Santoz




mammas lilla hjälpreda






älskade santoz!

god morgon torsdag

nu så är jag vaken (har jobbat natt), men är ju så trött så jag skulle bara vilja springa in till sovrummet igen och lägga mig!
men nu så är jag vaken och det tänkte jag försöka fortsätta med, lika bra det! har jag lite things to do idag; städa lite, hämta tåg biljetterna, ut på birsta en sväng, träffa martina och åka till min syster, lämna santoz till peters mamma och janne...
och tidsoptimist som man är så kommer jag att hinna med detta, inga problem!

visst ja, måste packa också! men det går ganska fort, är duktig på att ta med mig halva garderoben när jag ska ut och resa, spelar liksom ingen roll hur länge jag ska vara borta... så även denna gång lär det nog bli så, snabbaste och effektivaste packnings sättet tror jag :)

ha en bra dag!

stan och kliss stugan

varit på stan med mamma och syster idag och shoppat. alltid lika mysigt att gå tillsammans! shoppade ett par mörk gråa chinos och en t-shirt, spray, en vardagsrums lampa och en ny ID foundation (som jag fick av älskade mamma, tack!). efter våran stan shopping så lunchade vi på 1891, skagenröra och bakad potatis, gott gott gott! när jag kom hem så for jag och santoz ut till kliss stugan och gick i skogen länge.
en ny skog för oss, som vi redan gillar mycket och som vi längtar tillbaka till!




  





mini semester

Nu så har jag och peter bokat en mini semester!
Vi åker till Stockholm på fredag morgon och stannar där över dagen för massor av shopping :)
sen åker vi vidare till Katrineholm till våra vänner Hanna och Lasse &co, som vi träffade när vi var i Turkiet i sommras.
Ska bli jätte roligt att träffa dom igen och jätte härligt att få en liten semester tillsammans!






bästa gänget som vi träffade i Turkiet! Snart ses vi igen!





älskar!


  

måndag

även denna tyvärr icke soliga dag har vi varit ute på en långpromenad i snön...
snön som min lill kille älskar!










lördags shopping

dagen idag har spenderats med fia. var på birsta och shoppade lite. köpte bland annat denna snygga jeans jacka. så nu har jag två stycken, en mörkare och en ljusare, så snyggt till våren med någon fin halsduk. längtar längtar till våren, slippa ta på sig stor vinter jackan, mössa... bara ta på sig en lätt jacka och ett par ballerina skor, men ja kollar man ut på vädret nu så känns det som om det aldrig kommer att bli vår eller sommar, snöstorm ute!

vi var också ut och kollade på peter och hans lag när dom spelade innebandy, och varit och hälsat på jenny och lill valparna.
så idag har det varit en aktiv hel dag med fia, och det är inte dåligt det!



taco kväll

nyss ätit middag med älsk, tacos blev det idag! perfekt och snabb lördags middag. men nu så är jag och santoz solo, peter har precis åkt till jobbet så vi ska bara ha en mys kväll :) kvällen igår var super skoj! vi var på oscar, på open mind, första gången jag var där och jisses vad folk det var där och jätte bra musik... så våran spontana utgång blev mycket lyckad!

nu körslaget, hejja Erik!




spontan utgång med fia!







fia och jag ska gå ut, musiken är på, vinet är snart uppdrucket och humöret är på topp!


kalas kväll

nu är vi snart redo att gå upp till fia och markus på kalas, markus fyller år idag! Grattis!
det blir en lugn kväll med fika, tårta och kanske till och med lite vin :)

har inte gjort så mycket idag, sov till ett tiden efter natt jobb, sen så lunchade jag med älsk innan vi for ut till skogen med santoz... det är typ vad jag har gjort idag, eller ja, jag tog en sväng förbi djurmagasinet och shoppade lite santoz saker och såklart godis :)
med andra ord har jag haft en väldigt spännande och effektiv dag!

ute i våran skog

härlig ute dag idag igen. kan inte få nog av att vara ute i skogen med santoz.
alltid mysigt!



   



  



på språng

vaknade ganska tidigt idag och har såklart varit ute med santoz i skogen. sen har vi varit på språng och haft (som man säger det så fint) häcken full. ätit sen middag och nu sitter jag i soffan med peter som nyss kommit hem från jobb.
så nu blir det bara mys och kanske se någon bra film...




måndag måndag måndag

nyss kommit hem från en liten mysig tjej kväll med malin. fikat, tittat på den nya serien Lipstick Jungle, som inte alls var så bra som jag trodde att den skulle vara! och så har vi såklart pratat massor, som vanligt :)

ska snart ta och lägga mig tror jag, är redan så trött! hoppas på sol imorgon, 
då kanske jag och santoz beger oss ut i spåret och åker längdskidor, för första gången på länge :)
om jag vågar!

sov gott!

valp söndag

varit ute hos Jenny idag med Fia och Peter och hälsat på hennes småa finaste rottweiler valpar...
herregud så söta och småa dom är, bara 5 veckor! Man blir så sugen på en till hund, men har inte tiden till det. Skulle inte hinna med att träna, aktivera och tävla två hundar just nu 
Men om några år så kommer det nog att finnas en till hund i våran familj :) 


