I soffan

Varit en lång dag idag, men rolig! Klev upp klockan fem ! i morse, super trött! Väl framme i Gävle så började utställningstävlingarna, och det tog tid. Många hundar, bara rottweilers, som skulle ställa. Och så var det äntligen våran tur och det gick så bra! Han är en perfekt hund, enligt mig och enligt domaren!
Vi fick jätte bra detaljbeskrivning, och vi gick vidare till konkuransen! Vi kom på 6:e plats utav alla öppen klass hane hundar, dock inte den bästa tävligen vi gjort, men jag är så himla stolt över Santoz! Mammas duktiga älskling!
Men nu ska vi satsa hundra procent på apell tävligen, det är det vi vill!

Trötta ligger vi båda i soffan nu och bara är. Santoz har mest sovit hela kvällen, och såklart fått massor av du är bäst godis, och jag har badat och haft en liten spa angelica kväll och ätit take away middag, en välförtjänt sådan!

Kommentarer
Postat av: Lina, Alih och James

Ja just det ja, det var ju rottweiler utställning i Gävle. Känner en rottis som var där och tävlade - Just Ask Nixon. Han brukar gå bra på utställningarna så förhoppningsvis gick det bra även denna dag för herren.



Och för er gick det jättebra ju! STORT GRATTIS!!! Älskar bilden ovan på en trött Santoz... haha, det där är faktiskt James favorit position också.

2009-09-06 @ 23:53:13
URL: http://www.jaysblue.blogspot.com
Postat av: Anonym

Fan va nice, Grattis

2009-09-07 @ 08:12:53
Postat av: Krutrut-Lisa

Åh så bra! Grattis, grattis! Jag hade vänner som tävlade med. Här http://deveritas.bloggagratis.se/2009/09/ kan du se deras bilder.



KRAMKRAM

2009-09-09 @ 16:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0