Kvällsmys hos oss!

img_0843 (MMS)

Min älskade finaste Santoz. Idag har det varit en lugn och skön dag med inga måsten. Jag var och tränade på förmiddagen, varit på en långpromenad i det kalla vädret, städat lite, umgåtts med mina killar och så har jag och Santoz tränat klicker ikväll. Det är så roligt att vi kommit igång med träningen igen. Klicker är något som vi inte tränat förut, nytt och så roligt! Funderar på att gå någon kurs i vår, men vet inte riktigt vad. En klicker kurs kanske. Nu ska jag dricka upp min kopp te sen gå ut på sista promenaden med Santoz.


Vintrig älskling!

Efter god middag med min kille så myser jag nu solo i soffan med en kopp te.
Santoz ligger nedanför och snarkar. Härliga soliga Söndag.
Nu börjar solsidan!

Äntligen!

Nu så har vi äntligen fått tillbaka våran Mac. Men såklart så är den inte helt lagad, så vi måste lämna in den igen!

Här uppe i Norrland är det verkligen vinter! Det slutar aldrig att snöa, och det ska fortsätta att snöa i några dagar till! Är trött på denna snö nu och vill att det ska bli vår,
nu tack!


Långpromenad i solen med min älskling! Und...

img_0744 (MMS)

Långpromenad i solen med min älskling! Underbart!


Välkommen helg!

img_0721 (MMS)

Redan helg igen. Jisses så fort veckorna går! Idag har jag varit och tränat, varit på en långpromenad med Santoz, kollat lite kurser till skolan och så har jag uträttat lite ärenden. Vi har äntligen betalat in våran Thailands resa nu. Så om ungefär en månad så åker vi två till solen! Längtar så så mycket, det ska bli så underbart! Men kommer att sakna älskade Santoz så himlans mycket! Men han kommer att ha det så bra hos svärmor, där har han semester. Många långpromenader, mycket bus, älgkött och massor av kärlek :) Ikväll myser framför Let's dance med tända ljus och en skål med glass och färska bär. Härligt med helg!


RSS 2.0