På promenad.
Jag älskar dig min bästa vän, mitt hjärta, mitt allt!

Middag och fest med tjejerna hemma hos oss!

img_0670 (MMS)

Middag och fest med tjejerna hemma hos oss!


Killen som älskar äpplen!

img_7020 (MMS)

Här ser ni killen som tok älskar äpplen! Killen som älskar att sno mina äpplen ur min väska. Väldigt smidigt gör han det också, så man inte märker det förän man själv ska äta det! Han är en väldigt duktig äppeltjuv... En söt sådan!


Långpromenad och bus.

img_0597 (MMS)

På långpromenad och bus med min älskling! Skönt ute idag! Solen vill titta fram bakom molnen. Sen ska vi till min mamma och äta lunch, gott och välbehövlig!


Kalas.

img_0564 (MMS)

Vi är hos våra vänner Fia och Macke på födelsedagsfest. Mycket trevligt har vi! Roliga lekar, roliga människor, mycket skratt och goda drinkar. Imorgon blir det långpromenad med älsklings Santoz och lite lydnads träning.


Dålig uppdatering!

img_5934 (MMS)

Det har varit en väldigt dålig uppdatering på sistonde här i bloggen. Våran Mac är på lagning så därför. Men snart får vi förhoppningsvis tillbaka den! Hoppas jag! Måste även ta och inhandla en ny systemkamera och nya objektiv! Saknar så mycket att ha en bra kamera att knäppa fina kort med och att låta foto fantasin flöda! Så det är verkligen ett måste nu, förstår inte hur jag klarat mig i tre månader! Sitter och pluggar lite framför tvn med en kopp te. Imorgon är det Fredag igen. Härligt!


Idag är det tulpanens dag. Såklart så fick...

img_0494 (MMS)

Idag är det tulpanens dag. Såklart så fick vi en stor jätte fin tulpan bukett av min söta mamma! Idag har jag varit och tränat, så skönt att komma igång igen! Mår verkligen mycket bättre av att få träna och röra på mig. Vi håller på att planera en resa i Mars till Thailand. Ska bli så härligt att komma iväg, jag behöver sol och värme, nu! Nu ska vi äta middag sen bara Lördags mysa, vi tre!


Vi njuter av Söndagen ute i solen! Plus fe...

img_0401 (MMS)

Vi njuter av Söndagen ute i solen! Plus fem grader är det idag, underbart!  Igår såg vi tjejer på SATC 2 och hade en riktig tjejkväll. Gud så bra filmen var, fast inte lika som ettan, såklart! Nu ska vi hem och äta lunch sen tror jag att vi går ut i solen igen!


Efter en tok stress plugg dag så är vi vän...

img_0319 (MMS)

Efter en tok stress plugg dag så är vi vänner nu hos Sandra och tar ett glas vin. Ut ska vi!


RSS 2.0