

Jag har haft en lugn och skön Lördag. Var ute på en lång promenad i morse med Santoz. När vi kom hem så fikade jag lite sen så gick jag, älsk och Santoz ut i det fina vädret och busade i snön.


Älsk jobbar i natt så jag och Santoz har en solo kväll. Har tagit mig en långt varmt bad och nu slöar jag lite framför tv:n och tittar på filmen Shall We Dance. Ska snart ta och packa lite, för imorgon så far vi och ett kompispar till fjällen i några dagar.
Underbart ska det bli!


Lördags promenad i solen!

Santoz älskar snö!

Härligt ute!


Vin hos goda vänner.

0-73aba69bf380f8c75ccc4fd11bd4da4d.png

Vi är hos Anna och Pär och tar ett glas vin och bara myser... Härligt med helg!


Kvällsmys.

Har pluggat lite ikväll, dock inte så mycket som jag borde ha gjort! Har varit så trött idag och känt mig lite små konstig i kroppen, som en förkylning är på gång. Men jag har kurerat mig och känner mig bättre men jag ska fortsätta att kurera mig! För jag ska inte bli sjuk igen! Speciellt inte nu när vi snart ska åka till fjällen! Längtar!

Vi ska nu mysa ner oss i soffan och kolla på en svensk serie som vi inte sett, Morden med Kjell Bergqvist.

Tända ljus och C-vitaminer!


Upp i snödrivorna!

58fc7daad6823d99a24da907eacca3f5.png

Jag och Santoz är ute i snöovädret. Det blåser och är små kallt, inte alls speciellt skönt! Vill inte ha nå mera snö nu, tycker faktiskt att det räcker, gott och väl!


Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart


Onsdag.

Håller på att fixar och donar lite här hemma idag. Jag och Santoz var ute i snön i morse och busade, inte alls så kallt ute idag, men grått och snöigt, som vanligt... Ska snart sätta mig ner och plugga lite psykiatri, skoj! Fick tillbaka mitt resultat igår från min senaste tenta, rapporten som jag skrev, och jag klarade den! Är så nöjd!
Ikväll så ska jag till min vän Sandra ikväll och umgås och så ska vi plugga lite tillsammans.

Våran finaste kille!


På Sushi Bar.

4e1ffe308975e139eed0066b7f20ecfa.png

Jag och älsk ska äta sushi för första gången... Spännande!


RSS 2.0