     


jobbiga jobb lördag

sitter i soffan nu och myser framför tv:n, och skulle helst av allt bara vilja sitta kvar här hela kvällen! meen plikten kallar, jobbar i natt. känns verkligen såå tråkigt! men men peter jobbar han med i natt så då känns det lite lättare.

idag har jag varit ute på birsta en sväng och shoppat lite... blev ju inte så mycket shopping eller tittande i butiker för mig igår, peter hatar verkligen att vara inne på tjejaffärer. så då är det skönast att åka ut själv eller med en tjejkompis och bara titta i alla butiker som finns, länge länge i sin egna takt! handlade i alla fall ett par jeans, mysiga pyjamasbyxor och en jätte söt stickad vit väst. perfekt till våren! 
är sugen på att köpa några högklackade vår skor nu, men ska vänta lite tills dom perfekta kommer in, som jag ännu inte hittat.

nu är det körslaget på kanal 4 och det är ju så bra! synd bara att jag missar det... gillar erik och hans kör, eller wells... ja båda är jätte bra!
nej nu måste jag göra mig klar för.. jobb!

ha en trevlig lördag ni alla!!

birsta dag

varit på birsta idag med älsk och shoppat lite och ätit god lunch på charm! härligt att gå och spana lite i affärer när det inte är så mycket folk, inga köer, ingen strress... nu är vi hemma igen och bara kollar på tv, nyss sett på hell´s kitchen. det är ju bara för roligt att se på, verkligen underhållande!
nu ska jag ta och umgås med min lilla familj :)




spontan film dejt!

vi ska snart upp till martina och wiktorsson och kolla på film. blev en spontan film dejt :) mysigt!!
avslutar dagen med en sån fin bild på santoz som min kära syster knäppte idag när vi träffade på henne på våran prommis.
mammas älskade lill kille ;)




nätshopping, jag gillar!!

nyss ätit en ensam middag :) bestående av sallad och skagentoast, super gott idag igen! älskar skagenröra med extra mycket räkor i, skulle nästan nästan kunna äta det varje dag... eller ja, kanske man skulle variera någon gång. har varit lite effektiv i dag i alla fall, varit ner till förrådet, tvättar lite just nu och ska till och städa, bra! gillar inte när en dag bara går förbi och man knappt gjort något vettigt alls...

nu ska jag ta och städa lite sen mysa ner mig i soffan med datorn, är så sugen på att nätshoppa, men vet inte rikigt vad... 
får se vad och om jag klickar hem något, är så spänd på att se alla nya vår kläder!



min middag!

det blev en liten sväng ut

kunde inte bara sitta inne idag när solen sken ute. 
vi gick på en prommis ner till petersvik så fick dom busa och springa av sig. så nu ligger dom och sover och jag ska ta och göra något vettigt, nu!

undra vad jag ska äta till middag idag, peter jobbar så jag är solo ikväll igen..
någon som har något bra middagstips?

hela dagen inne

vi är bara hemma idag. fint väder ute och här sitter jag i soffan i soliga vardagsrummet. jag och santoz är hundvakt till Nova idag. vi har varit ute på en prommis med det är inte det lättaste att gå ut och gå med två hundar, som ja hela tiden vill busa och tävla om vem som ska gå först... så efter den ansträngande morgonprommisen (för mig) bestämde jag att vi bara skulle vara hemma idag! 
vill egentligen åka ut till skogen, men i peters bil så har fläkten slutat fungerat så bilen, fönsterna, lär ju kanske imma igen om jag ska ut och åka, och det orkar jag inte med, så det är väl lika bra vi håller oss hemma idag :)

kanske ska göra någon nytta här hemma medans man ändå bara är, typ städa ur kylen eller något sånt tråkigt?!
meen egentligen skulle jag ju vilja åka på birsta och shoppa...



snabba onsdag

redan onsdag kväll! sov länge länge idag, ända till halv tre! har jobbat två nätter så jag behövde verkligen sömnen... har inte gjort allt för mycket idag, mest bara tagit det lungt hemma. och så gjorde jag och peter GOD middag..
bakad potatis, skagenröra, sallad och rostat bröd...



findus kyckling panang

detta står på min middagsmeny idag, kyckling panang. den lär nog inte vara lika god som vanlig restaurang panang, men det går nog att äta när man är solo vid middagsbordet...
lyxiga tisdag!



grattis grattis

tänk att idag fyller våran bästa Alf ett år! vad tiden går fort... 
jag och santoz ska nu ut i solen sen ska vi åka och gratta stor killen med presenter och sång :) 
hipp hipp hurra hurra hurra till mosters chockladpralin!



garderobsrensning..

håller på att städa och organisera lite i våran stora garderob, har lite saker där inne som jag ska rensa och ta ner till förrådet, det som vi inte använder... vilket är mycket! fina saker som ligger i kartonger, som aldrig används eftersom man inte ser eller kommer ihåg att man har dom. man skulle ha några bra genomskinliga förvaringsboxar så att man såg vad man har i lådorna...
eller så kanske man inte ska spara på mycket, angelica!

gammalt ut - nytt in,
var det väl?!

måndag

varit ute i skogen med santoz idag. verkligen jätte skönt soligt väder, och + 9 grader!!
är våren på väg?







