hemma mys!




mammas hjärta är hemma igen, puss!



en trött sliten jag sitter i soffan och myser med santoz och godis skålen
och kollar på Beck, som är så bra!

Kommentarer
Postat av: Karro

Borta bra men hemma hos matten är bäst!

Kram och Natti

2009-03-08 @ 23:13:30
URL: http://carolliine.blogg.se/
Postat av: Jocke

Faen vad bra att du tipsade om det där programmet! Tamejtusan det bästa jag sett på lääänge!! Eller kanske inte! :D sov gott Angelus, vi hörs imorgon.. kraam

2009-03-09 @ 00:17:17
Postat av: Anna

Joho, du är visst mamma; Mamma Angelica med bebis Santoz :D



Ja det är rätt fränt och nu är bebisen så stor så jag börjar lära mig vad som är rumpisen, huvudet, en hand och en fot osv :) På morgonen kan jag bara ligga i sängen och le när han rör sig :) det är häftigt på nåt vis :)



Jajamen skicka ett mejl med grejer du önskar ha med, bilder ect (glöm inte inloggningsuppgifter) så kirrar jag det där när tiden är kommen :)

Kram!

2009-03-09 @ 08:05:26
URL: http://annasara.net
Postat av: Lina, Alih och James

Ååå, snyggingen är hemma igen! ;)



Ska försöka komma ihåg dina frågor... detta minne är inte att lita på... haha.. Vi bor i alla fall i Örebro. Bodde i USA (Los Angeles) under nästan ett decennium så jag hann bli amerikansk medborgare under den tiden. Är riktigt amerikansk/svensk till sättet (jag var ju bara tonåring när jag flyttade dit) vilket underhålls av sambon (super amerikanen ;)).



Alih kommer från en välkänd uppfödare i LA men han var det svarta fåret (utseendemässigt) vilket inte gjorde oss något då vi ändå inte var intresserade av utställning på den tiden. Och bättre och charmigare hund får man leta efter, så vi gjorder rätt val. Vi har haft kontakt med uppfödarna från och till... de har alltid varit jättetrevliga.



Tävlade aldrig med rottisarna, hade inga tävlingsnerver på den tiden vilket jag helt plötsligt har. Nu tycker jag det är jättekul att ställa ut James, hoppas också på att vi kommer igång och kan börja tävla i WP och lydnad. Tävlar du något med Santoz?



Kram kram

2009-03-10 @ 00:52:12
URL: http://www.jaysblue.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0