fruktsallad

Ikväll är jag och Peter lite nyttiga. Vi kollar på filmen A Lot Like Love på 4an. den är så bra, tycker jag i alla fall! ;)



Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag är så less på hennes skit snack, orkar inte skriva allt här. Kan ta de när vi ses istället

2009-01-12 @ 00:20:21
URL: http://incorrigible.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja de tycker jag verkligen att du ska göra. Pratade med Carro förut idag så vi ska väl ses nått nästa vecka, så vore bara kul om du hängde på =)

2009-01-12 @ 13:44:11
URL: http://incorrigible.blogg.se/
Postat av: Mia i Bispgården

Hej Angelica Vad lrevligt det är att man kan läsa på din blogg vad du sysslar med nu för tiden.Du värkar må gått och äta gått, skälv håller jag på dra ner på mat intaget har börgat lite smått med stav gång .Det är inte så svårt att börja men svårt som tusan att hålla i gång . Jag har blivit så fet runt magen så fy fan . Jag och Tord ska resa till Thailand i slutet av februari så lill dess skulle jag behöva gå ner flera kilo .Men du få ha det så bra och sköt om dig kram Mia

2009-01-12 @ 13:55:27
Postat av: angelica

Mia: Meen hejj! gud så trevligt att du komenterar :) jaa jag mår gott, och äter lite för gott ibland, samma här så märks det också :) men ska ta tag i min träning igen nu när jag blivit frisk!

jasså men gud så härligt med en resa till thailand! vi funderar också på att åka dit, men vet inte rikigt när, lär nog bli efter sommaren...

Hur mår alla ni? Jobbar och står i? Barnen? :) måste ju vara flera år sedan vi sågs! hoppas ni mår bra! kram hälsa med dig!

du måste skaffa dej en blogg med :)

2009-01-12 @ 14:26:49
URL: http://angelicatherese.blogg.se/
Postat av: mia

Hej igen.Jo med oss är det bara bra .Varken Tim eller Nadja bor hemma nu de har egna lägenheter Nadja jobbar med äldreomsorg som jag,Tim söker jobb men det är ju inte så lätt att fixa det nu för tiden.Vi bor inte kvar i huset utan hyr en lägenhet på nian där Lisa bodde .Vi hyr en fyra rummare ,så har du lusst någon gång så är det bara att komma så kan vi ta ett glas vin ,prata skit och lyssna på dans bands musik,det blev så jobbigt med hus ett tag,årkade inte med så bra.Tord jobbar ju borta men det vet du ju,trivs kanon bra i lägenheten.Vi sågs nog sist hemma hos oss då vi firade midsommar Vi kan kanske träffas och fika någon gång då jag ska till Birsta ,det skulle vara väldigt trevligt Vi höres får jag hoppas.

2009-01-12 @ 19:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0