Hur väl känner du mig?

Hur väl känner du mig?
1) Vilka är mina andra namn?
Sara Therese
Karoline Therese
Ingrid Therese
Madelene Therese
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

fruktsallad

Ikväll är jag och Peter lite nyttiga. Vi kollar på filmen A Lot Like Love på 4an. den är så bra, tycker jag i alla fall! ;)



090111

idag är det redan söndag, tycker helgerna går så fort! imorgon är det jobb igen, har ju inte jobbat på länge nu eftersom jag varit sjuk. 
idag har jag inte gjort så mycket, bara varit ute med santoz i snön och busat... peter är och kollar på fotboll så jag tänkte städa lite, roliga jag! :) men jag älskar ju att ha städat hemma och ordning och reda!
senare idag ska vi till min mamma och stig och äta middag, gott och lyxigt att slippa göra middag själv!

ha en trevlig söndag!

marängswisch

i skålarna har vi marängswich och på tv:n en bra film...
kvällen är complete!



pizzabakning

nu har vi ätit god lördagsmiddag här hemma med våra kära vänner Carro och Jocke.
Ska snart ta och se en film och bara mysa mysa mysa...
Hoppas ni har en alldeles trevlig kväll!




en road pizzabagare :)



santoz och carro myser medans killarna bakar ut pizzan



en mycket nöjd bagare!


 

GOTT blev det!

ute hela långa dagen

vaknade klockan 9 i morse och packade våran vara ute i skogen -väska och massor av gott fika till både mig och santoz. mötte upp bästa martina och goa och åkte ut till alnö, rättare sagt till våran hundstrand... vi har haft en väldigt mysig ute dag hela dagen ända tills solen gick ner, helt underbart!
fler sånahär soliga varma dagar tack!








        



    






härliga kalla vinterland






inga baciller här längre!

efter skogsutflykten med santoz idag så lade jag mig och vilade, en snabbis tills jag insåg att jag inte orkade vara sjuk eller vila en hel dag till. så jag slet fram damsugaren och började städa, städa bort alla baciller! tvättade till och med några maskiner. så nu är det bacillfritt här hemma!
och jag mår bättre, kanske av att det är så rent och frächt här hemma :) eller ja, täppt i näsan och nysig är jag fortfarande men så får det vara, för nu ska/är jag frisk, sådeså!


en stund ute i skogen

jag och santoz har varit ute i skogen, så nu är jag trött och ska lägga mig och vila i soffan och kolla på Oprah.







mys mysa...

vi har fått fin besök av martina och wiktorsson ikväll.
och snällaste martina hade bakat en kladdkaka som vi nu ska äta. killarna har bestämt att vi ska se filmen Max Payne. det är så trevligt med spontana besök, speciellt när man varit instängd sjuk och inte sett några folk på flera dagar...



= sant!

   

finaste julklappen som jag fått av martina! TACK tack vännen!

redan tisdag

mår bättre idag! har i natt kunnat sovit ganska bra utan att vakna alldeles för många gånger av nästäppan. skönt! idag är det tisdag, redan! man blir så dagvill när man bara är hemma sjuk och försöker slå ihjäl tid.
igår såg vi en super bra film med Clint Eastwood, Gran Torino. verkligen jätte bra, se den! tror inte jag har sett på såhär mycket film någonsin som vi gjort dessa sjukdagar, men men vad ska man annars göra..

vi var och hämtade hem santoz förut så nu är mammas lill kille hemma! han är så trött, ligger bara och sover nu, farmor och farfar kör slut på honom, idag hade dom varit ute i skogen i mer än tre timmar! jag längtar tills jag är frisk, 
då ska vi också ut i skogen igen...



gott för kropp och själ

när man är sjuk!







tråkig dag idag igen!

mår tyvärr inte bättre idag! trodde att jag skulle bli bättre men icke... idag rinner det i ett öga så nu är det till och med jobbigt att kolla på tv och datorn, det är ju typ det enda man kan göra nu på dagarna. snart så kan jag väl inte göra något alls om inte förkylningen blir bättre! tråkiga tråkiga och långa dagar! skit förkylning! 
min mamma har varit här med lite mat och soppor, frukt och alvedon så nu är vi kittade! något positivt med denna dag är väl att peter mår lite bättre = han kan serva mig med diverse saker :)

saknar santoz också, han fick åka till peters mamma och janne igår eftersom vi inte ens kunde gå ut med honom. 
men mammas lill kille kommer nog hem imorgon!

sjukstuga

skulle inte varit så kaxig om att jag knappt varit sjuk på hela förra året. nu är det vi som ligger i förkylning och feber här hemma! dumma dumma förkylning!
har mest bara sovit idag och legat och kollat på tv. är så hungrig nu men orkar inte göra middag, så det blir nog bara någon smörgås och nyponsoppa. vilket peppande och roligt inlägg detta var :)

RSS 2.0